Vücudum çirkin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah kalkar kalkmaz. Yüzümü güzelce yıkıyorum, sonra buz kalıbında dondurduğum maden suyu kalıbında bir tane alıp hafif suyla ıslatıyorum, sonra yüzümde gezdiriyorum. Bütün toniklere bedel, gözenekleri çok güzel sıkılaştırıyor.
Çok teşekkür ederim canım. Yarın sade maden suyu alıp yapıcam

Yazdıklarının tamamının çözümü spor.Hele ki kalça kısmı için glute bridge,hip thrust,vücut sıkılaşması için pilates,zaten sporla birlikte cildin de güzelleşir.
Bir de bol bol su iç.Mümkünse protein ağırlıklı beslenmeye bak ( aşırıya kaçmadan ) . Yağlı şeyleri azalt.Baharatlı şeyleri de.

Şu sıralar biraz kilo aldım, iyice gözüme çirkin gelmeye başladım. Sorunum şu ki vücudum yani tenim hiçbir zaman pürüzsüz olmadı. Tavuk derisi nasıl nokta nokta olur ya da nasıl desem pütür pütür olur ya aynı öyle. Kese de yapıyorum düzenli ama o pürüzsüzlüğü hiç yaşayamadım. Bunun sebebi ne olabilir? Ergenliğimden bu yana böyle.
Göğüslerim ve popom zaten minicik. Bir kadının vücudunu güzel kılan en önemli iki önemli unsur bende sıfır. Hadi meme estetiği var (ona da param yok o ayrı) ama popoya yapacak bir şey de yok. Orta büyüklükte olsaydı bari diyorum. Kilo aldığımda tüm kilom abartısız göbeğimde toplanıyor. Çatlak selülit ne ararsanız var. Ergenliğimde başladı bunlar. Kilom 60. Bir öneriniz var mı? Çok üzülüyorum, banyoda aynada kendimi görünce hayata küsüyorum.. Bacaklarımda yapı olarak kalın sanırım, 50 kilo olduğumda bile bacaklarım kalındı. Önerileriniz olursa yazarsanız çok mutlu olurum.
Deri için tavsiyem lazer benim de derim öyleydi lazere başladım geçti şu an pürüzsüz. Popo için sguat çok işe yarıyor. Düzenli sporla vücut çok iyi şekilleniyor. Göğüs de ideal bence benim 80 b ama büyük geliyor bazen boynum bile ağrıyor

İnan büyük olunca hic iyi degil bu seferde büyük ama sarkık dersin en azın küçük olsun sarkık olmasın yürürken hopluyor spor yaparken hopluyor karşına adam geçiyor oraya bakma yüzüme bak bile diyemiyorsun sinirden ki kadınlar bile bakıyor
plates yapabilirsin aslında dışarıda yapamıyorsan bir sürü bölgesel kardiyo egzersizleri var onlarada bakabilirsin ki düzenli yapıldığında gerçekten de ise yarıyor

Sabah kalkar kalkmaz. Yüzümü güzelce yıkıyorum, sonra buz kalıbında dondurduğum maden suyu kalıbında bir tane alıp hafif suyla ıslatıyorum, sonra yüzümde gezdiriyorum. Bütün toniklere bedel, gözenekleri çok güzel sıkılaştırıyor.

Soguk suya kendimi bir turlu alistiramadim ama buz kuplerini ben de yapacagim.
Aslinda duşta da sicak su onermiyorlar cikmadan soguk su tutun diyorlar ama yuzumu bile sogukla yikayasim gelmiyor hiç. 🙄

Soguk suya kendimi bir turlu alistiramadim ama buz kuplerini ben de yapacagim.
Aslinda duşta da sicak su onermiyorlar cikmadan soguk su tutun diyorlar ama yuzumu bile sogukla yikayasim gelmiyor hiç. 🙄
Sıcak su gözeneklere ve saça iyi gelmiyormuş. Bana doktor duştan çıkarken saçını soğuk suyla şokla demişti. Duş aldıktan sonra bir 10 15 saniye soğuk suyu açıyorum saçımı güzelce şokluyorum sonra sıcağı açıp donan vücudumu biraz ısıtıp çıkıyorum :D o zamandan beri saçımda çok fazla elektriklenme yok, kabarmıyor da. 😂 Sabahları işkence soğuk suyla yüz yıkamak ama birkaç gün sonra alışıyorsun. Ben alıştırdım buz küpleriyle de devam ediyorum. Bayağı küçüldü gözeneklerim. Tavsiye ediyorum yani. Bir de nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama düzenli profesyonel cilt bakımına gidebilirsen çok iyi olur. O da çok iyi geliyor yüze.

