Wedding World- Kuyumcukent...

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.297
526
323
Kizlar altinlarini bileziklerini Wedding World Kuyumcukentten alan var mi aranizda ?

Fiyat bakimindan altin kuruyla ayni mi kalite ve cesit acisindan nasil ?

Kizlar altinlarini bileziklerini Wedding World Kuyumcukentten alan var mi aranizda ?

sakın gitme oraya hiç bir şey yok dükkanların çoğu kapalı ve satıcılar adamı dövecek gibi davranıyorlar. 2 tane bilezik alacaktım adam olsaydılar ama yok tavırlar falan iğrenç

sözlüm tektaşımı ordan almış çok beğendim aldığı yere gittik beştaşımıda orda beğendim alyansıda nişan içinde ordan alıcaz ben çok memnun kaldım büşra pırlanta ruşen bey çok iyi yardım etti ve indirimde yaptı gidebilirsin bence kesinliklee

Gittim bile bilezik aldikk cok ciciler :)

Merhaba

Ben de birkaç ay önce öylesine arkadaşımla kuyumcukente gezmeye gitmiştim. vitrinlere bakarken bir zümrüte vuruldum. Çok farklı, asil bir renk tonu vardı. Bu arada zümrüt bana en kıro gelen değerli taştır. (renk olarak ve çok populer olmasından dolayı pek hoşlanmıyordum) neyse hiç niyetim yokken, en sevmediğim taşa vuruldum ve aldım. bu arada smmy dünya küçük :) ben de büşra pırlantanın vitrininde begenmiştim, ruşen bey sağolsun çok muhteşem bir fiyat yaptı. velhasılı zümrüt de kuyumcukent de artık güzel :)

ben de bir süredir tektaş için araştırma yapıyordum.. Bir gidip görmekte fayda var sanırım.. Kuyumcukent in ucuz olduğunu daha önce de söylemişlerdi.. Ama ben özellikle sadece pırlanta satan bir yerin doğru adres olacağını düşünmüştüm..

Biraz geç olmuş olacak ama, Büşra Pırlantadan ben de alışveriş yaptım aradan geçen zamanda. Güvenerek alışveriş yapabileceğiniz, verdiği bilgilerle sizi tatmin edecek bir firma. İnternet sitelerindeki doğal fotoğrafları özellikle beğendim. Birebir ürün fotoğrafları yayınlanıyormuş üzerlerinde hiç bir oynama yapılmadan. Teşekkürler

Biz alyanslarımızı, kol ye ve küpelerimi Kuyumcukentte Merrily Alyans'dan aldık
Herşey harika, fakat benim yüzüğümün 1 tane taşı düşmüştü geldiğinde.
Onun haricinde ben çok memnun kaldım, çok güzel bi mağazaydı tavsiye ederim

Kızlar bizde nişanım için set alıcaz sizce gitsek bulabilirmiyiz orada hem uygun fiyatlı hem güzel modelli zarif bişey olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…