• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vize haftasndayz tehlikenin farknda msnz? :))))

öfffffffffff yarına iki tane sınavım var yaaa
ve ben çalışmak istemiyorummmm mafoldumben

kolay gelsin kızlar, benim de bugün iki sınav vardı, yarın sabahın köründe var. bir yandan çalışıyorum bir yandan takılıyorum. ama yoruldum kafa kalmadı artık.

çarşambaya ıkı tane var ama hııc calısamıyorum bu saat oldu bakın burdayım bittiim beeeen yarın hıc pc acmıycam sabahtan oturup aksama kadar calısmam lazım :S :(( cumartesı atlatım bırını fena deıldı =))

öf öfffffff sınavı olanlara en bariz örnek benim herhalde.
bir yandan şuan internetten okuyorum aynı konuyu, bir yandan elimde defter...
saat sabahın 6.40'ı.
yarım saate de giyinip okula gidicem...

benimde içim uyuyo yaa 10 sınav işallah karıştırmam şu kanun maddelerini offf başlıcam roma'sınadaaa borçlar'ına daaakaydirigubbakcemile
uykum var acayippp-tatlicadiarzu-delikafadulden

Dün reaksiyon kinetiği vardı sayfalarca işlem yaptım artık ne gelirse. Ben asıl perşembe mikroboyoloji var ondan korkuyorum.Şimdi de ona çalışıyorum nasıl çalışmaksa.-tatlicadiarzu-

bende biraz uyuyayım sıra yarın ki sınavda neyse ki bugünü de sağ salim atlattımkaydirigubbakcemile2 gece yine ayaktayım -tatlicadiarzu-

ben de bugünü atlattımmm.. fena da geçmedi ama gece boyu yaşadığımı ben bilirim:) sabaha kadar oturup iki saat uykuyla gittim.
yarın 11.40 sınavlar tam gaz devam ediyor.
biraz uyuyacağım ben de. sonra da ona çalışırım.
ne zor hafta ya:)

sen uyumuşsun ne güzel bende o da yok hastayım da bide berbat bi hafta bitsin bitsin artıkkk -tatlicadiarzu-
tek tesellim bayram tatiliiiiiiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ölücemm artıkkkkk.
uykudan uyandım, akşam yemeği falan yiyip tekrar çalışmaya başlıcam.
dengem alt üst oldu ya.
bir de ben okul dönemi çok derslere giden, not tutan biri değilim.
vize haftası geldi mi iki katı uğraşmam gerekiyor.

oohh valla ılk bızım basladı sanırım sınavlar =)) 31 ekımdee dusunun.. sukurler olsun bıttı coktann hatta acıklanıyor bıle.. kolay gelsın kızlarr yaa

ölücemm artıkkkkk.
uykudan uyandım, akşam yemeği falan yiyip tekrar çalışmaya başlıcam.
dengem alt üst oldu ya.
bir de ben okul dönemi çok derslere giden, not tutan biri değilim.
vize haftası geldi mi iki katı uğraşmam gerekiyor.

valla ben günü gününe giderim not tutarım günlük çalışırım ama yinede vize zamanı sıkmadan olmuyo yani iyi ortalama yapılmıyo saat 1 e geliyo 9a kadar çalışıp sınava gitcem bol şanslar sanada canım sıkma canını yetiştirirsin :1hug: ama finallere daha sıkı tut bence :içelim: o daha da stres olcak çünkü final ıyyy -tatlicadiarzu-

offf hiç sormayın valla bu yıl fazla sallamışım dersleri vizelerim berbat geçiyo sabahta sınavım var ama ben hala burdayım :kedi:

bugünkü vizemde güzel geçti valla nazar değmesin :nazar: ama bende bittim ya sabah 9a kadar çalıştım vizeye gittim 12de döndüm az öncede uyandım şimdide yarın ki vizeye çalışcam bu gecede ayaktayım of off -tatlicadiarzu- allahtan vizelerim güzel geçiyo tek teselli o bide bayram tatili :dance:

ayy kızlarr ya bizimkinler 9 18 kasım arasıydı bugün bitti çok şükür evimdeyimm vizeler bitti ama ben de bittim ama 12 günlük bi tatil beni bekliyoo bol bol uyuycam darısı başınıza hepinize kolay gelsinn...

ayy kızlarr ya bizimkinler 9 18 kasım arasıydı bugün bitti çok şükür evimdeyimm vizeler bitti ama ben de bittim ama 12 günlük bi tatil beni bekliyoo bol bol uyuycam darısı başınıza hepinize kolay gelsinn...

bugün mü bittiakannehir evinde misinakannehir 12 gün müakannehir uyucak mısınakannehir
biri beni camdan sarkıtabilir mi acebaaa ?!! delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3
ya bana deseler ki bir daha lisasn oku ıhh hayatta okuyamam sanırım ya
valla herşey zamanında yapılıyor 2009 ocakta lisasn bitti şimdi yüksek yapıyorum 4 ders var biri sınav yaptı ama ona bile çalışmak işkence idiakannehir
ortalamalarınızı iyi tutun kızlar yüksek yapmak istiyorsanız benim bir arkadaşım sırf bu yüzden istanbulda yüksek yapamadı.
bir de okul çok mühim bişi değilmiş onu anladım ama okul bitti:))
he b de ben çift lsans yapmış biri olarak çalışmanın dibine vurmuştum ama şimdi o gücüm yok:))
sınavlarınızda kolay gelsin arkidişler başarılar

Back