- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
Iyiyim is güc takilmaca fazla takilamiyorum öyle ..iyi çok şükür şekerim sen nasılsın nerelerdeydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim is güc takilmaca fazla takilamiyorum öyle ..iyi çok şükür şekerim sen nasılsın nerelerdeydin
arkeologdun demi sen şekerimIyiyim is güc takilmaca fazla takilamiyorum öyle ..
Evet tatlim onun haricinde birsuru is kovaliyorum sirketler fln bunaldim iyicearkeologdun demi sen şekerim
dün e2 de arkeoloji ile ilgili çok güzel bir belgesel vardı da sen aklıma geldin kkya girseydim yazacaktım sana haricinde ne işler yapıyorsunEvet tatlim onun haricinde birsuru is kovaliyorum sirketler fln bunaldim iyice
dün e2 de arkeoloji ile ilgili çok güzel bir belgesel vardı da sen aklıma geldin kkya girseydim yazacaktım sana haricinde ne işler yapıyorsun
ne projeleri çiziyorsun peki? merakımdan soruyorum kusura bakmaHadi yaa izlemisimdir muhtemelen daha önce arastirma şirketim var yurtdisinda restaurant var projeler çiziyorum marmaray vs gibi öyle önüme ne gelirse yapiyorum
ne projeleri çiziyorsun peki? merakımdan soruyorum kusura bakma
iyiymiş çizimlerini yapıyorsun yani ilginçDeğisik seyler bazen mimari de oluyor beynimin sağ ve sol lobu kafayi yemis durumda en son malikanenin icine fanuslarda agaclar ve hayvanat bahcesi insa ettirdim kendi evime de yapicam insallah cabrio house adi çati uzaktan kumandayla toplanabiliyor sadece 3 dakikada
iyiymiş çizimlerini yapıyorsun yani ilginç
Mune abla link verebiliyor muyuz?BDV'deki konu ve üyeleri çekiştirmeseniz
Biri okusa ve konuya dalsa polemikten gidiverirsiniz
Hayır hayatım, özelden olabilir ama topiklerde link paylaşmayın.Mune abla link verebiliyor muyuz?
Mesela bdv deki linki paylaşabilirmiyim bi yerde?
Mune abla helal olsun her yerdesin...Hayır hayatım, özelden olabilir ama topiklerde link paylaşmayın.
dikkat ederiz sayın müdirecim sohbete de bekleriz amaBDV'deki konu ve üyeleri çekiştirmeseniz
Biri okusa ve konuya dalsa polemikten gidiverirsiniz
Günaydın kuzum naberGünaydın