Voop ürünleri şikayet.

Şimdi bu yorumu yazanlar voop çalışanı değil voop firmasının tanıtım için anlamış olduğu pr firması. Pazartesi voop ile ietisime geçip burada benimde yazdiklarimi okutup bu kişilere verilen işin iptal edilmesini sağlayacağım.

Yeter benimde bir sabrım var

Şimdi bu yorumu yazanlar voop çalışanı değil voop firmasının tanıtım için anlamış olduğu pr firması. Pazartesi voop ile ietisime geçip burada benimde yazdiklarimi okutup bu kişilere verilen işin iptal edilmesini sağlayacağım.

Yeter benimde bir sabrım var
Bu yaptıkları “taktik” benim çok antipatimi kazandı. Görsem bir yer alacak olsam da almam. Çizdikleri imaj rezalet şu an. PR şirketlerini değiştirsinler kötüymüş

Kızlar merhaba,

Voop ürünlerini gördüm. Alicam ama aranızda deneyen var mıdır?
uzun zamandır takviye ürünleri kullanıyorum özellikle c vitaminini bittikce alıyorum içeriği trmiz güvenilir hemde fiyatı diğer ürünleere göre çok daha uygun

Kızlar merhaba,

Voop ürünlerini gördüm. Alicam ama aranızda deneyen var mıdır?
Ben 2 yıl gibi bir süredir başta çocuklarıma balikyagi jelibon formunda vitaminleri ile basladim sonra cilt bakım ürünlerini tonik gözenek sıkılaştırıcı serumunu yüz yıkama Jeli o cook severek kullanıyorum dün yeni güneş kremini sipariş verdim benim sevdiğim bir marka ☺️

Ben 2 yıl gibi bir süredir başta çocuklarıma balikyagi jelibon formunda vitaminleri ile basladim sonra cilt bakım ürünlerini tonik gözenek sıkılaştırıcı serumunu yüz yıkama Jeli o cook severek kullanıyorum dün yeni güneş kremini sipariş verdim benim sevdiğim bir marka ☺️
Biyik cikarip sonra da biyik donmesi yapiyomus. Bi arkadas hastanelik oldu bizim

Ben bir sıkıntı yaşamadım belki o cilt tipini bilmeden yanlış bir ürün kullanmıştır bilmiyorum ki ben iki yıldır kullanıyorum memnunum

X