- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Adamcağız ne abla sür kokuyu gel kaplanım de.Hiç elleyermiyor nedense huylanıyor adamcağız,kokuya bayılır..
Kadifede olmaz pazen giysem nasıl olur
Kaplan demem ben ona başka şey diyorumAdamcağız ne abla sür kokuyu gel kaplanım de.yalnız Bende kumaşlara dokunamıyorum
Merry See Göğsü Ve Özel Bölgesi Açık Fantazi Gecelik | Trendyol ben korsan değil şöyle biseyler bakım en iyisiAllah seni davul etmesin korsan kız dedik Karayip korsanı demedik dimi
Saten yünlü kumaşlar naylonlar danteller hepsi içimi bir tuhaf yapıyor.Kaplan demem ben ona başka şey diyorumnaylonada bend eçok elleyemem kauıyor yaa hışır hışır bide ..
Zıbın şeklinde asla önermiyorum. Ara açık gibi duruyor sevişince çıkarmaya gerek yok sanıyorsun ama araya kaçıyor o kenardakiler her türlü çıkarıyorsun.Mite Love Vücut Çorabı Desen Omuz Askılı Özel Bölgesi Açık | Trendyol ay link çıkıyor mu topuklu giymemiz lazımmis bide nasi giriş yapcez ya gülmezler inş
Merry See Göğsü Ve Özel Bölgesi Açık Fantazi Gecelik | Trendyol ben korsan değil şöyle biseyler bakım en iyisi
Yünlü zaten hiç giyeyem kıyafetlerimdede öyledir batıyor bide.Saten yünlü kumaşlar naylonlar danteller hepsi içimi bir tuhaf yapıyor.
Aaaa..onu çok beğenmiştim ozaman diğerine odaklaniyorum teşekkürlerZıbın şeklinde asla önermiyorum. Ara açık gibi duruyor sevişince çıkarmaya gerek yok sanıyorsun ama araya kaçıyor o kenardakiler her türlü çıkarıyorsun.
Ona çok baktim ama bana göre bir şey değil galiba o hehe :)
Ben hiç kostüm denemedim.
Bana göre değil.
Yok oyuncak yok kelepçe bu işler derya deniz.
En büyük çılgınlığım jartiyerli büstiyer takımıydı.
Benim için büyük çılgınlık
Valla yorumları okuyorum cinselliğin fantezi kısmında herşeye açığım ama fıstığın hemen alt kısmında inci ne alaka arkadaşlar yaw
Ben topuksuz giyerim ama bana ne.
Zaten bir şeyin hakkını versem kocam şaşardı
Aynen ilki gayet şık güzel giyeriz topukluyu odanın kapısından önce bacağı sokar heyecan yaptırırızAaaa..onu çok beğenmiştim ozaman diğerine odaklaniyorum teşekkürler
Okudum topların zevk verme durumu vs yazmışta arkadaşlar adamınkini sıkıştırırp zarar verme kısmına nasıl engel olacak onu anlamadım. Birde topların düşüp içine kaçma işi de var tabiFiyatlar.Çok uygun denemekten bir şey kaybedilmez, bana göre de değil aslında ama çok merak ettim, gaz verenler sağ olsun
Ben de deneyemiyorum, kocama gösterdim ne gerek var bunlara dediekoseli mini eteği almama da izin vermiyor zaten, kaç senedir hevesim kursağımda bekliyorum
Hepsini okumamışsın demek ki, açıklaması var onun bu topicte
O sorun bende de var ama topumludan değil, sırtı açık ya da derin dekolte gecelik bile giysem sutyeni çıkaramıyorum, adam en son laf soktu "hakkını vermeyeceksen giyme bu ne" diye. Mecburen çıkardım sutyeniama bir de bana sor nasıl uyuyorum.
Hahahaha evet madem giyiyoruz mecbur yapıcaz biseyler mum lazım mum birazda loş ortam okeydirr adamlar şokAynen ilki gayet şık güzel giyeriz topukluyu odanın kapısından önce bacağı sokar heyecan yaptırırız
Alışır alışır benim ki artık her hafta ne farklılık yapacağız diye bekliyorHahahaha evet madem giyiyoruz mecbur yapıcaz biseyler mum lazım mum birazda loş ortam okeydirr adamlar şokbenimki dicek noluyo nerden buldun bunu
Basta gerek yok filan diyor muydu peki sizinkide ? Ben daha hevesliyim ondan şöyle seylereAlışır alışır benim ki artık her hafta ne farklılık yapacağız diye bekliyorkötü alıştırdık şu adamları
Ona fikrini sormadım ki giydim çıktımBasta gerek yok filan diyor muydu peki sizinkide ? Ben daha hevesliyim ondan şöyle seylere
Uygulicam geliyorum gaza geldmOna fikrini sormadım ki giydim çıktımsende sorma daha heyecanlı olur şoka girsinler az
Sabahlık mıseks öncesi sabahlığın altına
İçindeki süprüz yumurta olacak sjksjksjsjkSabahlık mıben mevzuyu tamamen yanlış anlamışım.
Uygulicam geliyorum gaza geldm
Hanimcim bu çorap gece mi giyilecek sabah mıİçindeki süprüz yumurta olacak sjksjksjsjk
Gece elbette ceeee diyecen sonraHanimcim bu çorap gece mi giyilecek sabah mı