'Vurur yüzüne ifadesi, Başbakan oldun Hükümetin bitanesi'

Vayyyyyy herkes Davutoğlu fan olmuş

Çok komiiiikkkkk

Benim yavru memleket izmirimin aziz kocaoğlusu :) bile binali dedi yanı o derece
Yok bea ne fani, sadece beterin beteri varmis, gelen gideni aratirmis, onu bikere daha anlamis olduk
Gerci o koltuga kimin oturcagini bi ehemmiyeti yok zaten, ipler yine zati muhteremin elinde olcagi icin, adam kareli ceketini koysaydi basbakan olurdu

Aferin kiz insan her gün bisey ogreniyor hayatta vallahi

Ya Allah aşkına davutoğlunuda sevmezdim ama binali ne beee... adam iki kelimeyi bi araya getirip konuşamıyor... sarhoş gibi konuşuyor gitti basbakan seçti.... tabi buda geçici ama hiç olmazsa daha akla hitab eden biri olaydı... halkın seçtiği başbakanı görevden almakda ayrı bir konu yaa ... ama secmenden gık çikmiyor...

Bu saatten sonra bize hayırlı olsun demek düşer .Ülkemize,millete ,bakanlıkta yaptığı gibi hizmetleri olur inşallah.

Ben de sesli olmasa da gülüyorum.
Seni İzmir'e belediye başkanı yaptırmayacağız dediler,adam başbakan oluyor.
Hitleri de üniversiteden atmislardi

Hahahaha bak öyle dedin de ne aklıma geldi Davutoğlu esada bir kaç aya gidiyor demişti Hahahaha kendi gitti hahahajajajjahahahahaha

Ben de sesli olmasa da gülüyorum.
Seni İzmir'e belediye başkanı yaptırmayacağız dediler,adam başbakan oluyor.
Basbakanlik mi yapacak yoksa emirerine basbakan maasi mi odenecek? Yani herkes onun aslinda ne oldugunu biliyor di mi?Basbakanmis.. Izmire belediye baskani olabilse idi bir seyin basi olmus olabilirdi, boyle sogan basi bile degil maalesef. Yalan mi?

Basbakanlik mi yapacak yoksa emirerine basbakan maasi mi odenecek? Yani herkes onun aslinda ne oldugunu biliyor di mi?Basbakanmis.. Izmire belediye baskani olabilse idi bir seyin basi olmus olabilirdi, boyle sogan basi bile degil maalesef. Yalan mi?
Sosyal medyada duyup buraya yazıyorlar.

Şunu ben yapınca tepeme çullanıyorsunuz
Yikişmidi apriniksss cık cık cık falan...bu bel altı değil de ne?
Size ne millletin amcasından dayısından?
İçki içen yeğeni varmış taaa mış mış...e burda da bağrımıza bastığımız,rakısını da içen namazını da kılan elhamdülillah müslüman arkidişlerimiz var
Onlar da mı sayılmıyor yoksa?
Aaa bak gene bel altı yaptım tühhh

"Seni İzmir'e belediye başkanı yaptırmayacağız dediler,adam başbakan oluyor."

Yeminle kafalari piril piril bunlarin .Sentetikle anca gelinir bu hale

Anlik durum degisikliklerinde bulunduklari yerin faunasina aninda adaptasyon :)
Nasil basbakan oldum'un zafer oykusu.! Kucuk enisteyi nasil alt ettim.!!Hepsinin cevabi gazetelerde

erdoğana göre karar veriliyor.
kendisi cumhurbaşkani olduğu halde. binaliyi beğenmezse kimi beğencek tahmin edemiyorum.
Ali babacanin başbakan olmasini isterdim...
türikyenin en genç başbakani olarak tarihe geçerdi..
damadini bile seçebilirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…