Ya benim gibi 50 kilo verdiğin için bazı yerlerin sarksaydı napıcaktın çok takma sporla şekillenirsin ;) yattığın yerden olmuyor maalesef ayrıca memenin kücük olması hep bir avantaj ;)

Hayır squat yaptıkça yağlar eriyor ve kaslar sıkılaşıyor.

Üst bacak kaslarını kalınlaştırır squat.Aslında bacağınıza bindirdiğiniz her hareket kalınlaştırır.İyice araştırırsanız anlarsınız söylediğimi.Step up larda aynı şekilde.Uzun süreli yapan kadınların bacaklarına bakın,hiçbirininki incecik değil.

Şu sıralar biraz kilo aldım, iyice gözüme çirkin gelmeye başladım. Sorunum şu ki vücudum yani tenim hiçbir zaman pürüzsüz olmadı. Tavuk derisi nasıl nokta nokta olur ya da nasıl desem pütür pütür olur ya aynı öyle. Kese de yapıyorum düzenli ama o pürüzsüzlüğü hiç yaşayamadım. Bunun sebebi ne olabilir? Ergenliğimden bu yana böyle.
Göğüslerim ve popom zaten minicik. Bir kadının vücudunu güzel kılan en önemli iki önemli unsur bende sıfır. Hadi meme estetiği var (ona da param yok o ayrı) ama popoya yapacak bir şey de yok. Orta büyüklükte olsaydı bari diyorum. Kilo aldığımda tüm kilom abartısız göbeğimde toplanıyor. Çatlak selülit ne ararsanız var. Ergenliğimde başladı bunlar. Kilom 60. Bir öneriniz var mı? Çok üzülüyorum, banyoda aynada kendimi görünce hayata küsüyorum.. Bacaklarımda yapı olarak kalın sanırım, 50 kilo olduğumda bile bacaklarım kalındı. Önerileriniz olursa yazarsanız çok mutlu olurum.
Sana önerim oturduğun yerden dert edinceğine spor yap ve o tavuk derisi görünümü bende de vardı üst bacak ve üst kol neler neler yaptım ne doktorlar fayda etmedi gluten i kes onlar bitiyor

Benimde kotü. Asırı kılo alıp vermekten catlak dolu popom düşük. Hal boyle olunca yuzume sacıma onem veriyorum ben oyle dengelıyorum

Kimse kusursuz değil
Kimse çok düzgün değil
Önemli olan özgüven
Sana şimdi kendi eksilerimi saysam dibin düşer ama hiç bir zaman bu yüzden depresif olmadım, hayatıma hiç eksisi olmadı görünüşümün, kendimden şikayetlerim yine kendimi tatmin etmek adınadır, başkalarının fikirlerine, ne gördüklerine hiç takılmam, bence önce ruhunu iyileştir

Popo büyütmek için 500 farklı egzersiz var evde yapın. Hem sıkı poponuz olur hem kondisyonunuz artar. Yürüyüş +egzersizle oldukça çekici popo ve bacaklarınız olabilir. Göğüs kaslarını çalıştırıp daha dik durmalarını sağlayabilirsiniz, omuz ve sırt çalışıp belinizin daha ince görünmesini sağlayabilirsiniz. Estetik düşünene kadar kendi çözümlerinizi bulabilirisniz. Moral bozmaya gerek yok. Pürüzsüzlük konusunu bilmiyorum fazla fazla nemlendirmek belki daha yumuşak ve pürüzsüz yapabilir

Valla yorumlar için ben çok teşekkür ederim kızlar konu sahibi ortada yok :D benim baya faydalanmamı sağladı hepsini not aldım 👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X