Vücudum Çağla Şıkel'in vücudunun aynısı

O kim ola ki laricim? :17:

Sen İstanbul'a gelme sonra elalemin jezzysinden discoya götürmesini iste :51::55:

sabahdan öglene kadar durmadan topik acan ve sonra bize kızıp üyeliğini iptal ettiren bi üyecik:51:

disco cıkışı istanbula gelirdik kız:1:

biz iki gün sonra yine burdayız sorun yok oda o zamana kadar diktirir bekaretini :52::52::52::52::52:

not:çokmu kötüyüm ne :51:

kötüsün kötüyüz kötüler:24:

ŞOK HABER BEKARET KONUSUNDA GELİŞLME VAR JEZZY KONUŞTU:ergen ve mal olan sizsiniz admin sil üyeliğimi

demiştim size bendilek dir o diye:ssz:
sıradaki üyeliğiyle 10 dkkaya gelir:1:
kızın bütün üyeliklerini tek tek iptal ettiriyoruz:37: acımasızız:27:

kötüsün kötüyüz kötüler:24:

demiştim size bendilek dir o diye:ssz:
sıradaki üyeliğiyle 10 dkkaya gelir:1:
kızın bütün üyeliklerini tek tek iptal ettiriyoruz:37: acımasızız:27:

kim olarak dönecek acep...konularından anlarız hemen....

Ben de Adriana Lima'ya benziyorum daha doğrusu o bana benziyor sizce güzel miyim kızlar :S

kadınlar çok kıskanç derlerdi inanmazdım evet çok güzelim manken gibiyim her gören maaşallah çekiyor siz sarkmış yağlarınızından nasıl kurtulacağınızı düşünün

kadınlar çok kıskanç derlerdi inanmazdım evet çok güzelim manken gibiyim her gören maaşallah çekiyor siz sarkmış yağlarınızından nasıl kurtulacağınızı düşünün
niye ilk mesajına üzgün surat koydun?

İstedigin kadar böbürlen, gidecegin yer bir avuc toprak. :) Ne anormalsiniz, her kafadan var canını yedigimin sitesi. :33:

ayyyy tatlım bunlar hep böyle kıskanç beni de hep kıskanıyorlar çünkü uzaktan loş ışıkta gözlerini kısarak bakınca adriana lima ya benziyorum ama boynunu da 45 derece sağa doğru eğecen o şekil yaneeee:51:

manken olması hepimizin bayılacağı anlamına mı geliyor üye kişisi? ne diyeydik "wohoo dehşet, vahşetsin, keşke senin yerinde olaydık, kolumuza bir imza şeyettiriver" uyar mı sana :27:

hahahahahaahhaahahahah kızlar çok fena harikasınız,anında yazanın seceresini çıkarıyorsunuz yeminle,MÜGE ANLI sizden ders almalı bence hahaahhahaahahah, bu arada bende kendimi HÜLYA AVŞAR a benzetiyorum ama genelde herkes AYŞE GURUDA diyor

Son düzenleme:
admin sesini duymadı sanırım....kız sen çok yaşa emi..sen olmasan milletin günü sıkıcı geçecedi...sen geldin güneş gibi doğdun evimize:1::1:bu nasıl egodur arkadaş.....hala güzelim diyo manken diyo....:52::52::52:allah sahibine bağışlasın diyecem de belli bir sahibin de yok sanırım.......

Hic güzel degil bence, insAllah dedigin gibi, yani cagla sikrl gibi degilsindir...

Bu kız ne hayallerle açmış bu toppıcı ya .tekrar başı okudum da....bi de zamet edip resim koymuş...ve not 10cm kısayım aha aha aha

anneannem çağla şikel için yürüyen yanık der...bence sen çağlayı beğenen bir Osman bir Hasan bir velisin...:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Back