Dil alti daha dogru sonuc verdiği icin o tavsiye ediliyor canim.isi artışı olunca değil düşüş yakalaninca ilişki gerekli.o düşüş devamında yükseliş getirmeli.oyle oldu ise o düşüş olduğunda yumurtlama olmuş demek oluyormerhaba bu ısı takibine başladım bende 5 gündür ama alından yapıyordum. alından olunca belli olmuyor mu? birde şu dijital ölçerlerden var bununla dil altı ölçülüyor mubirde ısı artışını tespit ettiğimde mi ilişkiye gireceğiz? bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz?
Merhaba canım :) geçenlerde konunu görmüştüm ama hiç ateşimi ölçmedim :) şimdi aklıma geldi ölçtüm.. Aslında bugün yumurtlama günüm olması lazım ama son iki aydır adetim düzensiz.. Ve sen yataktan çıkmadan ölçün demişsin ama ben kalkalı 2 saat oluyor.. Doğru olur mu bilmiyorum..Dil alti daha dogru sonuc verdiği icin o tavsiye ediliyor canim.isi artışı olunca değil düşüş yakalaninca ilişki gerekli.o düşüş devamında yükseliş getirmeli.oyle oldu ise o düşüş olduğunda yumurtlama olmuş demek oluyor
Yataktan kalktiktan sonra oetaya çıkan sonuclar cok dogru olmuyor canim.o yüzden net birsey soyleyemem.en az 3saat uyku sonucu yataktan kalkmadan ölçmek onemliMerhaba canım :) geçenlerde konunu görmüştüm ama hiç ateşimi ölçmedim :) şimdi aklıma geldi ölçtüm.. Aslında bugün yumurtlama günüm olması lazım ama son iki aydır adetim düzensiz.. Ve sen yataktan çıkmadan ölçün demişsin ama ben kalkalı 2 saat oluyor.. Doğru olur mu bilmiyorum..
Ateşim 36.9 çıktı.. Ne demek oluyor bu sence?
Hadi ya :) of bende yüksek diye sevinmiştiim :)))) o zaman yarın sabah ölçerim tekrar :)Yataktan kalktiktan sonra oetaya çıkan sonuclar cok dogru olmuyor canim.o yüzden net birsey soyleyemem.en az 3saat uyku sonucu yataktan kalkmadan ölçmek onemli
Duzenli olsa bile yumurtlama hicbir zaman tam tutmuyor.illaki bir iki gun kayabiliyor.bu konu düşük yaptigim gebeligimin konusu.evet onda iki uc gun oncr yumurtladim.simdikinde de erken yumurtladim.ayrica yumurtlama zamani su degerde olacak diye birsey yok.bazilarinin yumurtlamadan sonra 37 lere çıkıyor.ben gibilerinse en fazla 0.2 derece filan artiyor gitgide yukseliyor.aslinda bu iş duzenli takip ile anlaşılıyor. sana tavsiyem fertility adında bir program var.tam adi bu degil biraz daha uzundu.ama simdi haturlayamadim.ama bu kelimeyi yazarsan çıkar. biraz ingilizcen varsa bu programa günlük her bilgini gir.cok güzel yol gösteriyor. bir ay dene istersenHadi ya :) of bende yüksek diye sevinmiştiim :)))) o zaman yarın sabah ölçerim tekrar :)
Ama eğer bugün yumurtlama günümse gerçekten, yine de yüksek değil mi? Acaba yumurtlama günümü yanlış mı hesapladı takvim? Ben bugünü de değerlendirmeyi düşünüyordum da :)
Gerçi dediğim gibi son iki aydır adetim hayatımda ilk defa erken geldi.. Dolayısıyla bütün herşeyim şaştı.. Sanırım senin de öyle olmuş?
Canım benim kaybını da okudum.. Allaha çok şükür seni evladına kavuşturmuş tekrardan :))Duzenli olsa bile yumurtlama hicbir zaman tam tutmuyor.illaki bir iki gun kayabiliyor.bu konu düşük yaptigim gebeligimin konusu.evet onda iki uc gun oncr yumurtladim.simdikinde de erken yumurtladim.ayrica yumurtlama zamani su degerde olacak diye birsey yok.bazilarinin yumurtlamadan sonra 37 lere çıkıyor.ben gibilerinse en fazla 0.2 derece filan artiyor gitgide yukseliyor.aslinda bu iş duzenli takip ile anlaşılıyor. sana tavsiyem fertility adında bir program var.tam adi bu degil biraz daha uzundu.ama simdi haturlayamadim.ama bu kelimeyi yazarsan çıkar. biraz ingilizcen varsa bu programa günlük her bilgini gir.cok güzel yol gösteriyor. bir ay dene istersen
ısı artışım : (bir müddet sadece alından ölçtüm 6. günden sonra dil altına başladım)Dil alti daha dogru sonuc verdiği icin o tavsiye ediliyor canim.isi artışı olunca değil düşüş yakalaninca ilişki gerekli.o düşüş devamında yükseliş getirmeli.oyle oldu ise o düşüş olduğunda yumurtlama olmuş demek oluyor
9.gun yumurtlama olmus gibi duruyor canim devamini da gormek lazimısı artışım : (bir müddet sadece alından ölçtüm 6. günden sonra dil altına başladım)
gün alından dilaltı
1 35.6
2 35.8
3 35.5
4 35.7
5 35.9
6 35.5 37.2
7 35.6 37.3
8 35.5 37.5
9 35.1 37.0
10 36.2 37.1
yorumlayamadım yardımcı olurmusunuz?
teşekkürler9.gun yumurtlama olmus gibi duruyor canim devamini da gormek lazim
Canım benim bildiğim yumurtlama günü öncesi ya da sonrası da işe yarıyor..teşekkürler
dün 9. günümdü ... ve biz ilişkiye girmedik... bugün çok mu geç olur?
teşekkür ederim. bu akşam diye düşününce 1 günü geçiyor ondan sordumCanım benim bildiğim yumurtlama günü öncesi ya da sonrası da işe yarıyor..
arkadaşın da dediği gibi yumurtlama sonrası daha çok işe yarıyor aslında ama yumurtan hemen çatladıysa ve vücut sıcaklığın çok yükselmiş ise işe yaramıyor.riske girmemek için yumurtlama günü ve sonraki gün ilişki tercih edilmeliteşekkürler
dün 9. günümdü ... ve biz ilişkiye girmedik... bugün çok mu geç olur?
bunu yorumlarmısınız lütfen kafam iyice karıştı9.gun yumurtlama olmus gibi duruyor canim devamini da gormek lazim
Canm 2 yada 3 gun öncesinde düşüo inşallah düşmez bende 3 gun kala 37 idi sonra 36.6 oldu ve regl oldmKızlar selam bat 9 aralık bu sabah yataktan çıkmadan ateşimi ölçtüm 37 çıktı ne dersiniz?
Yaa ne zor bir bekleyiş buuuCanm 2 yada 3 gun öncesinde düşüo inşallah düşmez bende 3 gun kala 37 idi sonra 36.6 oldu ve regl oldm