- Konu Sahibi nomunomuchua
Ben de hala çözemedim inci meselesini brnde mi sorun var acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inci dokundukça uyarıyor işteBen de hala çözemedim inci meselesini brnde mi sorun var acaba
Evet sanal kart oluşturup alıyordukbu allexperien nasıl ürün alıyorsunuz kredi kartı ile mi güvenilir mi
Gıdıklıyor rahatsızlık vermez :)Rahatsiz eder bnce o inciler araya kacarsa
Gidiklayincada akmasin sonra biri gorur belli olurGıdıklıyor rahatsızlık vermez :)
Günlük kullanım için değil zatenGidiklayincada akmasin sonra biri gorur belli olur
Gunluk kullanan varsa zeten her adimda gidiklarsaGünlük kullanım için değil zaten
Girmez susaklarda kalir canmPeki eşimin şeysi git gel yaparken oda mı içine giriyo.
SanmıyorumGunluk kullanan varsa zeten her adimda gidiklarsa
Bn normldede giyemem en fazla giydigim tanga falan esim onu begeniyorSanmıyorum
Anlayışlı eşleriniz varsa güzel ama bu tarz şeyleri sevip anlayışsızsa cep yakıyor dolar 8 tlBn normldede giyemem en fazla giydigim tanga falan esim onu begeniyor
Yani ben anlamiyorum zaten bunu giyip sex yapmissin ne olacak giymeden sex yapmissin ne olacak sonucta sex yani orgazm ediyorsa tamamAnlayışlı eşleriniz varsa güzel ama bu tarz şeyleri sevip anlayışsızsa cep yakıyor dolar 8 tl
Istersen GiriyorPeki eşimin şeysi git gel yaparken oda mı içine giriyo.
Bak sen neler diyon öyle yakaladım gene seniinci dokundukça uyarıyor işte
Cep yakıyor dona penyeye benzemiyor naletler ucuza kaçılmıyor kimse görmez al olmuyococuk dogsun az ele gelsin bu topigi tekrar okucam penye donlarda cope fena gaza geldim burayi okuyunca
+18 artık bana yasakBak sen neler diyon öyle yakaladım gene seni
Her kullanımda güzelce yıkayacaksın, içime girmez kenara kaçar o benceo inciler vajinayamı giriyorMuş ben anladım Vajinismus yaşayan insanlar idrak edemeyecek bu durumu Çok sağlıksız değilmi
İçeri girmez de büyük ihtimalle o esnada onu da uyarırPeki eşimin şeysi git gel yaparken oda mı içine giriyo.
Orgazma etkisi olsun diye alıyoruz zaten, bakalım ne kadar işe yarayacak.Yani ben anlamiyorum zaten bunu giyip sex yapmissin ne olacak giymeden sex yapmissin ne olacak sonucta sex yani orgazm ediyorsa tamam