-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Hadi hayırlı olsun güzel gunlerde kullanBen de boncuklu donu aldım gelince yorumlarımı yazarım
Sen de katıl deneyenler kervanınaBen sevmedim arkadaşlar bu vücut çorabını bugün geldi kargom yok hiç benlik değil göbeğimi kamufule eder diyodum yok oda olmadı iade edicem kullanıp beğenen var mı hakkaten ya:)napsam incili don mu alsam ki bende:)
kullanıyorum güzel fileli çorap bakınBen sevmedim arkadaşlar bu vücut çorabını bugün geldi kargom yok hiç benlik değil göbeğimi kamufule eder diyodum yok oda olmadı iade edicem kullanıp beğenen var mı hakkaten ya:)napsam incili don mu alsam ki bende:)
Valla fileli ama alismayinca heralde sevemedim yaa...Ben kim vücut çorabı kim:)kullanıyorum güzel fileli çorap bakın
sonrada alışırsın aynada bıraz kendını seyredınce :)Valla fileli ama alismayinca heralde sevemedim yaa...Ben kim vücut çorabı kim:)
Keske paylassan bizde ona gore alsakBen şimdi trendyoldan aldıklarımı paylaşsambence her kadın dolabını iç giyim konusunda canlı ve farklı tutmalı, her tarz olmalı. Şimdi motorcu kız kostümü arıyorum, indirime girse alacağım
Kac bedensin ben 42 boy 153 kilo 67Geçen hafta korsan kız kostümü aldım deri. Yemin ederim şeker kız candy gibi olmuştu. Çünkü dombiliyim ben seksi olam derken tatlış oldu mini etek vs.ama vücut çorabına çok sıcak bakıyorum alacağım hem bence kiloları da kapatır
Gogusum cok iri ve 2 emzirme sonrasi sarkik gibi cesaret edemiyorumEki Görüntüle 2728106
Bunu buldum sizin için
Denedin miValla ben cumartesiyi bekliyorum
Sırf meraktan deneyecem yarın
Bence de etli butlu icini doldurmak iyiTrendyolda uygun oluyor. Bide erkekler etli butlu seviyor bence. Hem bunlar kesinlikle denenmeli
Regl doneminde falan misinBana da daha giymek nasip olmadı maalesef.
Keske paylassan bizde ona gore alsak
Kac bedensin ben 42 boy 153 kilo 67
Beden bulamadigim icin alamiyorum yoksa benim cok hosuma gidiyor
Terzilik yapiyorum
Kendime desenli lastik getirttim siyah kadife ile ust dikicem altta dikerim bu gazla
Gogusum cok iri ve 2 emzirme sonrasi sarkik gibi cesaret edemiyorum
Denedin mi
Bence de etli butlu icini doldurmak iyi
Regl doneminde falan misin
Bu arada nerdeyse siparis vericem
Bakayim da gelecek aylikta alayim
Boyle esnek dantelli kumas bulsam ben dikerim de
Bende bakiyorum ama saten ve gupur detay var sadece 2 tane mini etek hamile iken cok yakistirirdim kendime simdi gobek problemindenŞuan evet.
Bir de hala model bakıyorum:)
DenedimBende bakiyorum ama saten ve gupur detay var sadece 2 tane mini etek hamile iken cok yakistirirdim kendime simdi gobek problemindenfazla giyesim gelmiyor bir de cocuklarla ayni odada ev sobali yoksa ooooo
Tam kova kadınıInciler sıkışık degil ya hem her yere rahatlıkla giriyorrahatsızlık vermiyor hem de büyükce olduğu için daha avantaj inan yeterli oluyor ve kalıbı dar değil baya elastik bir ürün ama sirf denemek icin komple incili olandan da alicam karşılaştırmak amaçlı
Ya çocukları satacak bir yer bulabilseydim keşke çok özendimBen de dün aldım ilk kez, haftasonu için çılgın planlarım var,bakalım
At desen atılmaz sat desen satılmaz :)) yapacak bişi yok kisitili olacann.;(Ya çocukları satacak bir yer bulabilseydim keşke çok özendimaslında çok sorun çıkarmıyorlar ama birkaç gün evde olmasalar şahane olacak