Vücut çorabı

Vücut çorabı deneyip, eşi " bu ne şimdi ya" tarzında tepkiler veren var mı?
Yani ne gerek vardı gibi bi tepkiyle karşılaşma ihtimalimi değerlendirmek istiyorum da
Öyle diyen var tabi ben de ouel olmadım :) da başka bi yorumda görmüştüm kocası öyle demişti öyle hoduklere de vermixen bacimm :))

Öyle diyen var tabi ben de ouel olmadım :) da başka bi yorumda görmüştüm kocası öyle demişti öyle hoduklere de vermixen bacimm :))
Yani eşim öyle tepki vermez beni bozmaz ama yine de bilemedim . Zaten asıl endişem kendi vücudum yani balık etli insanlarda daha güzel duruyodur ama ben zayıfım göğüslerim küçük falan yakışmaz diye endişeliyim. Daha çekici olayım derken itici olmak istemiyorum da

Vücut çorabı deneyip, eşi " bu ne şimdi ya" tarzında tepkiler veren var mı?
Yani ne gerek vardı gibi bi tepkiyle karşılaşma ihtimalimi değerlendirmek istiyorum da
Ben gösterip zarf attım eşime "bak böyle şeyler varmış millet alıyormuş,fena da durmuyor hani" dedim. Bacak arası açık olanlardandı gösterdiğim. "Şimdi bunu giyince çıkarmadan mı oynaşılacak, tenine dokunmadan nasıl olacak ki" dedi. Ben notumu aldım, hiç gerek yok. Biz incili donu çıkarmamayı becerirsek çok iyi 😅😅😅

Ben gösterip zarf attım eşime "bak böyle şeyler varmış millet alıyormuş,fena da durmuyor hani" dedim. Bacak arası açık olanlardandı gösterdiğim. "Şimdi bunu giyince çıkarmadan mı oynaşılacak, tenine dokunmadan nasıl olacak ki" dedi. Ben notumu aldım, hiç gerek yok. Biz incili donu çıkarmamayı becerirsek çok iyi 😅😅😅
Yaaaa evet bi de o incili dön var🤣🤣🤣 evleneli 4 yıl oldu hala onu amacına uygun bi kere kullanmadım 🤣🤣🤣🤣🤣

Yaa minik cok tatlısın ya...nasil gülüyorum şu an 😆😆😆😆😆
Ya ben çamaşır falan bakarken sıralamayı ucuzdan pahalıya yapiyorim ya ondan çıkmıyor bu incililer incili ye gelene kadar sepete beyaz penye atmış oluyorum çoktan :KK70:

Hey gidi fakirlik sen nelere sebepsin :KK70:

Başka bir konuda burada inci tıpali don varmış ondan bahsettiler. İdrar kaçırmamak için mi yapılmış.
İnci tıpalı mı yok o değil 😁 malum bölgesi açık kenarlarında iki ip var ve iplere inci dizili 🥴 içeri girebilmek için incilerin arasından geçmesi lazım olan macera dolu🤣 bi külot 😁 var ama henüz hiç o amaçla kullanamadım 🤣🤣🤣🤣

X