Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahtan beri ugrasiyoruz anamla 3 tanede cocuk m her yerde camasirkar asili 3 makine yikandi bu gun , sabah kocayla atistim , kv ,elti ayni binada oturuyoz , yardircam daglara dogru bi gunabuuuv bekliyore
Tukanimi vardi anamkendisi mantıcıydı da bir zamanlar
oyyyyyyyyyyyy naptın sen sempatik ,mantıyı yapıyon niye makine açıyon makine açacan madem neden mantı yapıyon eltiyi ne karıştırıyon madem işin var ataydın çocukları eltine kapataydın kapını..biz kilolarca mantı yaparken evde kimse olmuyordu sessiz sessiz yapıyorduk...kocanla atışmanda umarım tatlıya bağlanır aile binasına diyecek sözüm yok eminim en başından beri depresif olan senmişsin..tamam kabul ben çıkıyorumSabahtan beri ugrasiyoruz anamla 3 tanede cocuk m her yerde camasirkar asili 3 makine yikandi bu gun , sabah kocayla atistim , kv ,elti ayni binada oturuyoz , yardircam daglara dogru bi gun
yok vakıflara yapardı bi ara kermes zamanı abarttılar tabi canımız çıktıydı o mantılar beş dakkada satılınca çıldırmıştım..Tukanimi vardi anam
Elemanlarda belli zaten , anneni tuttum siki hatunmus.
Kiz korkutma beni noldun.oyyyyyyyyyyyy naptın sen sempatik ,mantıyı yapıyon niye makine açıyon makine açacan madem neden mantı yapıyon eltiyi ne karıştırıyon madem işin var ataydın çocukları eltine kapataydın kapını..biz kilolarca mantı yaparken evde kimse olmuyordu sessiz sessiz yapıyorduk...kocanla atışmanda umarım tatlıya bağlanır aile binasına diyecek sözüm yok eminim en başından beri depresif olan senmişsin..tamam kabul ben çıkıyorum
depresyondan çıkardın beni nolcekKiz korkutma beni noldun.
Bileydim devrelerin yanacak yuklenmezdim bu kadar.
Bi ara bende kermes icin dantel falan yapmistim icim buzusmeden onceydi hey gidi gunleryok vakıflara yapardı bi ara kermes zamanı abarttılar tabi canımız çıktıydı o mantılar beş dakkada satılınca çıldırmıştım..
bu aralar bebe düşünüyom altından kalkar mıyımki diyom sonra ...senin neyine bebe diyom oturuyom aşağıBi ara bende kermes icin dantel falan yapmistim icim buzusmeden onceydi hey gidi gunler
Bi seye yaradim desenne
depresyondan çıkardın beni nolcek
ayıpsın panpa sen depresyondayım diyen herkesi pozisyonunla anında şlank diye çıkarırsın ,ne dersin ticarete dökek miBi seye yaradim desenne
Benimde keyfim yerine geldi sagol kanka olalim ne dersin
Ihim ihim ben Kayseri liyim anami boyar babama satarim hemen ticarete atilak zengin olakayıpsın panpa sen depresyondayım diyen herkesi pozisyonunla anında şlank diye çıkarırsın ,ne dersin ticarete dökek mi
Neyi bekliyon daha her sey yasinda guzel hem belki iyi gelir . Zatenbi yap gorursun depresyona zamanin kaliyomubu aralar bebe düşünüyom altından kalkar mıyımki diyom sonra ...senin neyine bebe diyom oturuyom aşağı
yaş 28 her şey boş fazla boş vakit olunca kuduruyom zaar
Ihim ihim ben Kayseri liyim anami boyar babama satarim hemen ticarete atilak zengin olak
inşallah..bu ay denedim bakalım..Neyi bekliyon daha her sey yasinda guzel hem belki iyi gelir . Zatenbi yap gorursun depresyona zamanin kaliyomu
Anam beni manti basina cagiriyo arada ugrarim kanka yada panpa bu arada panpa yatak arkadasim demekmis
Mesai ye yetişemedim giderken yolculayayım bariben de konyalıyım iyi anlaşcez senle
inşallah..bu ay denedim bakalım..
uuuuv haberim yoktu
bende mesaiden çıkacağım artık nasipse yarın görüşürük öpüyorum şimdiden ellerinize sağlık
aa bebeğim istemem mi malum halimi biliyonuzMesai ye yetişemedim giderken yolculayayım bari
Birde gelmişken sorayım bizimle diyet yapmak ister misin?
Konya'lim severim konya'yi defalarca gitmisligim de var maneviyati havasi bi baska geliyo bana.ben de konyalıyım iyi anlaşcez senle
inşallah..bu ay denedim bakalım..
uuuuv haberim yoktu
bende mesaiden çıkacağım artık nasipse yarın görüşürük öpüyorum şimdiden ellerinize sağlık
Şu an seni. Keşfetmekle meşgulum panpa nasılsa anlarım :))))))Konya'lim severim konya'yi defalarca gitmisligim de var maneviyati havasi bi baska geliyo bana.
Mantiyi senin gazinla bitirdim hani laf yetistircem ya
Bi baktim gitmissin ama nasil ya simdi siktim yazcam kucuk harf katliami olcak mantiyi cabuk yaptim deyim bari
Ya burdan bi sey anladiysan opuyorum alnindan
Gorusuruk kanka