- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi cinaragacivepufboregi
-
Çok teşekkür ederim canım. Yarın sade maden suyu alıp yapıcamSabah kalkar kalkmaz. Yüzümü güzelce yıkıyorum, sonra buz kalıbında dondurduğum maden suyu kalıbında bir tane alıp hafif suyla ıslatıyorum, sonra yüzümde gezdiriyorum. Bütün toniklere bedel, gözenekleri çok güzel sıkılaştırıyor.
O donlar kayıyor tuhaf bir hal alıyorSilikonlu donlar var ondan alın popo ıcın. Meme ıcınde harici silikon tarzı seyler var yanlıs hatırlamıyorsam sutyenın ıcıne takılıyor.
Deri için tavsiyem lazer benim de derim öyleydi lazere başladım geçti şu an pürüzsüz. Popo için sguat çok işe yarıyor. Düzenli sporla vücut çok iyi şekilleniyor. Göğüs de ideal bence benim 80 b ama büyük geliyor bazen boynum bile ağrıyorŞu sıralar biraz kilo aldım, iyice gözüme çirkin gelmeye başladım. Sorunum şu ki vücudum yani tenim hiçbir zaman pürüzsüz olmadı. Tavuk derisi nasıl nokta nokta olur ya da nasıl desem pütür pütür olur ya aynı öyle. Kese de yapıyorum düzenli ama o pürüzsüzlüğü hiç yaşayamadım. Bunun sebebi ne olabilir? Ergenliğimden bu yana böyle.
Göğüslerim ve popom zaten minicik. Bir kadının vücudunu güzel kılan en önemli iki önemli unsur bende sıfır. Hadi meme estetiği var (ona da param yok o ayrı) ama popoya yapacak bir şey de yok. Orta büyüklükte olsaydı bari diyorum. Kilo aldığımda tüm kilom abartısız göbeğimde toplanıyor. Çatlak selülit ne ararsanız var. Ergenliğimde başladı bunlar. Kilom 60. Bir öneriniz var mı? Çok üzülüyorum, banyoda aynada kendimi görünce hayata küsüyorum.. Bacaklarımda yapı olarak kalın sanırım, 50 kilo olduğumda bile bacaklarım kalındı. Önerileriniz olursa yazarsanız çok mutlu olurum.
Sabah kalkar kalkmaz. Yüzümü güzelce yıkıyorum, sonra buz kalıbında dondurduğum maden suyu kalıbında bir tane alıp hafif suyla ıslatıyorum, sonra yüzümde gezdiriyorum. Bütün toniklere bedel, gözenekleri çok güzel sıkılaştırıyor.
Sıcak su gözeneklere ve saça iyi gelmiyormuş. Bana doktor duştan çıkarken saçını soğuk suyla şokla demişti. Duş aldıktan sonra bir 10 15 saniye soğuk suyu açıyorum saçımı güzelce şokluyorum sonra sıcağı açıp donan vücudumu biraz ısıtıp çıkıyorumSoguk suya kendimi bir turlu alistiramadim ama buz kuplerini ben de yapacagim.
Aslinda duşta da sicak su onermiyorlar cikmadan soguk su tutun diyorlar ama yuzumu bile sogukla yikayasim gelmiyor hiç.
Evde düzenli squat yap
Hayır squat yaptıkça yağlar eriyor ve kaslar sıkılaşıyor.Squat biraz bacak kalınlaştırıyor bir noktadan sonra.O yüzden bence bacağı kalın olanlar squat yerine diğerlerini denesinler.Zaten hip thrust squattan da iyi.
Hayır squat yaptıkça yağlar eriyor ve kaslar sıkılaşıyor.
Hayır squat yaptıkça yağlar eriyor ve kaslar sıkılaşıyor.
Ya benim gibi 50 kilo verdiğin için bazı yerlerin sarksaydı napıcaktın çok takma sporla şekillenirsinyattığın yerden olmuyor maalesef ayrıca memenin kücük olması hep bir avantaj
Sana önerim oturduğun yerden dert edinceğine spor yap ve o tavuk derisi görünümü bende de vardı üst bacak ve üst kol neler neler yaptım ne doktorlar fayda etmedi gluten i kes onlar bitiyorŞu sıralar biraz kilo aldım, iyice gözüme çirkin gelmeye başladım. Sorunum şu ki vücudum yani tenim hiçbir zaman pürüzsüz olmadı. Tavuk derisi nasıl nokta nokta olur ya da nasıl desem pütür pütür olur ya aynı öyle. Kese de yapıyorum düzenli ama o pürüzsüzlüğü hiç yaşayamadım. Bunun sebebi ne olabilir? Ergenliğimden bu yana böyle.
Göğüslerim ve popom zaten minicik. Bir kadının vücudunu güzel kılan en önemli iki önemli unsur bende sıfır. Hadi meme estetiği var (ona da param yok o ayrı) ama popoya yapacak bir şey de yok. Orta büyüklükte olsaydı bari diyorum. Kilo aldığımda tüm kilom abartısız göbeğimde toplanıyor. Çatlak selülit ne ararsanız var. Ergenliğimde başladı bunlar. Kilom 60. Bir öneriniz var mı? Çok üzülüyorum, banyoda aynada kendimi görünce hayata küsüyorum.. Bacaklarımda yapı olarak kalın sanırım, 50 kilo olduğumda bile bacaklarım kalındı. Önerileriniz olursa yazarsanız çok mutlu olurum.
Benimde kotü. Asırı kılo alıp vermekten catlak dolu popom düşük. Hal boyle olunca yuzume sacıma onem veriyorum ben oyle dengelıyorumŞu sıralar biraz kilo aldım, iyice gözüme çirkin gelmeye başladım. Sorunum şu ki vücudum yani tenim hiçbir zaman pürüzsüz olmadı. Tavuk derisi nasıl nokta nokta olur ya da nasıl desem pütür pütür olur ya aynı öyle. Kese de yapıyorum düzenli ama o pürüzsüzlüğü hiç yaşayamadım. Bunun sebebi ne olabilir? Ergenliğimden bu yana böyle.
Şu sıralar biraz kilo aldım, iyice gözüme çirkin gelmeye başladım. Sorunum şu ki vücudum yani tenim hiçbir zaman pürüzsüz olmadı. Tavuk derisi nasıl nokta nokta olur ya da nasıl desem pütür pütür olur ya aynı öyle. Kese de yapıyorum düzenli ama o pürüzsüzlüğü hiç yaşayamadım. Bunun sebebi ne olabilir? Ergenliğimden bu yana böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?