Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yaptıkları “taktik” benim çok antipatimi kazandı. Görsem bir yer alacak olsam da almam. Çizdikleri imaj rezalet şu an. PR şirketlerini değiştirsinler kötüymüşŞimdi bu yorumu yazanlar voop çalışanı değil voop firmasının tanıtım için anlamış olduğu pr firması. Pazartesi voop ile ietisime geçip burada benimde yazdiklarimi okutup bu kişilere verilen işin iptal edilmesini sağlayacağım.
Yeter benimde bir sabrım var
uzun zamandır takviye ürünleri kullanıyorum özellikle c vitaminini bittikce alıyorum içeriği trmiz güvenilir hemde fiyatı diğer ürünleere göre çok daha uygunKızlar merhaba,
Voop ürünlerini gördüm. Alicam ama aranızda deneyen var mıdır?
Ben kullanıyorum memnunum daKızlar merhaba,
Biyik cikartiyomus diyolla?Ben kullanıyorum memnunum da
Burda uzun sure kullananlar sikayetci olmus hepuzun zamandır takviye ürünleri kullanıyorum özellikle c vitaminini bittikce alıyorum içeriği trmiz güvenilir hemde fiyatı diğer ürünleere göre çok daha uygun
Ben 2 yıl gibi bir süredir başta çocuklarıma balikyagi jelibon formunda vitaminleri ile basladim sonra cilt bakım ürünlerini tonik gözenek sıkılaştırıcı serumunu yüz yıkama Jeli o cook severek kullanıyorum dün yeni güneş kremini sipariş verdim benim sevdiğim bir markaKızlar merhaba,
Biyik cikarip sonra da biyik donmesi yapiyomus. Bi arkadas hastanelik oldu bizimBen 2 yıl gibi bir süredir başta çocuklarıma balikyagi jelibon formunda vitaminleri ile basladim sonra cilt bakım ürünlerini tonik gözenek sıkılaştırıcı serumunu yüz yıkama Jeli o cook severek kullanıyorum dün yeni güneş kremini sipariş verdim benim sevdiğim bir marka
Cilt tipine gore biyik cikabilir diyosynuz yaniBen bir sıkıntı yaşamadım belki o cilt tipini bilmeden yanlış bir ürün kullanmıştır bilmiyorum ki ben iki yıldır kullanıyorum memnunum
Ben aldım kullandım mumnun kaldım tereddüt etmeden alabilirsiniz.Kızlar merhaba,
Erol beeeyBen aldım kullandım mumnun kaldım tereddüt etmeden alabilirsiniz.
Doktor Erol beeyyyyErol beeey