VODAFONE FATURASIZ KONUŞMA VE MESAJ DÖKÜMÜNE NASIL ULAŞABİLİRİM?

ben şimdi baktım nasıl göremiyorsunuz ?
teşekkür ederim. önemli olan şifreyi aldıktan sonra delil bırakmamak. :KK70: bir de şöyle bir şey sormak istiyorum bu şifreyi belli bir süre içinde mi kullanmalıyım? mesela şifreyi aldım 5 saat sonra kullanabilir miyim? :)

teşekkür ederim. önemli olan şifreyi aldıktan sonra delil bırakmamak. :KK70: bir de şöyle bir şey sormak istiyorum bu şifreyi belli bir süre içinde mi kullanmalıyım? mesela şifreyi aldım 5 saat sonra kullanabilir miyim? :)
hayır kullanılmıyor her girişte yeni şifre şifreyi değiştirebilirsiniz sabitleyebilirsiniz ama onun için de bir şifre istiyor siz onu da alırsanız değiştirip sabitleyebilirsiniz.

Bu daha *952# yazana kadar gecerli sufre yalnuz eger sms bulgilebdirme varsa ki vardir kapatilmamistir, girdiginizde girilen hatta mesaj gidiyir diye biliyorum. Avea onlina islemkere giris yaptiniz diye :) bi de ekran geldiginde son giris tarihi yaziyor diye biliyorum

aveada online işlem merkezlerine girdikten sonra nerden bakıyorz tam olarak henüz girmedim bn

Bu daha *952# yazana kadar gecerli sufre yalnuz eger sms bulgilebdirme varsa ki vardir kapatilmamistir, girdiginizde girilen hatta mesaj gidiyir diye biliyorum. Avea onlina islemkere giris yaptiniz diye :) bi de ekran geldiginde son giris tarihi yaziyor diye biliyorum

kendi numaramdan denedim online işlemlere giriş yaptınız diye sms gelmedi hattıma. ama son giriş tarihi görünüyor mu onu bilmiyorum işte.

canım kaç dk kaç sms kalmış kaç mb internet var bilgilerine ulaşabilirsin bi de yanlış hatırlamıyosam tel no'larına ulaşırsın ama mesaj içeriği konuşma içeriği filan ulaşılamaz zaten etik değil aranan numaraya bile bu kadar kolay ulaşılabilmesi hiç etik bişi değil
ben bu sistemi yanlış buluyorum o zaman o şifreyi alan herkes bilgilere ulaşabilir kolaylıkla

hayır kullanılmıyor her girişte yeni şifre şifreyi değiştirebilirsiniz sabitleyebilirsiniz ama onun için de bir şifre istiyor siz onu da alırsanız değiştirip sabitleyebilirsiniz.
yok mesela bir buluşmada aldım, eve gittim aradan 5 saat geçti. şifre hala geçerli olur mu?

kendi numaramdan denedim online işlemlere giriş yaptınız diye sms gelmedi hattıma. ama son giriş tarihi görünüyor mu onu bilmiyorum işte.

Hmm telden girince gelmiyor mu acaba.. ben pcden girince geliyordu. Bi denemek lazim. Yaninda baska biri varsa eger onun hattina kendi telinden girmeyi dene bakalim gelecwk mi..

bi de siffre yeni bi sifre alana kadar gecerli oluyordu en son eger sistem degismediyse..

X