hayır tabiki ücretsiz.Yalnız şifre almanız lazım eşiniz mi kime bakacaksanız onun telefonuna şifre gelecek.PEKİ BUNLAR ÜCRETLİMİ ACABA
Hayır ücretli degil hemen arayabilirsiniz 7000 i ariyorsun ben konuşma surem yada kac dakikam kalmış onu ogrenmek icin 1 i tusluyorumPEKİ BUNLAR ÜCRETLİMİ ACABA
Sizin bahsettiğinizi sormuyor hanımefendi oradan kiminle kaç dakika konuşulduğu kime mesaj atıldığı öğrenilmez kaç dakikanız kalmış o öğrenilir.Hayır ücretli degil hemen arayabilirsiniz 7000 i ariyorsun ben konuşma surem yada kac dakikam kalmış onu ogrenmek icin 1 i tusluyorum
ah ah aynen o kadarını göremiyoruztamam o önemli değil şifreyi alırız birde mesaj içeriğini falan öğrenebilsek keşke :)
Neyse yardımcı olmak istemiştim yanlış anlamisim konu sahibi döküm istiyormuşSizin bahsettiğinizi sormuyor hanımefendi oradan kiminle kaç dakika konuşulduğu kime mesaj atıldığı öğrenilmez kaç dakikanız kalmış o öğrenilir.
ah ah aynen o kadarını göremiyoruzkeşke ne yazışmılar onu da görsek 2010 yılından beri sevgililerime bakıyorum bir tanesinden bu yüzden ayrılmıştım meğer aldatıyormuş
Aveada da var tabiki bazılarından şifreyi gizli aldım en son nişanlım aveaydı o şifreyi kendisi verdi aradığı numaraları da yanımda tek tek aradı müşterileriymiş onunla sorun çıkmamıştı. Bana hep ne fenasın derlerdi ama bakmayayım mı yanibu aveadan nasıl yapılıyortüm sevgililerine yaptın mı? şifreyi nasıl aldın telefonundan?
ben yapsam kesin yakalanırım. zaten şüpheleniyorum.Aveada da var tabiki bazılarından şifreyi gizli aldım en son nişanlım aveaydı o şifreyi kendisi verdi aradığı numaraları da yanımda tek tek aradı müşterileriymiş onunla sorun çıkmamıştı. Bana hep ne fenasın derlerdi ama bakmayayım mı yani
faturalı faturasız fark ediyor mu?http://www.avea.com.tr/web/ buradan online işlemler telefon no ve şifre girdikten sonra görebilirsiniz.
farketmez kullanım hareketlerinden görebilirsiniz.faturalı faturasız fark ediyor mu?
*952kare şifre içinfaturalı faturasız fark ediyor mu?