- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
Yaaaa dün akşam yaptım yavru ah ah olcanki yakınımda bak nasıl besliyodum seniii..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa dün akşam yaptım yavru ah ah olcanki yakınımda bak nasıl besliyodum seniii..
herkesin kafada 4 kilo bir paşa Allah hayra getirsin4 kilo bir tosuncuk doğurtururdum sanaa..
Kiz daha iyi panpa , zorda kaldiginda aninda yaninda olur dertlesirsin daha neler neler.herkesin kafada 4 kilo bir paşa Allah hayra getirsin
Ofluuu bdv de bi nane yok buraya gel4 kilo bir tosuncuk doğurtururdum sanaa..
he valla yok beybi dolaşıyorum ama sen nasıl oldunnOfluuu bdv de bi nane yok buraya gel
ayyy bu ne şekermişş fasulye pişmemiş ama ikişer tabak ..kız pişirmedinmi fasulyeyi..Kiz daha iyi panpa , zorda kaldiginda aninda yaninda olur dertlesirsin daha neler neler.
Bi ara rahatsizlanmistim aksam uzeri hasteneye goturdu esim beni serum taktilar e cocuklar evde ac , 2 saat gecti serum bitmedi, aradik kizimi kizim 12 yasinda bu arada, yavrum duduklude kuru fasuye var yeyin dedik , benim kiz zaten yedirmis kardeslerine bide diyoki fasulye iyi pismemisti ama 2ser tabakyedirdim, hem gozlerim doldu hem guluyorum o an .Saka bitarafada hayirlisi be panpa.
Iyiyim sukur sen.he valla yok beybi dolaşıyorum ama sen nasıl oldunn
geçmiş olsun yavruu.. bende aynı beya iş ,,ev,,ev,,iş arası mekik dokuyorum yarın nasipse bende anama gidicemm..oğlumu alıpp.. niye sinir varkii.Iyiyim sukur sen.
Anami ameliyat ettirdim 1 hafta onla ugrastim, accikta sinir var 2 gundur
Demi ablasi cok tatli benim kizim. O zaman baya hastaydim zar zor pisirmistim yemegi az pisirmisim begenmedi hanfendiayyy bu ne şekermişş fasulye pişmemiş ama ikişer tabak ..kız pişirmedinmi fasulyeyi..
bu aralar pasta tariflerine fena sardımm hemen hemen her akşam yeni bir tarif deniyorum herif diyor zati biri seni durdursunIyiyim sukur sen.
Anami ameliyat ettirdim 1 hafta onla ugrastim, accikta sinir var 2 gundur
ahh kuzular onlar ne candır.. hemende kardeşlerinin sorumluluğunu almış baksana kerata..Demi ablasi cok tatli benim kizim. O zaman baya hastaydim zar zor pisirmistim yemegi az pisirmisim begenmedi hanfendi
Kv de, kp, elti, kayin uzdu benigeçmiş olsun yavruu.. bende aynı beya iş ,,ev,,ev,,iş arası mekik dokuyorum yarın nasipse bende anama gidicemm..oğlumu alıpp.. niye sinir varkii.
Ah be kuzum yeminlen bu art niyetlere fena sinir oluyorum haklısın sinirlenmekte neden niçin yapıyorlar anlamıyorumm..Kv de, kp, elti, kayin uzdu beni
Annenin yaninda kaldim 2 gun hastanede sonra evime getirdik , bunlardan hic ses yok ne aradilar ne sordular cok zoruma gitti, ama bu gun bana yarin onlara
Bide ben onlarin herseyine kostum ama salaklik etmisim , bundan sonra herkese ederi kadar.Ah be kuzum yeminlen bu art niyetlere fena sinir oluyorum haklısın sinirlenmekte neden niçin yapıyorlar anlamıyorumm..
anlıyorum canım hep böyle yapıyoruz ve hep koşuyoruz ama sonu hep hüsran böyle anlardada çıkıyor niyetleri ortaya..Bide ben onlarin herseyine kostum ama salaklik etmisim , bundan sonra herkese ederi kadar.
Oflum seni takibe alcam ama sende beni takip edersen , ne alaka demeanlıyorum canım hep böyle yapıyoruz ve hep karkadaşyoruz ama sonu hep hüsran böyle anlardada çıkıyor niyetleri ortaya..
takipdeyim beybii.. artist bunlarr.. ama o parkın yerim artistliğini benn..Oflum seni takibe alcam ama sende beni takip edersen , ne alaka deme
Izlemeye aldigim bi kac arkadas beni takmadi , mesela park gibim
Artizlik mi ne yapiyolar anlamiyorum
O resimdeki sen misin beybisitakipdeyim beybii.. artist bunlarr.. ama o parkın yerim artistliğini benn..
evet canımm albümümdede var resimm. ler baka bilirsinn.. oğlumda var orda herifimi koymadım daha . yakışıklı bir resmini bulayım kel kocamın ondan sonraO resimdeki sen misin beybisi