vücut ısısı takibiyle hamile kaldim.buradan grafiklerimizle örnek olalim.

merhaba bu ısı takibine başladım bende 5 gündür ama alından yapıyordum. alından olunca belli olmuyor mu? birde şu dijital ölçerlerden var bununla dil altı ölçülüyor mu o_O birde ısı artışını tespit ettiğimde mi ilişkiye gireceğiz? bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz?
Dil alti daha dogru sonuc verdiği icin o tavsiye ediliyor canim.isi artışı olunca değil düşüş yakalaninca ilişki gerekli.o düşüş devamında yükseliş getirmeli.oyle oldu ise o düşüş olduğunda yumurtlama olmuş demek oluyor :KK66:

Dil alti daha dogru sonuc verdiği icin o tavsiye ediliyor canim.isi artışı olunca değil düşüş yakalaninca ilişki gerekli.o düşüş devamında yükseliş getirmeli.oyle oldu ise o düşüş olduğunda yumurtlama olmuş demek oluyor :KK66:
Merhaba canım :) geçenlerde konunu görmüştüm ama hiç ateşimi ölçmedim :) şimdi aklıma geldi ölçtüm.. Aslında bugün yumurtlama günüm olması lazım ama son iki aydır adetim düzensiz.. Ve sen yataktan çıkmadan ölçün demişsin ama ben kalkalı 2 saat oluyor.. Doğru olur mu bilmiyorum..
Ateşim 36.9 çıktı.. Ne demek oluyor bu sence?

Merhaba canım :) geçenlerde konunu görmüştüm ama hiç ateşimi ölçmedim :) şimdi aklıma geldi ölçtüm.. Aslında bugün yumurtlama günüm olması lazım ama son iki aydır adetim düzensiz.. Ve sen yataktan çıkmadan ölçün demişsin ama ben kalkalı 2 saat oluyor.. Doğru olur mu bilmiyorum..
Ateşim 36.9 çıktı.. Ne demek oluyor bu sence?
Yataktan kalktiktan sonra oetaya çıkan sonuclar cok dogru olmuyor canim.o yüzden net birsey soyleyemem.en az 3saat uyku sonucu yataktan kalkmadan ölçmek onemli

Yataktan kalktiktan sonra oetaya çıkan sonuclar cok dogru olmuyor canim.o yüzden net birsey soyleyemem.en az 3saat uyku sonucu yataktan kalkmadan ölçmek onemli
Hadi ya :) of bende yüksek diye sevinmiştiim :)))) o zaman yarın sabah ölçerim tekrar :)
Ama eğer bugün yumurtlama günümse gerçekten, yine de yüksek değil mi? Acaba yumurtlama günümü yanlış mı hesapladı takvim? Ben bugünü de değerlendirmeyi düşünüyordum da :)
Gerçi dediğim gibi son iki aydır adetim hayatımda ilk defa erken geldi.. Dolayısıyla bütün herşeyim şaştı.. Sanırım senin de öyle olmuş?

Hadi ya :) of bende yüksek diye sevinmiştiim :)))) o zaman yarın sabah ölçerim tekrar :)
Ama eğer bugün yumurtlama günümse gerçekten, yine de yüksek değil mi? Acaba yumurtlama günümü yanlış mı hesapladı takvim? Ben bugünü de değerlendirmeyi düşünüyordum da :)
Gerçi dediğim gibi son iki aydır adetim hayatımda ilk defa erken geldi.. Dolayısıyla bütün herşeyim şaştı.. Sanırım senin de öyle olmuş?
Duzenli olsa bile yumurtlama hicbir zaman tam tutmuyor.illaki bir iki gun kayabiliyor.bu konu düşük yaptigim gebeligimin konusu.evet onda iki uc gun oncr yumurtladim.simdikinde de erken yumurtladim.ayrica yumurtlama zamani su degerde olacak diye birsey yok.bazilarinin yumurtlamadan sonra 37 lere çıkıyor.ben gibilerinse en fazla 0.2 derece filan artiyor gitgide yukseliyor.aslinda bu iş duzenli takip ile anlaşılıyor. sana tavsiyem fertility adında bir program var.tam adi bu degil biraz daha uzundu.ama simdi haturlayamadim.ama bu kelimeyi yazarsan çıkar. biraz ingilizcen varsa bu programa günlük her bilgini gir.cok güzel yol gösteriyor. bir ay dene istersen

