'Vurur yüzüne ifadesi, Başbakan oldun Hükümetin bitanesi'

Istanbul da her allahin gunu kesilen elektriklere de biri el atsa keske.. hindistan mi istanbul mu belli degil.. hayir isin kotu tarafi bizim belediye baskanini da severim, adami zorla sectirdiler resmen istanbul rezil halde.. bu da benim basarim herhalde ne diyeyim kimse ulkede ki kotu olaylari ustune almiyor..
Elektrik gide gele kombiyi bozdu:KK12: her gece muhakkak kesiliyor gunduz de iki uc gune bi kesiyorlar.

Elektrik gide gele kombiyi bozdu:KK12: her gece muhakkak kesiliyor gunduz de iki uc gune bi kesiyorlar.

Ben artik yatarken buzdolabinin fisini cekiyorum. O kadar sacma ki karanfil uc dakikada bir gelip gelip gidiyor..yollardaki dilencileri, serseri mayin gibi gezen suriyelileri saymiyorum bile.. arkadaslarin dedigi gibi icraat onemli..

Düşük profilli. Oğlu Kıbrıs' da kumar masasında, yeğeniydi sanırım başka başka ortamlarda. Bu da fazla düşük profilli yav :110:

Canım sizin layık görmemeniz kötülüğünden değil ki,AKP adayı olduğundan.Doğruluğundan emin değilim ama İzmir'in su sorunu olduğundan söz ediliyor.Sizin layık bulduğunuz kişilerin hizmetinden çok mu memnunsunuz.Eşim yıllık izninden 1 hafta kalmıştı,İzmir 'i ve bazı şehirleri merak ediyordu,beraber gidelim dedi,küçük çocuğum olduğu için ben gitmek istemedim.Hayal kırıklığına uğramış İzmir'i görünce.Her taraf çöp içinde ,hiç temiz değil,dilenciler ortada cirit atıyor,rahat edemiyorsun dedi,çoğu gördüğü yerler hiç hoşuna gitmemiş.Akşamı zor beklemiş.Ben bakanlığında başarısından dolayı kabullendim CB uygun gördü diye değil.Mesela sizlerin yazdığı gibi Berat Albayrak gelseydi bir kalemde silerdim...:kahve:

Evet ya izmirde ortalik yikildi yaklasik bir hafta su yoktu izmirde belediye başkanı hidirellez atesi ustunden atliyordu o sirada inadina laiklik diye :)) birisi Twitter'da helal olsun sana Kocaoğlu b.kunda bogdun izmirliyi ama inadina laiklik diye yazmış.. kadinin biri de bas bas bagiriyodu size verdigim oy haram olsun diye.

Son düzenleme:
Ne kadan güzel esprili, sevimli, sempatik, bol fıkralı bir dönem bizi bekliyor o zaman..(Ağzından çıkabilecek gaflar şöyle kenarda dursun)
Liderlik(!) vasfına örnek olacak kan bulundu...

Yüzünün ifadesine ne vurur bilemem de , görevde kalacağı kısa süre kendisine hayırlı olsun .

Son zamanlarda siyaset arenasında yaşanan al gülüm ver gülüm değiş tokuşlar , düşük profilli aday arayışı vs ...

Ben oy veren bir vatandaş olarak ; bunlar neden yaşandı hacı ? Sorusunun cevabını "şeffaf" olarak alamadığım için benim için şu saatten sonra ha Ali ha Mehmet Ali ha Bin Ali .

Dediğim gibi ülkeme hayırlı olsun . Desteklemiyor olmam hayır dilekleri sunmamı engellemez .

