Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oglumda 2bucuk yaşinda birturlu istemiyor boş boş oturup kalkiyor illallah etirdi bana yazin ne kadar ugrastim ogrenmedi hep idrarini tutuyor sanki yapsa buyuk olay olucak yani korkuyor.Bende bu konudan dertliyim acaba ogrene bilicekmi diye umarim sizde başarirsiniz.Sevgili anneler oğlum 3 yaşına giricek wc egitimine basladım 2. Gün ama başaramıcam diye çok korkuyorum sürekli kafamda bişeyler kuruyorum gece uyuyamıyorumda tavsiye verirmisiniz benim gibi olan varmı
Evet cok zor oturdugu gibi kalkıyor benimkide ne bilim icime düştü korku ne yapıcam bilmiyorum siz bez bağladınızmı simdiüBenim oglumda 2bucuk yaşinda birturlu istemiyor boş boş oturup kalkiyor illallah etirdi bana yazin ne kadar ugrastim ogrenmedi hep idrarini tutuyor sanki yapsa buyuk olay olucak yani korkuyor.Bende bu konudan dertliyim acaba ogrene bilicekmi diye umarim sizde başarirsiniz.
Bi kaç kez altına kaçırıcak ondan rahatsız olucak geldiginde tutmayı bu şekilde ogrenicek siz pes etmeden ara ara tuvalete oturtun bir süre beklemesini sağlayın öyle öyle alisic
Sankı hic kaka ciş yapmıcak gibi seyler kuruyorum kafamda nasıl aşabılırım acabaBi kaç kez altına kaçırıcak ondan rahatsız olucak geldiginde tutmayı bu şekilde ogrenicek siz pes etmeden ara ara tuvalete oturtun bir süre beklemesini sağlayın öyle öyle alisicak
Siz rahat olun ki çocuk da rahat olsun biz bıraktığımız da bez artık gece gündüz hiç takmadik tedariklin gezdik bir hafta kadar evden çıkmadık alışsın diye bir de sorun illaki olucak benimki iki günkakasını yapmadı bez çıktığı için bir daha bezi takip yapsın dedim en azından yapsın yani hani kakayi tutuyor diye ama beze de yapmadı tuvalete de yapmadı sonra artık dayanamadı tuvalete yaptı alıştı sonra kakayi yapmaktan korkuyorlar.kukulinin şarkılı videoyu izleyin o tarz videolar alışsın diye beze bay bay videosu vardiSankı hic kaka ciş yapmıcak gibi seyler kuruyorum kafamda nasıl aşabılırım acaba
Cok sagolun icimi rahatlattınız gercektenSiz rahat olun ki çocuk da rahat olsun biz bıraktığımız da bez artık gece gündüz hiç takmadik tedariklin gezdik bir hafta kadar evden çıkmadık alışsın diye bir de sorun illaki olucak benimki iki günkakasını yapmadı bez çıktığı için bir daha bezi takip yapsın dedim en azından yapsın yani hani kakayi tutuyor diye ama beze de yapmadı tuvalete de yapmadı sonra artık dayanamadı tuvalete yaptı alıştı sonra kakayi yapmaktan korkuyorlar.kukulinin şarkılı videoyu izleyin o tarz videolar alışsın diye beze bay bay videosu vardi
Evet bıraz akışına bırakmam lazım bide dimiÇiş konusuna da gelirsek ilk gün beş kez kaçırdı zaten toplamda beş kez yapıyor hepsi üstüne oldu yanisonraki dün tuvaletine biraz daha oturmaya gayret edince bi tuvalete bi üst başaöyle öyle alışıyor .sürekli sorun ya da oturtun
Evet çok ustune gitmek istemiyorum boyle oturmayan çoçuklar bir anda kendisi ogreniyor diyor doktor çok zorlama diyordu belliki hala hazir degil diye.Evet cok zor oturdugu gibi kalkıyor benimkide ne bilim icime düştü korku ne yapıcam bilmiyorum siz bez bağladınızmı simdiü
Evet haklısınız vallahıEvet çok ustune gitmek istemiyorum boyle oturmayan çoçuklar bir anda kendisi ogreniyor diyor doktor çok zorlama diyordu belliki hala hazir degil diye.
