- 12 Mart 2019
- 282
- 568
- 38
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Diğer konuda tipali kilot yazınca. Anneminde idrar kaçırma sorunu oluyor dışarıda. Boyle durumlar için mi ki dedimİnci tıpalı mı yok o değilmalum bölgesi açık kenarlarında iki ip var ve iplere inci dizili içeri girebilmek için incilerin arasından geçmesi lazım olan macera dolu bi külot var ama henüz hiç o amaçla kullanamadım
Kadini arayıp müjde bile verdim sevindi. Ama netde bulamadım. İnşallah unutur annemInciliden tıpalı dona nasıl geçiş yaptık arkadaşlar
Kadini arayıp müjde bile verdim sevindi. Ama netde bulamadım. İnşallah unutur annem
Çok sakıncalı bir durumInciliden tıpalı dona nasıl geçiş yaptık arkadaşlar
Tıpalı don nasıl bir şey kiInciliden tıpalı dona nasıl geçiş yaptık arkadaşlar
İnşallah abdest bozma özelliği yokturTıpalı don nasıl bir şey kiabdest kacirmama özelliği mi taşıyor
Aman diyim ...İnşallah abdest bozma özelliği yoktur
Ben bilmiyorum burada ' 'galiba esim anladi.'diye konuda bu konuda inci tipali kilot varmış diye yazıp şaşırmışlar.Tıpalı don nasıl bir şey kiabdest kacirmama özelliği mi taşıyor
Gugul amcaya sordum direk mantarlı şişe çıktıTıpalı don nasıl bir şey kiabdest kacirmama özelliği mi taşıyor
Allah'ım Allah'ım...cahillik başa bela...Gugul amcaya sordum direk mantarlı şişe çıktı
Meleğim, bir hevesti geldi geçti
Ama senin neşen hep daim olsun ağrı çekerken bile gülmeyi ihmal etme kuzum. Geçmiş olsun.
Vücut çorabıni giymek, isteyen her kadının hakkıdır.
Ablalarim ya sizi şirin şeyler çok seviyorum ikinizideNelerr demişiz öyle minnoşum
MeleğimAblalarim ya sizi şirin şeyler çok seviyorum ikinizide
Miniğim bende seni çok seviyorum minnoşumAblalarim ya sizi şirin şeyler çok seviyorum ikinizide
Öğrencez hocam herşeyiAllah'ım Allah'ım...cahillik başa bela...