• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstifa Etmek İstiyorum

Özel sektörde dönem içi istifa çok zorlar. Önceden bilgi vermeniz gerekiyor ki dönem ortası öğretmen değişikliği öğretmenler içinde en çokta öğrenci için zorlanır. İmkanınız var ise dönem bitirin sözleşmenizi yenilemeyin
Yeni öğretmen arayışında zaten bulduğunda cıkacagım kafam cok karısık zamdan etkilencek miyim bakalım

ben dişini sık falan demeyeceğim sıkabilecek olsan bu konuyu açmazdın bence
istifa kabul etmeme gibi bi durum yok seni memnun etseymiş o zaman
istifanı yazılı olarak ver kesinlikle
sen onu verdikten sonra 2 hafta ihbar süren olması lazım o süre zarfında birini bulması ve adapte etmesi onun sorunu, senin değil
başkalarının stresiyle sen baş etmek zorunda değilsin. senin stresin sana yeter
biz de bugün toplantı yaptık, seninle meslektaş değilim özel bir şirkette çalışıyorum
yöneticiler ne kadar stres altında olduklarını falan anlattılar bi kulağımdan girdi ötekinden çıktı. ben kendi görevimle alakalı gerekli stresi yaşıyorum başkasınınkiyle hiç ilgilenmiyorum, bana ne yani
çözüm bende değilse yapacak bişeyim yok
seninki de bu hesap.

ben dişini sık falan demeyeceğim sıkabilecek olsan bu konuyu açmazdın bence
istifa kabul etmeme gibi bi durum yok seni memnun etseymiş o zaman
istifanı yazılı olarak ver kesinlikle
sen onu verdikten sonra 2 hafta ihbar süren olması lazım o süre zarfında birini bulması ve adapte etmesi onun sorunu, senin değil
başkalarının stresiyle sen baş etmek zorunda değilsin. senin stresin sana yeter
biz de bugün toplantı yaptık, seninle meslektaş değilim özel bir şirkette çalışıyorum
yöneticiler ne kadar stres altında olduklarını falan anlattılar bi kulağımdan girdi ötekinden çıktı. ben kendi görevimle alakalı gerekli stresi yaşıyorum başkasınınkiyle hiç ilgilenmiyorum, bana ne yani
çözüm bende değilse yapacak bişeyim yok
seninki de bu hesap.
Duygularıma tercüman olmuşsun resmen.Bakalım maasımı alayım bir zamdan etkilenmez isem 2.bahanem olur

Back