Evet ben yazin inanin her yolu denedim 3ay peşine duşdum yazdi hava sicak çogu zaman dişardaydi diye baglamiyordum hadi oturalim yapalim duşune bileceginiz herseyi denedim ogrenmedi tam rahat konuşmasini bekliyorum şu an tam temiz konuṣamiyor belki öyle ogrenir diye kendiside sıkıldi aslinda bezden artik buyuyor diye.Bazi anneler şansli çocuklari çabuk ogreniyor biz şanssiz tarafa denk geldik.Evet haklısınız vallahı
Oyun olarak yapın erkek çocuk daha kolay benimki de lazımlık istemezdi oturmuyordu ayakta normal tuvalete yaptırmaya başladım oyun oynayarak işte bakalım ne kadar uzağa gidecek deliği tutturabilecek misin ne kadar çiş gelmiş bakalım, oyuncak götürüyorduk bazen hadi ögret bakalım çiş yapmayı derdim yada oyuncağına göster bak ne kadar uzağa çiş yapabiliyorsun dedim böyle böyle aştı korkuyu şimdi lazımlıga kendi yapıyor oturup zor bi süreç aylarca uğraştım benBenim oglumda 2bucuk yaşinda birturlu istemiyor boş boş oturup kalkiyor illallah etirdi bana yazin ne kadar ugrastim ogrenmedi hep idrarini tutuyor sanki yapsa buyuk olay olucak yani korkuyor.Bende bu konudan dertliyim acaba ogrene bilicekmi diye umarim sizde başarirsiniz.
Korkunun faydası yok defalarca anlatacaksın kimi çocuk hemen ögreniyor bazısı aylar sürüyor benim oğlum defalarca denedim aylar sürdü ama ögrendik bi şekilde çocuk konusunda en zorlandığım şey bu Tuvalet eğitimi olduSevgili anneler oğlum 3 yaşına giricek wc egitimine basladım 2. Gün ama başaramıcam diye çok korkuyorum sürekli kafamda bişeyler kuruyorum gece uyuyamıyorumda tavsiye verirmisiniz benim gibi olan varmı
Abla kabız vs oldumu kaka tutma onları nasıl aştınızKorkunun faydası yok defalarca anlatacaksın kimi çocuk hemen ögreniyor bazısı aylar sürüyor benim oğlum defalarca denedim aylar sürdü ama ögrendik bi şekilde çocuk konusunda en zorlandığım şey bu Tuvalet eğitimi oldu
Ay ben gördüm çevremde 6 yaşında bırakan vardı kakayı tuvalete yapamazdıSiz hiç 6-7-8 yasinda bezle gezen cocuk gordunuz mu? Elbet ogrenecek.
Kitap vs aldım ara ara okuyırum onlarıdaOyun olarak yapın erkek çocuk daha kolay benimki de lazımlık istemezdi oturmuyordu ayakta normal tuvalete yaptırmaya başladım oyun oynayarak işte bakalım ne kadar uzağa gidecek deliği tutturabilecek misin ne kadar çiş gelmiş bakalım, oyuncak götürüyorduk bazen hadi ögret bakalım çiş yapmayı derdim yada oyuncağına göster bak ne kadar uzağa çiş yapabiliyorsun dedim böyle böyle aştı korkuyu şimdi lazımlıga kendi yapıyor oturup zor bi süreç aylarca uğraştım ben
Yok olmadı aksine bulduğu her yere işedi akşama kadar 12 defa elbise degiştirdim inat edip parça parça üstüne yapardı sonra baktım lazımlık ıstemıyo üstte bi üyüye yazdığım gibi oyunlar va kandırdım öyle yaptım ama bu süreçte akşama kadar bir makine çamaşır çıktı evde işemedigi yer kalmadıAbla kabız vs oldumu kaka tutma onları nasıl aştınız