Vücut çorabı

Sen adama firsat vermissin oda forsati degerlendirmis canm😅😅😅
Adam 3 haftadır bu anı bekliyordu 😬😬😬
Valla bizim hayal gücümuze bırakırsan abowww ortalık karışır 🤭🤭🤭
Sen de istemem yan cebime koy modunda tabi 😂😂😂 adam kokusunu almış 😍
Biraz öyle olmuş galiba 😅😅
Kime neye göre herkesin hayal gücü farklı..kimi yatakta bitirir kimi salonda kimi de mutfak ta...😂
Valla öğlen arası ayak üstü 😂😂😂

bedeninize göre alırsanız, yani küçük beden almazsanız sorun olmaz. O söz ettiğiniz kadın kendi bedeninden küçük beden almıştır, giyince kötü durmuştur. Kocası da densizmiş bu arada.

Vücut çorabı beni hep güldürmüştür. Yıllar önce yengem bana dedi aldım çok güzel sen de al diye 😂Yengem de etli butlu hayal ederken bile güldüm 😄sonra eve dönecem arkadaşım ile mağaza dolaşıyoruz dedim ona vücut çorabı var böyle böyleymiş alsana o da heveslendi aldı eve gitmiş çocuklar anne bize ne aldın deyip çantaya yapışmışlar zor kurtarmış ellerinden. Sonra deneyeyim demiş giymiş ağı dizlerinde kalmış işte orda koptum 😂😂

Böyle alsam mi denesem mi diyorum ama 2 ay evvel şunu aldım daha denemedim bile.

Içine sütyen takımı mi giysem diye düşünüyorum bir de. Böyle giymek yürek ister tabi :KK70:

Ulenn vücut çorabı benim neyime hemi de topukluylan..
Ya şundan benimde var kırmızı. Ben kendım gıymek seksi hıssetmek ıcın almıstım ex öküze hiç giymedim etiketiyle duruyor daha. Bundan büyük memeler fışkırma yapıyo mu karşim bi sorayım dedim ona göre ya giyecem ya hediye götürcem libidosu tavan yapmıs yeni evli arkadasıma :KK70: :confused:

Ya şundan benimde var kırmızı. Ben kendım gıymek seksi hıssetmek ıcın almıstım ex öküze hiç giymedim etiketiyle duruyor daha. Bundan büyük memeler fışkırma yapıyo mu karşim bi sorayım dedim ona göre ya giyecem ya hediye götürcem libidosu tavan yapmıs yeni evli arkadasıma :KK70: :confused:
Bana da daha giymek nasip olmadı maalesef.

X