Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar brbegimi bugun kaybettim
Aaa üzüldüm canım yaaa, vardır bunda da bir hayır. Neden olmuş ki acabaKızlar brbegimi bugun kaybettim
Aaaaaaaaa (((((( cok ama cok uzuldummmm suan uykumbkacti formda geziyordum ( neden desem ama acini tazelermi sagligin yerinde olsun senin onemli olan oKızlar brbegimi bugun kaybettim
canm cok gecmiş olsn. allah en kısa sürede inş tekrar nasip etsin cok üzüldüm gercektenKızlar brbegimi bugun kaybettim
Eki Görüntüle 1429579 Selam kızlar. ben 5 aydir hamile olmak istiyordum.elhamdulillah bu ay hamis kaldım. ben bir ay düzenli sekilde vücut ısısı yöntemini kullandım. iyiki de yapmışım tahmininden farklı gunmus yyumurtlamam.size örnek olsun diye grafigimi koyuyorum.bu yöntemi kullananlar onlarda paylasirsa daha faydalı olacaktır :)
güzel zamanlarda çalışmaların olmuş canım.ben bebeğimi kaybettim. inş sen hayırlı sonuçlar alır ve devamını getirirsin. ısın yüksek gidiyor.ama önemli olan adetine bir gün kala filan düşmemesiMerhaba canım bende ısı takibi yaptım bu ay seninkiyle aynı yorumlayabilir misin? 8 ini 9 una ve 9unu 10 nuna bağlauan gece çalışma oldu ve ısı takibim bu :))
güzel zamanlarda çalışmaların olmuş canım.ben bebeğimi kaybettim. inş sen hayırlı sonuçlar alır ve devamını getirirsin. ısın yüksek gidiyor.ama önemli olan adetine bir gün kala filan düşmemesi
5,5 haftalıktı. kimyasal gebelikmiş. yumurtalıklarımda kist varmış. şimdi hemen olurmu bilmiyorum.çünkü yumurtlama problemim var.tşk ederim allah isteyen herkese nasip etsinçok geçmiş olsun ne kadarlıktı birde neden olm ki öyle Rabbim inşallah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder tekrar olur hayırlısıyla teşekkür ederim güzel dileklerin için
5,5 haftalıktı. kimyasal gebelikmiş. yumurtalıklarımda kist varmış. şimdi hemen olurmu bilmiyorum.çünkü yumurtlama problemim var.tşk ederim allah isteyen herkese nasip etsin
Dktor biraz beklememi istedi tedavi icin.sogan kuru yapamiyorum canim.benim gastrit im var.yakar o( olur insallah icini ferah tut canim Rabbim buyuk insallah olur umudunu yitirme kist tedavisi olacak mi annem sogan kuru ile kurtuldu bende yaptim bu kurden
Dktor biraz beklememi istedi tedavi icin.sogan kuru yapamiyorum canim.benim gastrit im var.yakar o
Sağol canım tavsiyeler in için. bende ara ara suyunu içiyorum. en iyisi çok çok alayım şu inciricok uzgunum incir ye o yumurtlamaya iyi geliyomus nasil yardim edebilirim bilmiyorum ki insallah olur hayirlisiyla
Bugun nasilsin cnmSağol canım tavsiyeler in için. bende ara ara suyunu içiyorum. en iyisi çok çok alayım şu inciri
Dktor biraz beklememi istedi tedavi icin.sogan kuru yapamiyorum canim.benim gastrit im var.yakar o
sağolasın canım.allah tüm isteyenlere versin. evet hamile haldım ve yolun çoğu bitti şükürler olsunMerhabaaa hayırlı olsun bugün bir arkadaş yazınca baktım ne güzel hamiş kalmışsın Allah ım tamamına erdirsin inşallah :)) darısı da bana bakalımm :)
dil altı doğru sonuç veren bölge tatlım.koltuk altı bir derece filan oynama yapıyor.hassas ölçmüyorKızlar ben birkaç gündür ısı takibi yapıyordum fakat koltuk altından yapıyordum ama okuduklarım dil altından olmasi gerektiği yazıyor kafam karıştı bu sabah dilaltina da baktım koltukaltinada dilalti 36.6 koltukalti 35.5 çıktı hangisini baz almalıyım bilemedim bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Teşekkür ederim bugünden sonra dil altından yapacağımdil altı doğru sonuç veren bölge tatlım.koltuk altı bir derece filan oynama yapıyor.hassas ölçmüyor
dil altı doğru sonuç veren bölge tatlım.koltuk altı bir derece filan oynama yapıyor.hassas ölçmüyor
merhaba bu ısı takibine başladım bende 5 gündür ama alından yapıyordum. alından olunca belli olmuyor mu? birde şu dijital ölçerlerden var bununla dil altı ölçülüyor mu birde ısı artışını tespit ettiğimde mi ilişkiye gireceğiz? bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz?Teşekkür ederim bugünden sonra dil altından yapacağım