Wbc-Crp!

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.412
65.393
Herkese merhaba, şu an kolumu kaldıracak gücüm yok o yüzden buraya açtım kusura bakmayın.
Benim lökosit ve crp 17 çıktı. Doktor çok dedi. Ama idrarda ve gaitada bir sorun çıkmadı. Bebeğim de iyi şükür. Bazı test sonuçları yarın çıkacak. Domuz gribine bile baktılar şükür grip vs de yok.
Çok halsiz, güçsüzüm. Başım dönüyor. Ayakta biraz kalsam hemen yoruluyorum. Bazen çarpıntım da oluyor. 4-5 ayda bir bana bu oluyor. Serumla falan iyi oluyorum. Dün gece acile gittik serum aldım ama iyi olmadım.
Doktor yarın gerekli tedaviyi verecek ama lökosit yüksekliği beni rahatsız etti dedi. Ne gibi bir rahatsızlık bu acaba?
Bu arada 27 haftalık gebeyim.
Lütfen güzel şeyler söyleyin. Bu aralar neden hastalık beni bırakmıyor anlam veremiyorum çok şükür yine de.

Edit:
Konuma güncelleme yapmak istiyorum. Arkadaşlar kanımda aşırı enfeksiyon vardı ve gittiğim gerizekalı doktor bana hiçbir tedavi uygulamadı eve yolladı. Sabaha doğru ölüyorum sandım ve tahlil sonuçlarımla birlikte başka doktora gittim. Çok şükür çok iyi ilgilendiler, Türkiye Hastanesinde Mehmet Necip Çetiner. Çok ilgili bir doktordu/ serum verdi ve antibiyotik tedavisine başladı. Çok şükür 3 günde kendime geldim. Eğer rahatsızlığın devam ederse gel yatış yapacağız dedi. Şükür iyi oldum. Umarım bir daha olmaz böyle bir şey.
Allah kimsenin başına vermesin. Enfeksiyon çok kötü bir şey hele bir de gebe olunca iki kat korkuyorsunuz. Şükür iyiyim. Herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Akliniza kotu seyler getirmeyin,bakteri enfeksiyonu veya stresten olabilir. Halsizlige karsi protein agirlikli beslenme oneriliyor genelde. Yogurt sut,et,yumurta,baklagil mesela. Gecmis olsun.

Akliniza kotu seyler getirmeyin,bakteri enfeksiyonu veya stresten olabilir. Halsizlige karsi protein agirlikli beslenme oneriliyor genelde. Yogurt sut,et,yumurta,baklagil mesela. Gecmis olsun.
Teşekkürler, protein ağırlıklı besleniyorum aslında ama bu enfeksiyon mahvetti beni.
Enfeksiyon var vücudunuzda bir yerde.tahlilleri tam atarsanız burdan veya özelden yardımcı olurum.
Tamam atarım ama bazıları daha çıkmadı.

Hastalık konusunda bir fikrin yok ama gecmiş olsun demeye geldim
Teşekkür ederim.

gecmis olsun öncelikle vucutta bir enfeksiyon var benim en yüksek CRP 75 idi garip ama cok halsizde hissetmiyordum. Baska sikayetleriniz varmi?

Grip olunca yükseliyor hemen. Panik yok.
Teşekkür ederim ama grip değilim. Keşke grip olsam bilsem ki ondan böyle ama değilim.

gecmis olsun öncelikle vucutta bir enfeksiyon var benim en yüksek CRP 75 idi garip ama cok halsizde hissetmiyordum. Baska sikayetleriniz varmi?
Teşekkür ederim. Bi kaç gündür ishal vardı. Mide bulantısı, baş dönmesi, vücudum çok kırgın çok halsiz hissediyorum. Ve gözümde sürekli uyku var açamıyorum gözlerimi.

troid değerlerine baktılar mı?

Evet 1 hafta önce tsh 2.84 çıkmıştı. Bugün yine baktılar ama daha çıkmadı o sonuç. Tiroidle ilgili bir sorunum hiç olmadı çok şükür.
gebelikte 3 şey çok önemli;
tsh değerleri
tansiyon
böbrek

tsh değerlerin normalse, tansiyonunu kontrol et.
eğer onda da sıkıntı yoksa böbreklerine baktır.

Rabbim şifa versin.

janet gecmis olsun, crp vucutta enfeksiyonu gosteriyor ama bana anormal bi rakam gelmedi normal her insanda 9-10 seviyelerinde oluyor zaten
benim hastane mikrobu kaptigim zaman yuz kusurdu rakam oyle diyim , 9 a indigi zaman tamm atlattik demisti doktorlarim
lokosit de ben hamileyken hep yuksek cikardi ama doktorum mudahale edecek bir durum yok derdi
icinin rahat etmesi icin sonuclarini alip baska bir doktora daha git istersen

mide bagirsak gribi olmasin (türkcesi tam olarak bumu bilmiyorum malesef)

Fakat herhangi bir enfeksiyon bulunmadı. Bu korkutuyor beni açıkçası.
benzer bir durum

CRP vücutta enfeksiyon olduğunu gösterir ve yükselmesi durumunda kişiyi hasta eder ben de ne zaman eklem ağrısı çeksem ve halsiz hissetsem CRP yükselmiş olur. WBC - white blood cells yani vücudunuzun bağışıklık sistemi aktif, yaşadığı enfeksiyonla savaşıyor. Bol meyve sebze süt yoğurt ile su ve istirahat... Geçmiş olsun

gebelikte 3 şey çok önemli;
tsh değerleri
tansiyon
böbrek

tsh değerlerin normalse, tansiyonunu kontrol et.
eğer onda da sıkıntı yoksa böbreklerine baktır.

Rabbim şifa versin.
Tansiyon ve böbrekte de çok şükür sıkıntı Yok. Çok sağolun.

Çok sağol. Ya bazı yerlerde gebelikte normal diyor. Senin baya yükselmiş. Peki rahatsızlık vermiyor muydu? Şu kadarcık enfeksiyon neden bana bu rahatsızlığı veriyor? Üşüttüm mü diyorum ama onda da grip falan olurdum ne bileyim. Evet yarın diğer sonuçlar da çıksın doktordan tatmin olmazsam başka bir doktora daha gideceğim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…