Vücut neden süt üretmez

Nerde bulabilirm ki özel yerleri mi. Oluyor

Bu hesaplari da inceleyin, bence sorularıniza yanıt olacaktır

Ama Facebookum yok

Bir şey daha sormak istiyorum size saatlerce emiyor ama mama da veriyorm hiç emmemiş gibi sütüm geliyor evet ama az grliypr galiba neden doymuyor

Bir şey daha sormak istiyorum size saatlerce emiyor ama mama da veriyorm hiç emmemiş gibi sütüm geliyor evet ama az grliypr galiba neden doymuyor
Hayır bu doymadigi anlamina gelmiyor ilk 3 ay bu şekilde ,. sürekli memede kalmak isteyebilir. Anne sütü hızlı sindiririlir. Memede emer uyur uyanır emer, uyku da emer.
Mama ne kadar veriyorsunuz

Çevremdekiler de öylr diyor annemin de sütü çok olmazmış ama krndimi yetersiz hissediyorm böylr ya kötü oluyırm
İnanın olunca oluyor ben mesela eltimle bir doğum yaptım 15 gün var aramızda aynı şeyleri yedik 1 ay beraber kaldık onun vardi benim yoktu
Ben de çok yetersiz hissettim hatta bugün yüzünden çok kilo aldım sütüm olsun diye yemediğim kalmadı ama olmadi

Bendw kilo alıuorm işte

Cok normal daha 20 gunluk bebeginiz hic kimsenin fosur fosur olmuyo ilk haftalar zaten doktora bakmayin siz benim sutum normal dogum olmasina ragmen 1.5 gun sonra geldi az geldi ama pes etmedim, gunde 4-5 tane solgarin Brewer Yeastini kullandim cok faydasini gordum gogsum 2. Ayda Terbiye oldu kizima mama destegini kestim,
kizim 1 yasina geldi hala dolu dolu emiyo sen yeterki sabret emdikce sutun articak, mama takviyesiyle birlikte devam et olmuyorsa da asla uzulme! Elinden geleni yapiyorsun zaten

Pes etmeyi düşünmüyorum evet inanıyorm olacak mamayı kesecem bir gün inşallah sadece emecek. Solgarin brewer Evet pes etmeyi düşünmüyorum İnşallah bir gün sadece emzireceğim mamayı keseceğim Bir gün inanıyorum kullandığınız şey ne Anlamadım

Solgar markasinin bi vitamini var dokturum onermisti . Brewer yeast googleden bakarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…