Vücut çorabı

Ben şimdi trendyoldan aldıklarımı paylaşsam bence her kadın dolabını iç giyim konusunda canlı ve farklı tutmalı, her tarz olmalı. Şimdi motorcu kız kostümü arıyorum, indirime girse alacağım
Sen o geçen telefonun ışığını tutan değil misin
Saka bı yana hafta sonu indiriminde çekmeceler dolacak

Hahahahahaha ne demiş ne demiş

Miorre'nin bir modelini aldım çok çok iyi, alt kısmı pahalı jartiyerlere taş çıkartır ki 30 TL'ye mi ne almıştım Vücut çorabının üstüne mini bir elbise, dantel maske, iddialı bir ruj ve topuklu ayakkabı mikemmel gidiyor

Üsttekini aşırı beğendim, var mıdır yurtdışı hariç satışı
Sanmıyorum gözüm gibi bakıyorum ikisinede . Gelmez diyor bizimki baya ürün alıyodu kendisi hem ucuz hem alımlı kullanıp kullanıp atıyoduk . Fazla terleyince yapışıyor hızlı hareket etmemek lazım . Fileli çorabında üzerindeki taşlarda cilt hassasa çiziyor gibi oluyo bazen

Okudum topların zevk verme durumu vs yazmışta arkadaşlar adamınkini sıkıştırırp zarar verme kısmına nasıl engel olacak onu anlamadım. Birde topların düşüp içine kaçma işi de var tabi
o inciler vajinayamı giriyorMuş ben anladım Vajinismus yaşayan insanlar idrak edemeyecek bu durumu Çok sağlıksız değilmi

bu allexperien nasıl ürün alıyorsunuz kredi kartı ile mi güvenilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…