- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Teşekkürler, protein ağırlıklı besleniyorum aslında ama bu enfeksiyon mahvetti beni.Akliniza kotu seyler getirmeyin,bakteri enfeksiyonu veya stresten olabilir. Halsizlige karsi protein agirlikli beslenme oneriliyor genelde. Yogurt sut,et,yumurta,baklagil mesela. Gecmis olsun.
Tamam atarım ama bazıları daha çıkmadı.Enfeksiyon var vücudunuzda bir yerde.tahlilleri tam atarsanız burdan veya özelden yardımcı olurum.
Teşekkür ederim.Hastalık konusunda bir fikrin yok ama gecmiş olsun demeye geldim
Teşekkür ederim ama grip değilim. Keşke grip olsam bilsem ki ondan böyle ama değilim.Grip olunca yükseliyor hemen. Panik yok.
Teşekkür ederim. Bi kaç gündür ishal vardı. Mide bulantısı, baş dönmesi, vücudum çok kırgın çok halsiz hissediyorum. Ve gözümde sürekli uyku var açamıyorum gözlerimi.gecmis olsun öncelikle vucutta bir enfeksiyon var benim en yüksek CRP 75 idi garip ama cok halsizde hissetmiyordum. Baska sikayetleriniz varmi?
troid değerlerine baktılar mı?Herkese merhaba, şu an kolumu kaldıracak gücüm yok o yüzden buraya açtım kusura bakmayın.
Benim lökosit ve crp 17 çıktı. Doktor çok dedi. Ama idrarda ve gaitada bir sorun çıkmadı. Bebeğim de iyi şükür. Bazı test sonuçları yarın çıkacak. Domuz gribine bile baktılar şükür grip vs de yok.
Çok halsiz, güçsüzüm. Başım dönüyor. Ayakta biraz kalsam hemen yoruluyorum. Bazen çarpıntım da oluyor. 4-5 ayda bir bana bu oluyor. Serumla falan iyi oluyorum. Dün gece acile gittik serum aldım ama iyi olmadım.
Doktor yarın gerekli tedaviyi verecek ama lökosit yüksekliği beni rahatsız etti dedi. Ne gibi bir rahatsızlık bu acaba?
Bu arada 27 haftalık gebeyim.
Lütfen güzel şeyler söyleyin. Bu aralar neden hastalık beni bırakmıyor anlam veremiyorum çok şükür yine de.
Evet 1 hafta önce tsh 2.84 çıkmıştı. Bugün yine baktılar ama daha çıkmadı o sonuç. Tiroidle ilgili bir sorunum hiç olmadı çok şükür.troid değerlerine baktılar mı?
Enfeksiyon kaynaklı bi artış canımBilen eden yok mu? Bir de halsizliğimi nasıl geçirebilirim?
Fakat herhangi bir enfeksiyon bulunmadı. Bu korkutuyor beni açıkçası.Enfeksiyon kaynaklı bi artış canım
gebelikte 3 şey çok önemli;Evet 1 hafta önce tsh 2.84 çıkmıştı. Bugün yine baktılar ama daha çıkmadı o sonuç. Tiroidle ilgili bir sorunum hiç olmadı çok şükür.
Teşekkür ederim ama grip değilim. Keşke grip olsam bilsem ki ondan böyle ama değilim.
Teşekkür ederim. Bi kaç gündür ishal vardı. Mide bulantısı, baş dönmesi, vücudum çok kırgın çok halsiz hissediyorum. Ve gözümde sürekli uyku var açamıyorum gözlerimi.
benzer bir durumFakat herhangi bir enfeksiyon bulunmadı. Bu korkutuyor beni açıkçası.
Canım merhaba..
Hamile oşup olmadığını yazmamışsın ama hamile olduğunu düşünerek bi anımı paylaşmak istedim. Ben 28 haftalık hamileyim ve 13-14 haftalıkken su gibi akıntım geldi. Bebeğin suyu olabileceğinden şüphelenip birsürü tahlil yaptırdım. Bunlardan biri de CRP idi. ve sendeki gibi çok yüksekti. 5'e düşürmek için antibiyotin aguementin verildi ve 10 gün kullanıp yeniden ölçüm yaptırmaya gittim. fakat sonuç düşmemiş yükselmişti. Yeniden aynı antibiyotik verildi. 2. kullanumda biraz düştü ama istenilen kadar değildi. Başka doktora gittim. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ve idrar kültürü yaptırmamı söyledi. İdrar kültürü yaptırdım. Enfeksiyon türüne göre dirençli, duyarlı olup olmadığı belli oluyor kültür yapıldığında ve ona göre antibiyotik veriliyor. Ve benim kullandığım antibiyotiğe karşı dirençli bi enfeksiyonum varmış. Duyarlı olana göre yeni bir antibiyotik daha verildi ve ben bu zor dönnemi atlattım. Bu arada enfeksiyon idrar yolunda olabileceği gibi, vajinde de olabiliyor yada gripten de olabiliyo..
Umarım bi nebze aydınlatabilmişimdir.
Tansiyon ve böbrekte de çok şükür sıkıntı Yok. Çok sağolun.gebelikte 3 şey çok önemli;
tsh değerleri
tansiyon
böbrek
tsh değerlerin normalse, tansiyonunu kontrol et.
eğer onda da sıkıntı yoksa böbreklerine baktır.
Rabbim şifa versin.
Çok sağol. Ya bazı yerlerde gebelikte normal diyor. Senin baya yükselmiş. Peki rahatsızlık vermiyor muydu? Şu kadarcık enfeksiyon neden bana bu rahatsızlığı veriyor? Üşüttüm mü diyorum ama onda da grip falan olurdum ne bileyim. Evet yarın diğer sonuçlar da çıksın doktordan tatmin olmazsam başka bir doktora daha gideceğim. Teşekkür ederim.janet gecmis olsun, crp vucutta enfeksiyonu gosteriyor ama bana anormal bi rakam gelmedi normal her insanda 9-10 seviyelerinde oluyor zaten
benim hastane mikrobu kaptigim zaman yuz kusurdu rakam oyle diyim , 9 a indigi zaman tamm atlattik demisti doktorlarim
lokosit de ben hamileyken hep yuksek cikardi ama doktorum mudahale edecek bir durum yok derdi
icinin rahat etmesi icin sonuclarini alip baska bir doktora daha git istersen
Mide bulantim oldu ishalim falan yazmişsiniz bunlardan kaynaklı bi sikinti..bagirsak enfeksiyonu olabilirFakat herhangi bir enfeksiyon bulunmadı. Bu korkutuyor beni açıkçası.