VODAFONE FATURASIZ KONUŞMA VE MESAJ DÖKÜMÜNE NASIL ULAŞABİLİRİM?

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
32
MERHABA ARKADAŞLAR,VODAFONE FATURASIZ HATLARDA KONUŞMA DÖKÜMÜNÜ VE MESAJ DÖKÜMÜNÜ NASIL ALABİLİRİZ BİLGİSİ OLAN VAR MI HANGİ NUMARALARLA NE KADAR GÖRÜŞÜLMÜŞ FALAN ÖĞRENEBİLİR MİYİZ BUNU ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Buradan online self servis kısmından telefon numarası ve şifre ile ulaşırsınız.
Ne zaman konuşmuş, kimi aramış, kaç dakika konuşmuş kime mesaj atmış görebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
7000 i yi tuşlayin sonra sizi yolendirirler benede vodafone faturasiz kullaniyorum

edit:Az önce yanlış no yazdim duzelttim

Hayır ücretli degil hemen arayabilirsiniz 7000 i ariyorsun ben konuşma surem yada kac dakikam kalmış onu ogrenmek icin 1 i tusluyorum
Sizin bahsettiğinizi sormuyor hanımefendi oradan kiminle kaç dakika konuşulduğu kime mesaj atıldığı öğrenilmez kaç dakikanız kalmış o öğrenilir.

tamam o önemli değil şifreyi alırız birde mesaj içeriğini falan öğrenebilsek keşke :)
ah ah aynen o kadarını göremiyoruz keşke ne yazışmılar onu da görsek 2010 yılından beri sevgililerime bakıyorum bir tanesinden bu yüzden ayrılmıştım meğer aldatıyormuş

Sizin bahsettiğinizi sormuyor hanımefendi oradan kiminle kaç dakika konuşulduğu kime mesaj atıldığı öğrenilmez kaç dakikanız kalmış o öğrenilir.
Neyse yardımcı olmak istemiştim yanlış anlamisim konu sahibi döküm istiyormuş

ah ah aynen o kadarını göremiyoruz keşke ne yazışmılar onu da görsek 2010 yılından beri sevgililerime bakıyorum bir tanesinden bu yüzden ayrılmıştım meğer aldatıyormuş

bu aveadan nasıl yapılıyor tüm sevgililerine yaptın mı? şifreyi nasıl aldın telefonundan?

bu aveadan nasıl yapılıyor tüm sevgililerine yaptın mı? şifreyi nasıl aldın telefonundan?
Aveada da var tabiki bazılarından şifreyi gizli aldım en son nişanlım aveaydı o şifreyi kendisi verdi aradığı numaraları da yanımda tek tek aradı müşterileriymiş onunla sorun çıkmamıştı. Bana hep ne fenasın derlerdi ama bakmayayım mı yani

ben yapsam kesin yakalanırım. zaten şüpheleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…