- 4 Ocak 2014
- 3.337
- 4.541
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Ben işyerine söylüyorum, faturaya inceleyerek bakacak kimse yoksa ki şeffaf kısımda oluyor önünde de etiketler falan çok anlaşılmaz.işyerine söylemek pek akıllıca değil ozaman
Hadi markama isim bulalımburdan örnek bu ürünün pazarı olduğunu öğrendiniz. iyisimi siz incili don işine girin
Aldıktan sonra söylesen nolur ki ok yaydan çıkmış bir kereBen işyerine söylüyorum, faturaya inceleyerek bakacak kimse yoksa ki şeffaf kısımda oluyor önünde de etiketler falan çok anlaşılmaz.
Ay valla gecelere kalmadan dün öğlen arasında denendi, onaylandı, kocanın takdiri alındıÇok hoş çok güzel guzel gecelerde giy
Doğru sen de bu ürünün öncülerindesinHemen satış haaa
Ben de istiyorum ufak buyuk fark etmez
İnciKo olabilirHadi markama isim bulalım
Maşallah maşallah Allah muhabbetinizi artirsin canim.Ay valla gecelere kalmadan dün öğlen arasında denendi, onaylandı, kocanın takdiri alındıonun haricinde bugün de bunu sipariş verdim. Daha gelmedi tabii. Gelince güncelleme yaparım
Kanatlı Butik Kadın Siyah Elleri Kelepçeli Jartiyer Takım Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kanatlı Butik Kadın Siyah Elleri Kelepçeli Jartiyer Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynen öyle sadece seninki büyük benimki küçük inciliydiDoğru sen de bu ürünün öncülerindesin
Büyük küçük ne fark eder incili donun var mi var bitmiştirAynen öyle sadece seninki büyük benimki küçük inciliydi
Sonuç olarak.ikiside kabul ediliyor grupta
HımmmİnciKo olabilir
Var ama seninki daha iyiymişBüyük küçük ne fark eder incili donun var mi var bitmiştirvarya ikimizden iyi pazarlamacı olurmuş
İncileriniz dökülmesinGeleckteki markamin ismi
Ona sen karar verVar ama seninki daha iyiymişdaha iyi şey oluyomuş
Bakalım.artik ikisi olur üçü olur deneyip tecrübelerimi paylasacamOna sen karar verikisni de deneyimlemis olucaksin
HahahahhahahaBakalım.artik ikisi olur üçü olur deneyip tecrübelerimi paylasacam
İncileriniz dökülmesinBence bu daha iyi