Vücudum çirkin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cinaragacivepufboregi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
20
21
3
Şu sıralar biraz kilo aldım, iyice gözüme çirkin gelmeye başladım. Sorunum şu ki vücudum yani tenim hiçbir zaman pürüzsüz olmadı. Tavuk derisi nasıl nokta nokta olur ya da nasıl desem pütür pütür olur ya aynı öyle. Kese de yapıyorum düzenli ama o pürüzsüzlüğü hiç yaşayamadım. Bunun sebebi ne olabilir? Ergenliğimden bu yana böyle.
Göğüslerim ve popom zaten minicik. Bir kadının vücudunu güzel kılan en önemli iki önemli unsur bende sıfır. Hadi meme estetiği var (ona da param yok o ayrı) ama popoya yapacak bir şey de yok. Orta büyüklükte olsaydı bari diyorum. Kilo aldığımda tüm kilom abartısız göbeğimde toplanıyor. Çatlak selülit ne ararsanız var. Ergenliğimde başladı bunlar. Kilom 60. Bir öneriniz var mı? Çok üzülüyorum, banyoda aynada kendimi görünce hayata küsüyorum.. Bacaklarımda yapı olarak kalın sanırım, 50 kilo olduğumda bile bacaklarım kalındı. Önerileriniz olursa yazarsanız çok mutlu olurum.

Şimdi size sayfalarca genel güzellik kalıplarını hicivleyecek yazı yazardım ancak realite çok farklı.Güzel değilsen kimse sevmiyor seni.Ben de çirkin sayılırım.Moralini bozmakta haklısın çünkü eşit yaratılmamışız.Ancak kendi her halinle kabul etmeyi başarırsan mutlu olabilirsin.memeni büyütsen poponu çıkartsan yarın da dudaklarım küçük diyeceksin.Bu liste uzar gider.Naçizane tavsiyem kendini sevmen kabullenmen

Şu sıralar biraz kilo aldım, iyice gözüme çirkin gelmeye başladım. Sorunum şu ki vücudum yani tenim hiçbir zaman pürüzsüz olmadı. Tavuk derisi nasıl nokta nokta olur ya da nasıl desem pütür pütür olur ya aynı öyle. Kese de yapıyorum düzenli ama o pürüzsüzlüğü hiç yaşayamadım. Bunun sebebi ne olabilir? Ergenliğimden bu yana böyle.
Göğüslerim ve popom zaten minicik. Bir kadının vücudunu güzel kılan en önemli iki önemli unsur bende sıfır. Hadi meme estetiği var (ona da param yok o ayrı) ama popoya yapacak bir şey de yok. Orta büyüklükte olsaydı bari diyorum. Kilo aldığımda tüm kilom abartısız göbeğimde toplanıyor. Çatlak selülit ne ararsanız var. Ergenliğimde başladı bunlar. Kilom 60. Bir öneriniz var mı? Çok üzülüyorum, banyoda aynada kendimi görünce hayata küsüyorum.. Bacaklarımda yapı olarak kalın sanırım, 50 kilo olduğumda bile bacaklarım kalındı. Önerileriniz olursa yazarsanız çok mutlu olurum.
Spor yaparak bacaklarını inceltirsin spor salonuna gidecek paran yoksa netten bakıp evde yap .Squad yap popo büyütüyor . Göğüsleri hiç takma küçük göğüs moda zaten . Derin için de benim halamın kızı da aynıydı bi tukurukcuye gittiler normalde inanmam ama vallahi geçti derisi düzeldi 😘😘😘

Şimdi size sayfalarca genel güzellik kalıplarını hicivleyecek yazı yazardım ancak realite çok farklı.Güzel değilsen kimse sevmiyor seni.Ben de çirkin sayılırım.Moralini bozmakta haklısın çünkü eşit yaratılmamışız.Ancak kendi her halinle kabul etmeyi başarırsan mutlu olabilirsin.memeni büyütsen poponu çıkartsan yarın da dudaklarım küçük diyeceksin.Bu liste uzar gider.Naçizane tavsiyem kendini sevmen kabullenmen
Nasıl bir havaya bürünürse insan. Çevresindekiler de o çerçeveyle görüyor. Genel güzellik kalıplarını hicivlemekten vazgeçmemeliyiz. :KK36:

Canim yazildi mi bilmiyorum ama o deri puruzu genetik. Bende de var ondan biliyorum. Keratosis pilaris ismi hastaligin ve kesin cozumu yok. Zararsiz bir cilt hastaligi veya cilt tipi. Kil koklerinin gereginden fazla keratin uretmesi. Tek bildigim sikinca oynayinca daha cok aziyor. Kendi haline birakinca gorunumu biraz azaliyor. Kese, salisik asit icerikli peelingler ve ozellikle Hindustan cevizi yagi iyi geliyor diyorlar. (Ben de denedigim zamanlarda biraz azaliyor ama hicbir zaman tamamen kaybolmuyor). Ben denemedim ama S...a markasinin buna ozel (keratosis pilaris icin uretilmis) urununu gormustum internette. Ama denemedim. Ben artik cok takmadigim icin ugrasmayi da biraktim normal dusumu aliyorum valla. :D cok da kotu gelmiyor artik gozume.

