Vücudum Çağla Şıkel'in vücudunun aynısı

he yaaaaaa çıldırmamak elde değil arkadaş bu ne ya insan hiçmi suçluluk hissetmez yaw

önce bekaret toppiğini açtı içini ferahlattı özgüveni yerine geldi..... Ben çağla şikele benziyom dedi....olay böyle gelişti herhal..

bildigimiz topiklerden gelse bari :27:
zorlamasın bizi:1:

önce bekaret toppiğini açtı içini ferahlattı özgüveni yerine geldi..... Ben çağla şikele benziyom dedi....olay böyle gelişti herhal..

biride geçenlerde şöyle demişti erkek arkadaşımla beraber oldum bekaretimi kaybettim ama kan gelmedi bakire olduğuma inanmadı ne yapayım.
aslında konu o değil bakire değildim ama adam arıza çıkardı nasıl yutturabilirim :52::52::52::52:

biride geçenlerde şöyle demişti erkek arkadaşımla beraber oldum bekaretimi kaybettim ama kan gelmedi bakire olduğuma inanmadı ne yapayım.
aslında konu o değil bakire değildim ama adam arıza çıkardı nasıl yutturabilirim :52::52::52::52:

cok üstüne gitme şimdi forum yöneticilerine aglar falan
topumu aldılar diye. al başına belayı:ssz:

yada sevgilisi hamilemi bıraktı:27:

Aslında konu o değil bakire değildim ama adam arıza çıkardı nasıl yutturabilirim :52::52::52::52:

desene bakiretiyle kalmış belada.....

cok üstüne gitme şimdi forum yöneticilerine aglar falan
topumu aldılar diye. al başına belayı:ssz:

yada sevgilisi hamilemi bıraktı:27:

biz iki gün sonra yine burdayız sorun yok oda o zamana kadar diktirir bekaretini :52::52::52::52::52:

not:çokmu kötüyüm ne :51:

ŞOK HABER BEKARET KONUSUNDA GELİŞLME VAR JEZZY KONUŞTU:ergen ve mal olan sizsiniz admin sil üyeliğimi

Back