tata kış kış kilolar kış kış:) Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2011 168 0 66 Ankara 2 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tata #1 merhaba kızlar, çok bakındım ama bu parfümlerden bahsedildiğine rastlamadım. aranızda first love ya da paradise parfümlerini deneyen oldu mu. yarından itibaren indirimde olacaklar, fiyatları 19.90, çok cazip geldi kullanan var mı, kalıcı mı
merhaba kızlar, çok bakındım ama bu parfümlerden bahsedildiğine rastlamadım. aranızda first love ya da paradise parfümlerini deneyen oldu mu. yarından itibaren indirimde olacaklar, fiyatları 19.90, çok cazip geldi kullanan var mı, kalıcı mı
daylight Suna Keskin Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2008 2.455 45 358 Adana 3 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tata #2 Hepsi birbirinden uyduruk ha çarşıda pazarda satılan kaçak kokular ha bunlar
T turkuaz01 Guru Kayıtlı Üye 19 Ocak 2012 287 0 316 Diğer 3 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tata #3 daylight .!.: Hepsi birbirinden uyduruk ha çarşıda pazarda satılan kaçak kokular ha bunlar Genişletmek için tıkla... dayligt yazdıklarımın hiçbirini sanırım okumuyosun çünkü sana ulaşmak istiyorum?
daylight .!.: Hepsi birbirinden uyduruk ha çarşıda pazarda satılan kaçak kokular ha bunlar Genişletmek için tıkla... dayligt yazdıklarımın hiçbirini sanırım okumuyosun çünkü sana ulaşmak istiyorum?