Vücudum Çağla Şıkel'in vücudunun aynısı

Bu kız ne hayallerle açmış bu toppıcı ya .tekrar başı okudum da....bi de zamet edip resim koymuş...ve not 10cm kısayım aha aha aha

Kendi resmini koymamis ama cok merak ettim kendisini :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anneannem çağla şikel için yürüyen yanık der...bence sen çağlayı beğenen bir osman bir hasan bir velisin...:)

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yürüyen yanık mı?:53::53::53:ha ha aha oaha

kendi resmini koymamis ama cok merak ettim kendisini :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya yazmış ya işte neyi anlamıyorsun...çağlanın aynısı 10cm kısası...kız açıkla bile yapmış... Kilolu ve kilosuz ....bunda anlamayacak ne var.....puhaaha

Konu sahibi kendinize güveniyorsanız bir albüm yapın da görelim endamınızı, ben cidden çok merak ettim ya.. :emir_bebek:

Valla bende zayifim hatta kilo almak icin yapmadigim sey yok bende uzunum banada mas manken.gibisin.derlerde ben.kiyafet bulmakta zrlandgmdan gram sevinemem ne ozguven bu arkads gece gece guldum ilahi konu sahibi sen sadece guldurursu.:D:D

Ama ondan 10 cm daha kısayım güzel mi sizce :(

Kilo alınca aynı böyle oluyorum
Eki Görüntüle 1154303

zayıflayıncada böyle
Eki Görüntüle 1154304

allahım sana bın şüküüür !
sabahın 9unda üşenmedın geldın bunu mu sordun mıllete ? bıraz once admını bana baglayın dıye carladıgın konudan geldım :)) demek meshur cagla sıkel konusu buymus , yazmazsam ıcımde kalcaktı . ufaklık unlu oldu valla :):1::1:

günaydın kızlar :)))))) hayır şimdi jezzy nin yüzünden çağla ile başımız belaya girecek hahahahahahahaah yakında oda damlarmış buraya bakın o zaman olaya :))))

admini bağlayın mı :60::60::60::60::60: hangi konu o, link atarmısınız plz
ahahahahaaa gördüm şimdi siteyi üstüne kilitlemişleeerr:60::60:

Son düzenleme:
Back