- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.036
Yok bea ne fani, sadece beterin beteri varmis, gelen gideni aratirmis, onu bikere daha anlamis oldukVayyyyyy herkes Davutoğlu fan olmuş
Çok komiiiikkkkk
Benim yavru memleket izmirimin aziz kocaoğlusu :) bile binali dedi yanı o derece
Yok bea ne fani, sadece beterin beteri varmis, gelen gideni aratirmis, onu bikere daha anlamis olduk
Gerci o koltuga kimin oturcagini bi ehemmiyeti yok zaten, ipler yine zati muhteremin elinde olcagi icin, adam kareli ceketini koysaydi basbakan olurdu
LolBu saatten sonra bize hayırlı olsun demek düşer .Ülkemize,millete ,bakanlıkta yaptığı gibi hizmetleri olur inşallah.
Ben de sesli olmasa da gülüyorum.
Hitleri de üniversiteden atmislardiBen de sesli olmasa da gülüyorum.
Seni İzmir'e belediye başkanı yaptırmayacağız dediler,adam başbakan oluyor.
Basbakanlik mi yapacak yoksa emirerine basbakan maasi mi odenecek? Yani herkes onun aslinda ne oldugunu biliyor di mi?Ben de sesli olmasa da gülüyorum.
Seni İzmir'e belediye başkanı yaptırmayacağız dediler,adam başbakan oluyor.
Sosyal medyada duyup buraya yazıyorlar.Basbakanlik mi yapacak yoksa emirerine basbakan maasi mi odenecek? Yani herkes onun aslinda ne oldugunu biliyor di mi?Basbakanmis.. Izmire belediye baskani olabilse idi bir seyin basi olmus olabilirdi, boyle sogan basi bile degil maalesef. Yalan mi?
Ben de yeni kedimin adini "Basbakan" koyucam, basbakanlik yapip yapmamasi onemli degil, sozumden cikmasin yeter...Sorana basbakan deriz..
En buyuk basbakan benim basbakan!
Şunu ben yapınca tepeme çullanıyorsunuz