-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Aynen öyle incilerden gerekli verimi alama kadar denemeye devamHahahahhahahakat kat inci diyorsun
Bak bu sefer 2 tane incili hakettinGecenin sevİNCİ :)
de olabilir.
Incileri aş da gel diye mırıldanarak kocana doğru yürü sonrasi tam verimAynen öyle incilerden gerekli verimi alama kadar denemeye devam
Yok Gecelerin YargıcıGecenin sevİNCİ :)
de olabilir.
Oooo cok iyiGecenin sevİNCİ :)
de olabilir.
Fazla dayanmıyor amakendime dogum hediyesi olur napalim biraz masraf oluversin
Ben ona yürürken o koşarak gelir banaIncileri aş da gel diye mırıldanarak kocana doğru yürü sonrasi tam verim
Hayr faturayi falan ozel oldugu icin icine koyuyorlartrendyoldan alınanlarda paket içinde ne olduğu anlaşılıyor mu
Ben sadece denemek istemiştim halbukiMaşallah maşallah Allah muhabbetinizi artirsin canim.
Valla bunları giydikten sonra geceyi tabi beklemeye gerek yok ki. Zaman kavramı kalmaz
He he bizde yedikBen sadece denemek istemiştim halbuki
Kııııızzzz yeminlen denemek istedim. Sessiz sessiz giydim hemen çaktırmadan. Ömrü hayatımda ilk defa denedim, zor giydim zati. Ona seslenmedim bileHe he bizde yedikhatta esine yakismismi diye sadece göstermek istemiştin dimi
Sen adama firsat vermissin oda forsati degerlendirmis canmKııııızzzz yeminlen denemek istedim. Sessiz sessiz giydim hemen çaktırmadan. Ömrü hayatımda ilk defa denedim, zor giydim zati. Ona seslenmedim bilekocam da bana bakınıyormuş nerde bu diye. Tam çıkartırken yakaladı. Sonrasını hayal gücünüze bırakıyorum
Valla bizim hayal gücümuze bırakırsan abowww ortalık karışırKııııızzzz yeminlen denemek istedim. Sessiz sessiz giydim hemen çaktırmadan. Ömrü hayatımda ilk defa denedim, zor giydim zati. Ona seslenmedim bilekocam da bana bakınıyormuş nerde bu diye. Tam çıkartırken yakaladı. Sonrasını hayal gücünüze bırakıyorum
Kopuyor muFazla dayanmıyor ama
Kime neye göre herkesin hayal gücü farklı..kimi yatakta bitirir kimi salonda kimi de mutfak ta...Kııııızzzz yeminlen denemek istedim. Sessiz sessiz giydim hemen çaktırmadan. Ömrü hayatımda ilk defa denedim, zor giydim zati. Ona seslenmedim bilekocam da bana bakınıyormuş nerde bu diye. Tam çıkartırken yakaladı. Sonrasını hayal gücünüze bırakıyorum
Trendyolda uygun oluyor. Bide erkekler etli butlu seviyor bence. Hem bunlar kesinlikle denenmeliEvet hanımlar ben saten geceliklerde babydollerde kalmıştım daşu vücut çorabını görür görür hmm acaba denemeli mi diye düşünmüşümdür..
Ammaaaa öyle çıtı pıtı kadınlardan değilim.
42 beden, bayağı etli butlu, göbekli hatunlardanım. Armut tipi vücutta da seksiden çok komik görünmek var.
Hani güzeli de az para değil. Alındığına değsin.
Söyle forumda bir araştırma yaptım öneriliyor mu diye bir yorum içimi cız ettirdi.
Biraz kilolu bir yavru giymiş kocası dalga geçmiş strece sarılmış kokoreç gibi olmuşsun diye. :/
Yani kilolu kadınlar giymesin mi?
Var mı kiloya rağmen giyip öneren?
ceo su sen ol şirketinHımmmpatentini al
mankende senceo su sen ol şirketin