- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Olabilir mi bilmiyorum ki. Önemli bir şey olmasın da gribe de razıyım :) çok teşekkürlermide bagirsak gribi olmasin (türkcesi tam olarak bumu bilmiyorum malesef)
Evet okudum, çok teşekkürler. Benim kültürler hep temiz çıkıyor. Ama süt beyazı akıntım var. Bilmiyorum bu akıntı bu kadar rahatsızlık verir mi?benzer bir durum
Çok teşekkür ederim. Umarım geçer. Bugün dışarı çıkıp yürümek istedim ama bi kaç Adım sonra bayılacak gibi oldum da hemen doktora gittik.CRP vücutta enfeksiyon olduğunu gösterir ve yükselmesi durumunda kişiyi hasta eder ben de ne zaman eklem ağrısı çeksem ve halsiz hissetsem CRP yükselmiş olur. WBC - white blood cells yani vücudunuzun bağışıklık sistemi aktif, yaşadığı enfeksiyonla savaşıyor. Bol meyve sebze süt yoğurt ile su ve istirahat... Geçmiş olsun
vajina kaynaklı enfeksiyon da olabilirmiş.Tansiyon ve böbrekte de çok şükür sıkıntı Yok. Çok sağolun.
Çok sağol. Ya bazı yerlerde gebelikte normal diyor. Senin baya yükselmiş. Peki rahatsızlık vermiyor muydu? Şu kadarcık enfeksiyon neden bana bu rahatsızlığı veriyor? Üşüttüm mü diyorum ama onda da grip falan olurdum ne bileyim. Evet yarın diğer sonuçlar da çıksın doktordan tatmin olmazsam başka bir doktora daha gideceğim. Teşekkür ederim.
Evet olabilir. Bağırsak ve mideden sürekli çekiyorum zaten.Mide bulantim oldu ishalim falan yazmişsiniz bunlardan kaynaklı bi sikinti..bagirsak enfeksiyonu olabilir
İnşallah, çok teşekkürler.vajina kaynaklı enfeksiyon da olabilirmiş.
sonuç olarak, gebelikte bağışıklık baskılanınca daha çabuk hasta oluyoruz.
bağışıklığı güçlendiren besinlere ağırlık vermek işe yarar inşallah.
Bu mesajızına istinaden midenizden daha önce yani hamilelikten önce rahatsızlık geçirdiniz mi ?Evet olabilir. Bağırsak ve mideden sürekli çekiyorum zaten.
Vücudunuzun bir yerinde enfeksiyonunuz var.
Crp niz çok yüksek
Doktorunuz bir tedavi önermedi mi ?
Bu mesajızına istinaden midenizden daha önce yani hamilelikten önce rahatsızlık geçirdiniz mi ?
Bağırsak tembelliği mi var?Yarın diğer sonuçlarla birlikte bir tedavi uygulayacağını söyledi. Benim reflüm var evet. Çok rahatsız ediyor beni/
Bi de korktum mesajınıza, crp çok yüksek olunca ne olur sizce?
kuzum banlanmissin ama ben yine de yaziyim belki girer okursunTansiyon ve böbrekte de çok şükür sıkıntı Yok. Çok sağolun.
Çok sağol. Ya bazı yerlerde gebelikte normal diyor. Senin baya yükselmiş. Peki rahatsızlık vermiyor muydu? Şu kadarcık enfeksiyon neden bana bu rahatsızlığı veriyor? Üşüttüm mü diyorum ama onda da grip falan olurdum ne bileyim. Evet yarın diğer sonuçlar da çıksın doktordan tatmin olmazsam başka bir doktora daha gideceğim. Teşekkür ederim.
Korkutmak istemedim sadece değeriniz yüksekYarın diğer sonuçlarla birlikte bir tedavi uygulayacağını söyledi. Benim reflüm var evet. Çok rahatsız ediyor beni/
Bi de korktum mesajınıza, crp çok yüksek olunca ne olur sizce?