- 10 Haziran 2018
- 1.397
- 2.345
-
- Konu Sahibi Gmzyldrm40
Nerde bulabilirm ki özel yerleri mi. Oluyor
Ama Facebookum yokSeda Diri Ilic (@izmiremzirmedanismani) • Instagram photos and videos
25K Followers, 935 Following, 1,365 Posts - See Instagram photos and videos from Seda Diri Ilic (@izmiremzirmedanismani)instagram.com lllturkiye.org (@charlotte_emzirme.sanati) • Instagram photos and videos
19K Followers, 1,247 Following, 1,207 Posts - See Instagram photos and videos from lllturkiye.org (@charlotte_emzirme.sanati)instagram.com Dyt. Nihan Zayım (@emzirme_danismani) • Instagram photos and videos
18K Followers, 1,205 Following, 422 Posts - See Instagram photos and videos from Dyt. Nihan Zayım (@emzirme_danismani)instagram.com
Bu hesaplari da inceleyin, bence sorularıniza yanıt olacaktır
Bir şey daha sormak istiyorum size saatlerce emiyor ama mama da veriyorm hiç emmemiş gibi sütüm geliyor evet ama az grliypr galiba neden doymuyorSeda Diri Ilic (@izmiremzirmedanismani) • Instagram photos and videos
25K Followers, 935 Following, 1,365 Posts - See Instagram photos and videos from Seda Diri Ilic (@izmiremzirmedanismani)instagram.com lllturkiye.org (@charlotte_emzirme.sanati) • Instagram photos and videos
19K Followers, 1,247 Following, 1,207 Posts - See Instagram photos and videos from lllturkiye.org (@charlotte_emzirme.sanati)instagram.com Dyt. Nihan Zayım (@emzirme_danismani) • Instagram photos and videos
18K Followers, 1,205 Following, 422 Posts - See Instagram photos and videos from Dyt. Nihan Zayım (@emzirme_danismani)instagram.com
Bu hesaplari da inceleyin, bence sorularıniza yanıt olacaktır
Hayır bu doymadigi anlamina gelmiyor ilk 3 ay bu şekilde ,. sürekli memede kalmak isteyebilir. Anne sütü hızlı sindiririlir. Memede emer uyur uyanır emer, uyku da emer.Bir şey daha sormak istiyorum size saatlerce emiyor ama mama da veriyorm hiç emmemiş gibi sütüm geliyor evet ama az grliypr galiba neden doymuyor
3 ölçek veriyormHayır bu doymadigi anlamina gelmiyor ilk 3 ay bu şekilde ,. sürekli memede kalmak isteyebilir. Anne sütü hızlı sindiririlir. Memede emer uyur uyanır emer, uyku da emer.
Mama ne kadar veriyorsunuz
İnanın olunca oluyor ben mesela eltimle bir doğum yaptım 15 gün var aramızda aynı şeyleri yedik 1 ay beraber kaldık onun vardi benim yoktuÇevremdekiler de öylr diyor annemin de sütü çok olmazmış ama krndimi yetersiz hissediyorm böylr ya kötü oluyırm
Bendw kilo alıuorm işteİnanın olunca oluyor ben mesela eltimle bir doğum yaptım 15 gün var aramızda aynı şeyleri yedik 1 ay beraber kaldık onun vardi benim yoktu
Ben de çok yetersiz hissettim hatta bugün yüzünden çok kilo aldım sütüm olsun diye yemediğim kalmadı ama olmadi
Cok normal daha 20 gunluk bebeginiz hic kimsenin fosur fosur olmuyo ilk haftalar zaten doktora bakmayin siz benim sutum normal dogum olmasina ragmen 1.5 gun sonra geldi az geldi ama pes etmedim, gunde 4-5 tane solgarin Brewer Yeastini kullandim cok faydasini gordum gogsum 2. Ayda Terbiye oldu kizima mama destegini kestim,Bir şey daha sormak istiyorum size saatlerce emiyor ama mama da veriyorm hiç emmemiş gibi sütüm geliyor evet ama az grliypr galiba neden doymuyor
Bestlak damla kullanıyorum faydasını gördüm denemeni tavsiye ederim bide su içmen şart minimum 2 litreAnne vücudu neden süt üretmez arkadaşlar ne yapmam gerekiyor
Piu laç bitirdm şimdi onu aldm bestlak kullanıyormBestlak damla kullanıyorum faydasını gördüm denemeni tavsiye ederim bide su içmen şart minimum 2 litre
Pes etmeyi düşünmüyorum evet inanıyorm olacak mamayı kesecem bir gün inşallah sadece emecek. Solgarin brewerCok normal daha 20 gunluk bebeginiz hic kimsenin fosur fosur olmuyo ilk haftalar zaten doktora bakmayin siz benim sutum normal dogum olmasina ragmen 1.5 gun sonra geldi az geldi ama pes etmedim, gunde 4-5 tane solgarin Brewer Yeastini kullandim cok faydasini gordum gogsum 2. Ayda Terbiye oldu kizima mama destegini kestim,
kizim 1 yasina geldi hala dolu dolu emiyo sen yeterki sabret emdikce sutun articak, mama takviyesiyle birlikte devam et olmuyorsa da asla uzulme! Elinden geleni yapiyorsun zaten
Evet pes etmeyi düşünmüyorum İnşallah bir gün sadece emzireceğim mamayı keseceğim Bir gün inanıyorum kullandığınız şey ne AnlamadımCok normal daha 20 gunluk bebeginiz hic kimsenin fosur fosur olmuyo ilk haftalar zaten doktora bakmayin siz benim sutum normal dogum olmasina ragmen 1.5 gun sonra geldi az geldi ama pes etmedim, gunde 4-5 tane solgarin Brewer Yeastini kullandim cok faydasini gordum gogsum 2. Ayda Terbiye oldu kizima mama destegini kestim,
kizim 1 yasina geldi hala dolu dolu emiyo sen yeterki sabret emdikce sutun articak, mama takviyesiyle birlikte devam et olmuyorsa da asla uzulme! Elinden geleni yapiyorsun zaten
Solgar markasinin bi vitamini var dokturum onermisti . Brewer yeast googleden bakarsinizPes etmeyi düşünmüyorum evet inanıyorm olacak mamayı kesecem bir gün inşallah sadece emecek. Solgarin brewer
Evet pes etmeyi düşünmüyorum İnşallah bir gün sadece emzireceğim mamayı keseceğim Bir gün inanıyorum kullandığınız şey ne Anlamadım
Tamam bakıyorm şimdiSolgar markasinin bi vitamini var dokturum onermisti . Brewer yeast googleden bakarsiniz