Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
her yerimi begeniyorum:teytey:eee boyum 1,73kilom 55fizigim orantılı masallahallahıma şükürler olsun yüzümde güzel gözlerime ve kaşlarıma hayranımdaha ne olsun ben kendime aşık mı oldum biri beni durdursun yahuuuuuuuuuuua.s.:roflol:
bende kendimi beğenirim gözlerim güzeldir zaten bakmasını bilmek o gözlerdeki ışığı yansıtmak güzel olan dudaklarım dolgun hafif ruj daha güzel gösteriyor gögüs yok denecek kadar az fazla topluda değiller çünkü sütyen hayatımda kullanmadım:))))) eller ufacık kar gibi, kaşlar kalem misali:)) oderece yani kalçalar hakkında bi fikrim yokk böyle işte...
ben once bacaklarımı beğeniyorum aslında:) ama o olmazsa saçlarımı da begenebilirm. yok yok gözlerim olabilir .P burnum da olabilir sanırm:)) kendimi beyenmişim sanırm:)
açıkçası ben klasik anlamda güzel bir kadın değilim ama çok tarz bir tipim var, bayaa kadınsıyım...çok kendimi abartmamakla beraber başka bir kadın olmak da istemezdim...en çok dudaklarımı seviyorum ve de dekolte bölgeme bayılıyorum...
ama bir bütün olarak değerlendirecek olursam kusuruma bakmayın tevazu gösteremeyeceğim çok karizmatik bir dilberim ben sengözlerimebaksanab