Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır anlamaz ve anlayamazsın sadece yapan biliyorKizlar watsapda birine özel durum yaptığında o kişi ona özel olduğunu anlarmi yada birinin bize özel durum yaptığıni anliyabilirmiyiz
Durum gizlilik ayarlarından yapıyorsunÖzel durum nasıl yapılıyor ki? Aaa ilk defa duydum.
O biliyor mu tek kendine açık olduğunuOrtak vs biri yoksa anlayamazsın, tripli olduğumda sadece beyime açık durumlar atıyorum
Nasıl oluyor? Şu kişiye özel diye bir şey mi var?Durum gizlilik ayarlarından yapıyorsun
I ıhO biliyor mu tek kendine açık olduğunu
Evet rehberinizden bir veya birden fazla kişiyi seçebiliyorsunuz, sadece onlara açık oluyor.Nasıl oluyor? Şu kişiye özel diye bir şey mi var?
Anlamax başka birinde görmemesi lazımKizlar watsapda birine özel durum yaptığında o kişi ona özel olduğunu anlarmi yada birinin bize özel durum yaptığıni anliyabilirmiyiz
İlk defa öğrendim çünkü whatsapp durum falan alakam yok. Hiç bi şey paylaşmam ondan galiba ablama özel bi deneyeyim bakalım dalga geçicem ne diyecek işleteyimEvet rehberinizden bir veya birden fazla kişiyi seçebiliyorsunuz, sadece onlara açık oluyor.
Kardeş kardeşi bıçaklar döner arkasını kucaklar yazın, kim kimi bıçaklıyomuş diye dönecek mi bakalımİlk defa öğrendim çünkü whatsapp durum falan alakam yok. Hiç bi şey paylaşmam ondan galiba ablama özel bi deneyeyim bakalım dalga geçicem ne diyecek işleteyim
Kuzenim kocasının aldattığını böyle öğrendi kanıt kalmasın diye kişiye özel durumla iletişim kuruyorlarmışİlk defa öğrendim çünkü whatsapp durum falan alakam yok. Hiç bi şey paylaşmam ondan galiba ablama özel bi deneyeyim bakalım dalga geçicem ne diyecek işleteyim
Aman Allahım peki nasıl öğrendi telefona mı bakmış? Ay çok üzücüKuzenim kocasının aldattığını böyle öğrendi kanıt kalmasın diye kişiye özel durumla iletişim kuruyorlarmış
Eşine yapabilirsinİlk defa öğrendim çünkü whatsapp durum falan alakam yok. Hiç bi şey paylaşmam ondan galiba ablama özel bi deneyeyim bakalım dalga geçicem ne diyecek işleteyim
Evet telini kurcalarken işte, bebeğim nasılsın iyleştin mi diye durum görüyor, bir bakıyor tek kişiye durum açık kadın da durumla cevap vermişAman Allahım peki nasıl öğrendi telefona mı bakmış? Ay çok üzücü