Vücut çorabı

Mite Love Vücut Çorabı Desen Omuz Askılı Özel Bölgesi Açık | Trendyol ay link çıkıyor mu topuklu giymemiz lazımmis bide nasi giriş yapcez ya gülmezler inş 😂
Merry See Göğsü Ve Özel Bölgesi Açık Fantazi Gecelik | Trendyol ben korsan değil şöyle biseyler bakım en iyisi😂😍
Zıbın şeklinde asla önermiyorum. Ara açık gibi duruyor sevişince çıkarmaya gerek yok sanıyorsun ama araya kaçıyor o kenardakiler her türlü çıkarıyorsun.

Ona çok baktim ama bana göre bir şey değil galiba o hehe :)

Fiyatlar çok uygun denemekten bir şey kaybedilmez, bana göre de değil aslında ama çok merak ettim, gaz verenler sağ olsun 😅

Ben hiç kostüm denemedim.
Bana göre değil.
Yok oyuncak yok kelepçe bu işler derya deniz.
En büyük çılgınlığım jartiyerli büstiyer takımıydı.
Benim için büyük çılgınlık:KK70:

Ben de deneyemiyorum, kocama gösterdim ne gerek var bunlara dedi 😔 ekoseli mini eteği almama da izin vermiyor zaten, kaç senedir hevesim kursağımda bekliyorum 😔

Valla yorumları okuyorum cinselliğin fantezi kısmında herşeye açığım ama fıstığın hemen alt kısmında inci ne alaka arkadaşlar yaw 🤣🤣

Hepsini okumamışsın demek ki, açıklaması var onun bu topicte 🤩

Ben topuksuz giyerim ama bana ne.
Zaten bir şeyin hakkını versem kocam şaşardı:KK70:

O sorun bende de var ama topukludan değil, sırtı açık ya da derin dekolte gecelik bile giysem sutyeni çıkaramıyorum, adam en son laf soktu "hakkını vermeyeceksen giyme bu ne" diye. Mecburen çıkardım sutyeni 🙈 ama bir de bana sor nasıl uyuyorum.

Fiyatlar.Çok uygun denemekten bir şey kaybedilmez, bana göre de değil aslında ama çok merak ettim, gaz verenler sağ olsun 😅

Ben de deneyemiyorum, kocama gösterdim ne gerek var bunlara dedi 😔 ekoseli mini eteği almama da izin vermiyor zaten, kaç senedir hevesim kursağımda bekliyorum 😔

Hepsini okumamışsın demek ki, açıklaması var onun bu topicte 🤩

O sorun bende de var ama topumludan değil, sırtı açık ya da derin dekolte gecelik bile giysem sutyeni çıkaramıyorum, adam en son laf soktu "hakkını vermeyeceksen giyme bu ne" diye. Mecburen çıkardım sutyeni 🙈 ama bir de bana sor nasıl uyuyorum.
Okudum topların zevk verme durumu vs yazmışta arkadaşlar adamınkini sıkıştırırp zarar verme kısmına nasıl engel olacak onu anlamadım. Birde topların düşüp içine kaçma işi de var tabi 😂😂

X