1. Bacaklarım kalın.
  2. Popom büyük.
  3. Ayaklarım 40 numara
  4. 1 ay epilasyon yapmasam bildiğin post gibi kılim var. Ayrıca asla pürüzsüz olmadım.
  5. Karnım ve kollarım sarkık çünkü 52 kilo verdim.
  6. 2 sezeyan kesiğim var.
  7. Karnım çatlak dolu çünkü 130 kiloydum.
  8. Memelerim çok küçük sütyen bile takmam.
Sonuç çok da umrumda değil. Sadece ilerisi için sarkiklarimi aldırma niyetim var.

Bu şekildeyim ve bu şekildeyken olabilecek en güzel haldeyim.

1. Bacaklarım kalın.
  2. Popom büyük.
  3. Ayaklarım 40 numara
  4. 1 ay epilasyon yapmasam bildiğin post gibi kılim var. Ayrıca asla pürüzsüz olmadım.
  5. Karnım ve kollarım sarkık çünkü 52 kilo verdim.
  6. 2 sezeyan kesiğim var.
  7. Karnım çatlak dolu çünkü 130 kiloydum.
  8. Memelerim çok küçük sütyen bile takmam.
Sonuç çok da umrumda değil. Sadece ilerisi için sarkiklarimi aldırma niyetim var.

Bu şekildeyim ve bu şekildeyken olabilecek en güzel haldeyim.

52 kilo mu??? Woooow. Helal size! Nasil basardiniz?

Sadece meraktan soruyorum neden sürekli konu açıp yazılan önerilere cevap vermiyorsunuz? Hayır yani bir önceki konularınıza insanlar sayfalarca yorum yazdı ama siz dönüp cevap vermediniz bile. Saygısızlık olmuyor mu bu?

Ayrıca şu kadınları kalıplara sokmaktan vazgeçin. Güzel vücutlu bir kadının illa göğsü ve kalçası şekilli mi olmak zorunda? Valla göğüsü ve kalçalı ortalamanın altında olup afet gibi olan kadınlar da var yani. Ayrıca madem bu kadar rahatsızsanız spora gidin, sporla kalçanızı şekle sokup sıkılaştırabiliyorsunuz. Tavuk derisi gibi olan cildinizin çaresi de profesyonel cilt bakımı. Ayda 1 yaptırıp onların söylediklerini düzenli uygularsanız misler gibi yüzünüz olur. Mesela ben yeni yeni gitmeye başladım, öncesinde de cildim mükemmeldi ama şimdi daha bi güzel oldu. Söylediklerini harfi harfine yapıyorum, sabahları yüzümü soğuk suyla yıkadıktan sonra dondurulmuş buz maden suyu kalıbını yüzümde gezdiriyorum cildim sımsıkı, gözeneklerim minik oldu.. Sizde yapın yani en basitinden bir maden suyu alın gözenekleriniz sıkılaşsın.

Ha bir de vücut yapısı çok önemli.. Mesela ben 43 kiloyum ama bacaklarım yapılı, kalçamda vücuduma göre kuru tahta gibi değil bayağı kavisli şekilli falan. Spor salonuna gidince düzeltebilirsiniz bunları ama tabi yine cevap vermeyeceksiniz hepimiz boşuna yazıyoruz.

Spor ve diyet danismanligi alabilirsiniz.

Karaciger hastasi degilseniz aldiginiz kilo yanlis beslendiginiz icin göbekte toplaniyor.

Online cok uygun fiyatlara destek veren kisiler var. Ben spor destegi aliyorum aklima ne gelirse soruyorum. Spor salonuna artik gitmiyorum.

Sadece meraktan soruyorum neden sürekli konu açıp yazılan önerilere cevap vermiyorsunuz? Hayır yani bir önceki konularınıza insanlar sayfalarca yorum yazdı ama siz dönüp cevap vermediniz bile. Saygısızlık olmuyor mu bu?

Ayrıca şu kadınları kalıplara sokmaktan vazgeçin. Güzel vücutlu bir kadının illa göğsü ve kalçası şekilli mi olmak zorunda? Valla göğüsü ve kalçalı ortalamanın altında olup afet gibi olan kadınlar da var yani. Ayrıca madem bu kadar rahatsızsanız spora gidin, sporla kalçanızı şekle sokup sıkılaştırabiliyorsunuz. Tavuk derisi gibi olan cildinizin çaresi de profesyonel cilt bakımı. Ayda 1 yaptırıp onların söylediklerini düzenli uygularsanız misler gibi yüzünüz olur. Mesela ben yeni yeni gitmeye başladım, öncesinde de cildim mükemmeldi ama şimdi daha bi güzel oldu. Söylediklerini harfi harfine yapıyorum, sabahları yüzümü soğuk suyla yıkadıktan sonra dondurulmuş buz maden suyu kalıbını yüzümde gezdiriyorum cildim sımsıkı, gözeneklerim minik oldu.. Sizde yapın yani en basitinden bir maden suyu alın gözenekleriniz sıkılaşsın.
Maden suyunu dondurup buz şeklini alınca mı yüzünüze sürüyorsunuz? Ne kadar süre yapıyorsunuz ve nasıl?

Maden suyunu dondurup buz şeklini alınca mı yüzünüze sürüyorsunuz? Ne kadar süre yapıyorsunuz ve nasıl?
Sabah kalkar kalkmaz. Yüzümü güzelce yıkıyorum, sonra buz kalıbında dondurduğum maden suyu kalıbında bir tane alıp hafif suyla ıslatıyorum, sonra yüzümde gezdiriyorum. Bütün toniklere bedel, gözenekleri çok güzel sıkılaştırıyor.

Basen ve bacak bende de var memis Orta hallice kizim eme eme halletti 🤣🤣ama popo estetigi de var yag enjekte ediorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X