Yaa degil mi aus ne gerek vardi degisiklige? Hem de Davutoğlu yerine binali Yıldırım. Hic begenmedim ya.. Başbakan olacak vizyon yokki bu adamda.. oy verenlerin fikrini sormadan bu dayatmayi yapmaları olmadı. Benden de bir eksi.... yazik ettiler guzelim partiye

Yaa degil mi aus ne gerek vardi degisiklige? Hem de Davutoğlu yerine binali Yıldırım. Hic begenmedim ya.. Başbakan olacak vizyon yokki bu adamda.. oy verenlerin fikrini sormadan bu dayatmayi yapmaları olmadı. Benden de bir eksi.... yazik ettiler guzelim partiye
Size mi soracakti?:-) Adam acik acik demedi mi, sikayeti olan sandik onune geldiginde konussun diye.. Yani 4-5 senede bir.. O da iste bu kadar oluyor.. Sandiktan Davutoglunu cikartirsiniz, basiniza Binaliyi getirir.. Onun icin onemli olan sayiniz, ne dusundugunuz degil.:KK70:

Ben başbakan değişiminden çok neden değişiklik olduğuna,
Değişim olmadan önce Binali Yıldırım'ın oğlunun haberi çıkmıştı,Binali Yıldırım'ın başbakan olacağı biliniyor muydu,istihbarat alınmışmıydı da bu tür haber yapılmıştı,o konuda rahatsızım.

Ben de sesli olmasa da gülüyorum.:KK70:
Seni İzmir'e belediye başkanı yaptırmayacağız dediler,adam başbakan oluyor.

İzmire belediye başkanı olsa aktif olurdu, başbakan olarak pasif bir emir eri olacak.

Bence şu an ülkede Cemişgezek de belediye başkanı olmak bile, başbakan olmaktan daha büyük sorumluluk ve nitelik gerektiriyor. :KK14:

İzmire belediye başkanı olsa aktif olurdu, başbakan olarak pasif bir emir eri olacak.

Bence şu an ülkede Cemişgezek de belediye başkanı olmak bile, başbakan olmaktan daha büyük sorumluluk ve nitelik gerektiriyor. :KK14:
Bekleyip göreceğiz artık pasif mi olacak.İlk günden terör sorununu ele alması,ayağının tozuyla Dürümlü'ye gitmesi ,bende artı oluşturdu açıkçası.,dediğin yer hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemeyeceğim.

Ben başbakan değişiminden çok neden değişiklik olduğuna,
Değişim olmadan önce Binali Yıldırım'ın oğlunun haberi çıkmıştı,Binali Yıldırım'ın başbakan olacağı biliniyor muydu,istihbarat alınmışmıydı da bu tür haber yapılmıştı,o konuda rahatsızım.
Pelikan bildirisinin reisinizin haberi olmadan mi yazıldığını düşünüyorsun ?
Pelikan bildirisiyle Davutoğlunu hain eden Cemil barlas, hilal Kaplan ,aktroller hala yerli yerinde duruyor.
Benim bildiğim Erdoğan şimdiye kadar kafalarını kopartmisti.
Başbakanın değişeceği tabiki biliniyordu.
Fuat Avni bile 1 ay önceden yazdı.

Davutoğlu ve Binali arasında anlaşmazlık vardı dosya savaşları başladı.
Sırada hakan fidan var.
Davutoğlu sesini çıkaramiyor hem ne kadar aynı tarafta olmasak bile eğitimli bir adam asil şamil tayyarlarla binalilerle savaşamaz. Başarılı bir politikacı olmamasına rağmen bana göre sizin dava dediğiniz şeye rant kaygısı olmadan bağlı biriydi. Ben Davutoğlu'nun en azından yolsuzluk yapmayacagini biliyordum. Binali Yıldırım'ın şaibeli şirketleri var. Aynı profilde değiller. Hem de konuşursa Ortadoğu politikasinin basarisizliginin üzerine kalacağını biliyor.
Hilal Kaplan denen kişi Erdoğan'ın dava arkadaşını amerika adamı hain ilan ediyor hergün.
Onun izni olmadan bunu yapabilir mi ?
Sanmıyorum. Sen de biliyorsun yapamaz.

Davutoğlu ve ekibi de bunun farkındaydi.