Aslında bu ateş olayında önemli olan aynı saatlerde ölçmek galiba..
Hergün aynı saatte ve
Duzenli olsa bile yumurtlama hicbir zaman tam tutmuyor.illaki bir iki gun kayabiliyor.bu konu düşük yaptigim gebeligimin konusu.evet onda iki uc gun oncr yumurtladim.simdikinde de erken yumurtladim.ayrica yumurtlama zamani su degerde olacak diye birsey yok.bazilarinin yumurtlamadan sonra 37 lere çıkıyor.ben gibilerinse en fazla 0.2 derece filan artiyor gitgide yukseliyor.aslinda bu iş duzenli takip ile anlaşılıyor. sana tavsiyem fertility adında bir program var.tam adi bu degil biraz daha uzundu.ama simdi haturlayamadim.ama bu kelimeyi yazarsan çıkar. biraz ingilizcen varsa bu programa günlük her bilgini gir.cok güzel yol gösteriyor. bir ay dene istersen
Canım benim kaybını da okudum.. Allaha çok şükür seni evladına kavuşturmuş tekrardan :))

evet canım yumurtlama günü kayabilir diye zaten 2günde bir ilişkiye girmeyi öneriyorlar.. Bende bu ay ilk defa iki günde bir ilişkiyi deniyorum düzenli olarak..
Isıya da yarından itibaren düzenli bakmaya başlamayı düşünüyorum..
Dediğin uygulamayı buldum indiriyorm şimdi :)

ısı artışım : (bir müddet sadece alından ölçtüm 6. günden sonra dil altına başladım)
gün alından dilaltı
1 35.6
2 35.8
3 35.5
4 35.7
5 35.9
6 35.5 37.2
7 35.6 37.3
8 35.5 37.5
9 35.1 37.0
10 36.2 37.1

yorumlayamadım yardımcı olurmusunuz?

ısı artışım : (bir müddet sadece alından ölçtüm 6. günden sonra dil altına başladım)
gün alından dilaltı
1 35.6
2 35.8
3 35.5
4 35.7
5 35.9
6 35.5 37.2
7 35.6 37.3
8 35.5 37.5
9 35.1 37.0
10 36.2 37.1

yorumlayamadım yardımcı olurmusunuz?
9.gun yumurtlama olmus gibi duruyor canim devamini da gormek lazim

Kizlar bat a 3 gun var bugün dahil sizce umut varmi

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-27-11-57-42.png
    Screenshot_2015-11-27-11-57-42.png
    114,3 KB · Görüntüleme: 314
teşekkürler
dün 9. günümdü ... ve biz ilişkiye girmedik... bugün çok mu geç olur?
arkadaşın da dediği gibi yumurtlama sonrası daha çok işe yarıyor aslında ama yumurtan hemen çatladıysa ve vücut sıcaklığın çok yükselmiş ise işe yaramıyor.riske girmemek için yumurtlama günü ve sonraki gün ilişki tercih edilmeli

Kızlar selam bat 9 aralık bu sabah yataktan çıkmadan ateşimi ölçtüm 37 çıktı ne dersiniz?

Canm 2 yada 3 gun öncesinde düşüo inşallah düşmez bende 3 gun kala 37 idi sonra 36.6 oldu ve regl oldm
Yaa ne zor bir bekleyiş buuu :KK43: keşke bugün birlikte olsak ve anında öğrensek hamile olup olmadığımızıııı ne güzel olur :)))

kızlarr benidee yorumlayınn lütfennn :110:

Eklentiler

• 20160112_160446.jpg
    20160112_160446.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 224
ya kizlar benim adetim ayin 26sinda ben dun olcdum 37.2bugun 37.1hamile kalmis olabilirmiyim dusme ne zaman olucak?

Merhaba, sonucunuz ne çıktı acaba? 37,1 sonrası atesde hamile miydiniz? Aynı durum bende de var, enfeksiyon mu bilmiyorum?

X