Vücudum çirkin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim göğüslerim a cup tam destekli kullanıyorum normal göküyor. Kalçam küçük olsa silikonlu kıyafetlerden kullanirdim. Ayrıca kücük kalcalı ve göğüslü kadınlar da gayet güzel olabiliyor. Zaten giyim markalarinin mankenlerine bakarsaniz çoğunun göğüsler ve kalçası ufak.Bacaklarin kalinlığı değil sıkılığı önemli. Benim 45 kilo halimle selülitim ve bolca çatlağım var ama spor uaptigim dönemde selülit azalmistı. Senelerce bacaklarim kalın sanmıştım meğerse üst bedenim ince olduğu için alt kısmım bana kalın geliyormuş belki sizinde öyledir.

Hayır squat yaptıkça yağlar eriyor ve kaslar sıkılaşıyor.
Üst bacak kaslarını kalınlaştırır squat.Aslında bacağınıza bindirdiğiniz her hareket kalınlaştırır.İyice araştırırsanız anlarsınız söylediğimi.Step up larda aynı şekilde.Uzun süreli yapan kadınların bacaklarına bakın,hiçbirininki incecik değil.
Aslında ikinizde haklisiniz ama farklı şekillerde :) Yağ ve kas dokusu ayrıdir. Spor yaptıkça kaslarınızda sıkılaşma ve kalınlasma gözleyebilirsiniz. Ama sporla yağ yakılmaz. Yağ kalori açığı,su ve beslenme ile yakılır. Yani sadece squat yapıp bacağım kalınlaştı demek doğru olmaz. Squat bacak eritiyor demekte doğru olmaz. Gereğinden fazla yapılınca her egzersiz kalınlaştırır. Önemli olan tükenene kadar yapmakt8r

Kilom 58 ama benimde bacaklarım kalın, ne yapıyım yani hayati kendime zindan mi edeyim bunun için 😊 başka kusurlarımda var ama bunlar beni ben yapıyor. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceğim ve bunun icin bana sunulan hayatı zindan edemem 🌸 kendini sevmeyi denemelisin. Sen üzülünce değişmeyecek ki bacağın veya vücudundaki pütürcükler

Squat ile poponu daha büyük daha kalkık ve şekilli yapabilirsin. Üstelik sadece 30 günde.
Internete 30 day squat yaz, çıkan sayıları her gün yapmaya çalış.
İnan ki inanılmaz etkili. Ben elektrik direği gibi dümdüzdüm. Ama şimdi popo ölçüm 90, arkası kase gibi düz değil, iki top halinde ve gerçekten çok güzel. Ben beğeniyorum en azından:) pantolondan tabii ki belli olmuyor ama sahilde gorenler soruyor spor mu yapiyorsun diye.
Yani tavsiyem squata aban.
Motivasyonun düşerse öncesi sonrası fotomu gönderebilirim :p
Göğüs için de birşey diyemeyeceğim. Benim göğüslerim de B cup. Ama ben seviyorum küçük gogusu. Hollywood filmi yerine Fransız filmi izle tavsiyesiyle geleyim bu hususta:) belki küçük memeye bakışın degisir

Squat ile poponu daha büyük daha kalkık ve şekilli yapabilirsin. Üstelik sadece 30 günde.
Internete 30 day squat yaz, çıkan sayıları her gün yapmaya çalış.
İnan ki inanılmaz etkili. Ben elektrik direği gibi dümdüzdüm. Ama şimdi popo ölçüm 90, arkası kase gibi düz değil, iki top halinde ve gerçekten çok güzel. Ben beğeniyorum en azından:) pantolondan tabii ki belli olmuyor ama sahilde gorenler soruyor spor mu yapiyorsun diye.
Yani tavsiyem squata aban.
Motivasyonun düşerse öncesi sonrası fotomu gönderebilirim :p
Göğüs için de birşey diyemeyeceğim. Benim göğüslerim de B cup. Ama ben seviyorum küçük gogusu. Hollywood filmi yerine Fransız filmi izle tavsiyesiyle geleyim bu hususta:) belki küçük memeye bakışın degisir
Mrb Ben kilo almaya çalışıyorum da squat yapan bir kac kisi yaparken terliyomus ve kalori kaybettigini düsündüğü icin brakmıs. Acaba dogru mu? Zar zor yemek yiyorum da zaten :) istedigim kiloya ulastıktan sonra mı yapmaliyim

Mrb Ben kilo almaya çalışıyorum da squat yapan bir kac kisi yaparken terliyomus ve kalori kaybettigini düsündüğü icin brakmıs. Acaba dogru mu? Zar zor yemek yiyorum da zaten :) istedigim kiloya ulastıktan sonra mı yapmaliyim
Ben de zayıfim. Ama spor sabit kilomu kaybettirmedi bana. 52 ile başladım bu seneki bir aylık squatima, bir ayı tamamlayamadim ama yine de epey devam ettim. Şu an hala 52 kiloyum.

Ya benim gibi 50 kilo verdiğin için bazı yerlerin sarksaydı napıcaktın çok takma sporla şekillenirsin :KK66: yattığın yerden olmuyor maalesef ayrıca memenin kücük olması hep bir avantaj :KK66:
50 kilo mu? Harika, tebrik ederim. Nasıl verdiniz acaba? Daha 66 kilodan 60'a düşemiyorum. Hedefim 52 :(

Düşünceni anlayabiliyorum fakat aslında çoğu sorunumuz bize sağlıksal zararı olmayan, sırf biraz begenilelim diye kafaya taktığımız şeyler. Bir de ben kendimi daha iyi hissetmek kendimi böyle begenmek istiyorum ben de kendimi begenmiyorım baskası için değil kendim için' diyenler var ama O da palavra çünkü malesef herkes kendine biraz da başkasının gözünden bakıyor malesef.

1. Bacaklarım kalın.
  2. Popom büyük.
  3. Ayaklarım 40 numara
  4. 1 ay epilasyon yapmasam bildiğin post gibi kılim var. Ayrıca asla pürüzsüz olmadım.
  5. Karnım ve kollarım sarkık çünkü 52 kilo verdim.
  6. 2 sezeyan kesiğim var.
  7. Karnım çatlak dolu çünkü 130 kiloydum.
  8. Memelerim çok küçük sütyen bile takmam.
Sonuç çok da umrumda değil. Sadece ilerisi için sarkiklarimi aldırma niyetim var.

Bu şekildeyim ve bu şekildeyken olabilecek en güzel haldeyim.
Siz bir kahramansınız bence. 52 kilo verebilmek çok büyük bir başarı ve en önemlisi kendini sevebilmek. İnsan kendini nasıl görürse karşı tarafada o enerjiyi veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X