- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
ben şimdi baktım nasıl göremiyorsunuz ?ben aveanın online işlemlerinden görünmüyor diye biliyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şimdi baktım nasıl göremiyorsunuz ?ben aveanın online işlemlerinden görünmüyor diye biliyordum
şu anda baktım çıkıyor. kendi numaramdan denedim.ben aveanın online işlemlerinden görünmüyor diye biliyordum
teşekkür ederim. önemli olan şifreyi aldıktan sonra delil bırakmamak. bir de şöyle bir şey sormak istiyorum bu şifreyi belli bir süre içinde mi kullanmalıyım? mesela şifreyi aldım 5 saat sonra kullanabilir miyim? :)ben şimdi baktım nasıl göremiyorsunuz ?
hayır kullanılmıyor her girişte yeni şifre şifreyi değiştirebilirsiniz sabitleyebilirsiniz ama onun için de bir şifre istiyor siz onu da alırsanız değiştirip sabitleyebilirsiniz.teşekkür ederim. önemli olan şifreyi aldıktan sonra delil bırakmamak. bir de şöyle bir şey sormak istiyorum bu şifreyi belli bir süre içinde mi kullanmalıyım? mesela şifreyi aldım 5 saat sonra kullanabilir miyim? :)
teşekkür ederim. önemli olan şifreyi aldıktan sonra delil bırakmamak. bir de şöyle bir şey sormak istiyorum bu şifreyi belli bir süre içinde mi kullanmalıyım? mesela şifreyi aldım 5 saat sonra kullanabilir miyim? :)
Bu daha *952# yazana kadar gecerli sufre yalnuz eger sms bulgilebdirme varsa ki vardir kapatilmamistir, girdiginizde girilen hatta mesaj gidiyir diye biliyorum. Avea onlina islemkere giris yaptiniz diye :) bi de ekran geldiginde son giris tarihi yaziyor diye biliyorum
yok mesela bir buluşmada aldım, eve gittim aradan 5 saat geçti. şifre hala geçerli olur mu?hayır kullanılmıyor her girişte yeni şifre şifreyi değiştirebilirsiniz sabitleyebilirsiniz ama onun için de bir şifre istiyor siz onu da alırsanız değiştirip sabitleyebilirsiniz.
kendi numaramdan denedim online işlemlere giriş yaptınız diye sms gelmedi hattıma. ama son giriş tarihi görünüyor mu onu bilmiyorum işte.
hayıryok mesela bir buluşmada aldım, eve gittim aradan 5 saat geçti. şifre hala geçerli olur mu?
Hmm telden girince gelmiyor mu acaba.. ben pcden girince geliyordu. Bi denemek lazim. Yaninda baska biri varsa eger onun hattina kendi telinden girmeyi dene bakalim gelecwk mi..