Vücut neden süt üretmez

Yiyorum ama olmuyor ya
prolaktinine baktırabilirsin. düşükse bi mide ilacı var, yan etkisi prolaktini arttırmak. hollandada filan onu veriyolar.
ama sorun genelde oksitosinde oluyor. onu da stres doğrudan etkilliyor. prolaktini yukaf, oksitosini malt arttırıyor kanıtlanmış olarak. sadece kendinizi rahatlatın. olmadı mama var, ve çok iyi artık mamalar. emse çok iyi ama emmmezse de çok kötü değil. anca gerçekten rahatlatınca artıyor süt benim 6. ayda ek gıdaya başlayınca arttı

siz hangi sut sagma makinesini kullandiniz

siz hangi sut sagma makinesini kullandiniz
Bebeğim sağılmış sütü içermi bilemediğimden denemek için Wee nin manuelini kullandım , sağımı güzel aslında tüm göğsü sağıyordu ama uzun sürmesi ve yorucu olması nedeniyle elektrikliye geçtim Avent tekli kullanıyorum modeli scf323 memnunum şimdi

Dinlenmek brndr de aynı 4 yaşında bi de kızım var trk bakıyorm canım çıkıyor ama brnimde yrmrfiğim kalmadı onların hrpsini bende yiyorm inşallah gelir çoğalır
Allah yardımcın olsun iki küçük çocuk bakmak kolay değil. Süt çoğalmasa bile üzülme yeter ki kesilmesin

peki kac dakikada sagiyor oryalama ve digerini de devaminda sagiyor musunuz bir de sagdigimiz sutu neye sagiyoruz poseti vs oluyor mu urunle birlikte geliyor mu

peki kac dakikada sagiyor oryalama ve digerini de devaminda sagiyor musunuz bir de sagdigimiz sutu neye sagiyoruz poseti vs oluyor mu urunle birlikte geliyor mu
Avent için yazıyorum , Doluluğuna bağlı olarak değişiyor ama tek göğsü ortalama 5 dk da sağıyor, şu an 3,5 aylık olduk artık aktif sağım yapmıyorum dışarıda emziremeyeceğim durumlar için evde sağıyorum . Sağım zaten biberona oluyor isterseniz biberonun kapağı var onda saklayabiliyorsunuz . Kutunun içinden biberon ucu ve poşet çıkmıyor onları ayrıca aldım ..

aslinda ben işe bebek 3 aylik olunca donecegim o donemde sanirim bana lazim olacak ya da ilk hsftadan itibarende lazim olabilir hic bilmiyorum

Pazartesi baktıracam sağlık ocağı bakar mı acaba mallt alacam yadenicem

Bende manuelle sağıyordm şimdi gelmiyor onla işte

Emzirme önlüğü alın brnce sağınca da kesiliyor süt

Bugün dikişlerim için doktora gittim 22 gün oldu göğüslerime baktı bom boş dedi çok az geliyor dedim vücut süt ürermiyor olabilr dedi
Öyle süt olup olmadığı mi anlaşılır. Memelerin süt tutma kapasitesi farklı bir şey , sütün olması ayrı birşey. Muhtemelen sütünüz var ama yanlış bilgileriniz olduğu için yok sanıyorsunuz. Emzirme danışmanı ile görüşün ya da emzirme dostu ve bu konuda bilgisi olan bir doktor bulun

Kadın doğu. Doktoru baktı bana öyle dedi emzirme danışmanı hastanede vardır bebek hemşiresi oluyor demi o

Kadın doğu. Doktoru baktı bana öyle dedi emzirme danışmanı hastanede vardır bebek hemşiresi oluyor demi o
Bir de bakın Facebook'ta emzirme akademisi diye bir grup var. Emzirme danışmanlari yönlendiriyor. Üye olun muhakkak.
Ama tekrar ediyorum bence sizin sütünüz var. Memelerin yumuşak olması ölçüt değil.ben yumuşak memelerle tandem (iki çocuk) emzirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…