Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
VOYAGE Otellerinde 2010 da BALAYI Yapacaklar?
- Konu Sahibi sedaemra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar bız de voyage torba ya da voyage bodrumu düşünüyoruz. hangisi daha iyidir karar veremedik bir türlü var mı bir fikir verebilecekbilmiyorumkismile
tabikii torba canım,biz temmuz ayında oradaydık çok memnun kaldık bayram tatiline de gitmek istedik fakat yer yokmuş bodrumla farkını fiyatlarını kıyaslayarak da anlayabilirsin canım:)))
üç yıldır voyage otellerinde tatil yapıyordum taki bu seneye kadar.. sorgun, belek ve torba'daki otellerine gittim.
sorgun'u beğenmedim pek. ama belek'tekini tavsiye ederim..
kalitesi, yemekleri, temizliği güzeldir voyage'ların...
ama bu sene rixos tekirova'ya gitmiş biri olarak kesinlikle rixos tekirova...
sorgun'u beğenmedim pek. ama belek'tekini tavsiye ederim..
kalitesi, yemekleri, temizliği güzeldir voyage'ların...
ama bu sene rixos tekirova'ya gitmiş biri olarak kesinlikle rixos tekirova...
kızlar voyage sorgunda karar verdık nıhayet rezervasyonda tamamguclubacismile her birini hallettikçe derin bir oh cekıyoruzzemuszemus şimdiiiiii voyage otellerine daha once gidenlerden yardım istiyorum, aklıma takılan ıkı soru var birincisi; otobüs ile gitmeyi düşünüyoruz tur ıle de anlaşmadık zor oluyor mu ulaşım? havaalanı ıle otel arası da 55 km ordan oraya nasıl gidilir tavsıyeleriniz neler, benim iyice aklım karıştıbilmiyorumkismile bir diğer sorum ise şu a la carte'lar ıle ılgılı.okudugum bazı yorumlarda rezervasyonun zar zor yapıldıgı soylenıyor, sorun cıktıgı yazıyor nedır bu mesele anlamadım acemı olmak ne kadar kötümafoldumben
- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- 22 Eylül 2009
- 1.216
- 1.234
- 333
- 26 Ocak 2011
- 9
- 1
- 86
bizde balayında voyage belek'e gittik. Mükemmel bir tatil geçirdik.
Hatta eşim diğer voyagelere de gidelim dedi belki eylül gibi Türkbüküne gideriz.
hangi ayda hangi odada kaldınız ne kadar kaldınız?? bende o otele gitmek istiyorum ama kararsızım...:44: