• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vize haftasndayz tehlikenin farknda msnz? :))))

off off.. 15.30 bi vize daha var,yarın da sabah var.
dün geldim direkt yattım uyudum. bugün de 8de uyandım.denge falan kalmadı bende.
şimdi de ara verdim, duş falan alıp çalışmaya devam edicem. sonra sınav sonra ev sonra ders sonra vize.
ay yeter yaa:)

vizelerim bitti kızlar...:teytey:
bir tanesi hariç diğerleri güzel geçti..bayramdan sonra bir tane sınavım var o kadar :dance:

benim daha var bi 4 tane -tatlicadiarzu- ama allahtan hukuklar bitti maliye,hukuk tarihi falan filan kaldı artık biraz rahatladım ama çok az gamyoncuiremsu 1 haftadır her geceyi güneşin doğuşunu batışını ezanı herbişeyi gördüm kızlar kaydirigubbakcemile3 salı'ya kadar böyle sonra 22 saatlik bir otobüs yolculuğu beni bekliyor kafamçokkarıştı işim bu hafta zor kızlar :çok üzgünüm:

ımm kötüdür tadı bence içebilirmiyim bilmiorum:hulya: ben kahveyi kuru yiyince bütün uykum kaçio ama sanki beynim uyuşuo, duruo.. kahve-kola'da da öle olur belki banaakannehir

valla ben kendime çay fincanında türk kahvesi yapıyorum uyku filan kalmıyor hihoyyyt
neskafe artık kesmiyor çünkü beni..:bbo:

valla ben kendime çay fincanında türk kahvesi yapıyorum uyku filan kalmıyor hihoyyyt
neskafe artık kesmiyor çünkü beni..:bbo:

benim uykum geldiyse gelmiştir sırnaşık şey artık kaçırmanın yolu yok
ama nescafeyle kandırıp biraz oyalayabiliyorum kendimi mecbur kalınca..
bu karışımı denicektim ama vazgeçtim yazık mideme :enbuyukkk:

benim uykum geldiyse gelmiştir sırnaşık şey artık kaçırmanın yolu yok
ama nescafeyle kandırıp biraz oyalayabiliyorum kendimi mecbur kalınca..
bu karışımı denicektim ama vazgeçtim yazık mideme :enbuyukkk:

bencede ya...tadı fena olmalı :bbo:

bitti kurtulduk çok şükür :bbo:
ben çok yaptım o kahve kola karışımı işe yarıyor hihoyyyt
ezberlerim çok olur benim,sürekli bi sunum vs,o zamanlarda hep sabahlara kadar beni ayakta tutar :içelim:

bayramdan sonra bir sınav daha var
ne güzel bikaç gün daha kalıcaktım olmadı :/

Back