Ben laik türkiyede yaşamak isteyen biri olarak Davutoğlunu istemesem de guveniyordum. Tayip Erdoğana karşı çıkabilDigi için gonderildi .

Bekleyip göreceğiz artık pasif mi olacak.İlk günden terör sorununu ele alması,ayağının tozuyla Dürümlü'ye gitmesi ,bende artı oluşturdu açıkçası.,dediğin yer hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemeyeceğim.
Terör sorunu konusunda da akp ye güvenmek bilmiyorum nasıl bir olay.
CHPnin evet Hayır oyunu günlerdir konusuyosunuz
Yahu siz komutanları tutukladiniz tsknin en başarılı komutanlarıni sonra pardon dediniz kandirildik dediniz.
Valilere operasyon yapmayın emri verdiniz
Terörist karsiladiniz.
Şimdi evet Hayır oyuyla vatan sever mi oldunuz ?

Deynep yani oraya buraya ziyarete gitmesi ayrı, ülke yönetiminde karar vermesi ayrı.

Normal koşullarda ülke yönetimi başbakan elindedir, C. Başkanı pasiftir hep böyle oldu (Atatürk hariç) ama şu an başbakan sadece dostlar mecliste görsün muamelesi görüyor. Terörle mücadele, yurt dışı ilişkileri, Avrupa vize olayı vs vs adamın tek karar yetkisi olmayacak hepimiz biliyoruz. Çıkıp C.Başkanı ne söyletse onu söyleyecek sadece.

Dur su Melihle ilgili hos bir haber vardi Oda TVde, baska kaynaktan bulamadim ama adamlar mahkeme kararlarinin kopyalarinin resimlerini de basmislar. Bu durumda yalan haber olmasi zor, zaten ODA TVye dava acardi oyle olsa.. Yandas medya yayinlamaya cesaret edemedi herhalde diyorum..

Pelikan bildirisinin reisinizin haberi olmadan mi yazıldığını düşünüyorsun ?
Pelikan bildirisiyle Davutoğlunu hain eden Cemil barlas, hilal Kaplan ,aktroller hala yerli yerinde duruyor.
Benim bildiğim Erdoğan şimdiye kadar kafalarını kopartmisti.
Başbakanın değişeceği tabiki biliniyordu.
Fuat Avni bile 1 ay önceden yazdı.

Davutoğlu ve Binali arasında anlaşmazlık vardı dosya savaşları başladı.
Sırada hakan fidan var.
Davutoğlu sesini çıkaramiyor hem ne kadar aynı tarafta olmasak bile eğitimli bir adam asil şamil tayyarlarla binalilerle savaşamaz. Başarılı bir politikacı olmamasına rağmen bana göre sizin dava dediğiniz şeye rant kaygısı olmadan bağlı biriydi. Ben Davutoğlu'nun en azından yolsuzluk yapmayacagini biliyordum. Binali Yıldırım'ın şaibeli şirketleri var. Aynı profilde değiller. Hem de konuşursa Ortadoğu politikasinin basarisizliginin üzerine kalacağını biliyor.
Hilal Kaplan denen kişi Erdoğan'ın dava arkadaşını amerika adamı hain ilan ediyor hergün.
Onun izni olmadan bunu yapabilir mi ?
Sanmıyorum. Sen de biliyorsun yapamaz.

Davutoğlu ve ekibi de bunun farkındaydi.

Ben laik türkiyede yaşamak isteyen biri olarak Davutoğlunu istemesem de guveniyordum. Tayip Erdoğana karşı çıkabilDigi için gonderildi .
Tabii yetkili merci Fuat Avni.:KK30:
Davutoğlu görevdeyken kimse savunmuyordu atıp tutuyordu hakkında,şimdi mi değere bindi:63:
Laik ülkede yaşıyorsun zaten.Zorla sana dayatma yapılıyor mu?Ben nasıl özgürsem sen de o derece özgürsün.:kahve:

X