vivet sir agda bandi kullanan var mi?

bunun üstüne agda tanımıyorum valla vivet sesu hepsinden kullandım veet desen hem pahalı hemde övüldügü gibi değil ve az var içinde parasına göre..

bu onlu 2ye ayrılınca 20li oluyor..
ısıtıp yapıstırıom mis gibide yapıo..hatta bazen makasla kesiorm ortadan öle kullanıorm

bencede piyasada satılan hazır ağda bantları içinde en iyisi vivet, sürekli onu kullanıyorum artık, tavsiye ederim.

katılıyorum prenses avon un knden cok cok memnunum. onerdigim arkadaslarda memnun

lapiden duydum bide ii diye ama kullanmadm

süpper bişi vivet ben hep onu kullanmıyorum üstelik bir iki defa kullana biliyosun bandı. aynı yere.

süpper yani tavsiye ediyorum

ürünü deneyemedim henüz ama ürünün sitesi çok güzel alkisalkisalkis
ilini söyle ürünü hangi mağazalarda bulabileceğini söylesin
fiyatlarıyla :lepi:

Dün aldım. Bugün koltuk altıma uyguladım ama çok acıdı. Daha önce hep tıraş bıçağı kullandığım için sanırım.. Fiyatı uygun. 7.5 TL ye aldım.

jiletten sonra ilk kullanımlarda acıyabiliyo. fakat daha sonra tüyler zayıflıyo çok az acıyo ve birkaç aydan sonra daha uzun zaman çıkmıyor tüyler

ben veet kullanıyorum. eğer doğru kullanılırsa iyi sonuç veriyor. tüyler çok uzamadan alınırsa, bantlar iyi ısıtılırsa ve hızlı bir şekilde tüylerin tersi yönünde ve bacağa paralel olarak çekilirse çok az acır hatta acımaz ve daha iyi alır.

doğru kullanılmazsa aralarda alınmayanlar oluyo ve yavaş çekilirse daha çok acıyo.

kozmetik satan her yerde var hemen hemen :) ben de kullanıyorum memnunum.özellikle küçük bantlar çok işe yarıyor

bende kullanıyorum kızlar ilk kullanmaya başladığımda ilk sayfada resmi olan turuncu kutu var ya sadece o çeşiti vardı daha sonra yenilendi ve hem turuncu kutu hemde yeşil kutu olarak satışa sunuldu bende nerden biliyim yine eskisi gibi diye kaptım turuncu kutuyu kullandığımda anladım ki eskisi kadar kaliteli değil bir de yeşil kutuda olanı denedim ondan memnun kaldım her ne kadar sadece kokusu farklı deselerde yeşil kutuda olan daha iyi diye düşünüyorum...

Ben ilk yeşilini kullanmıştım memnun kaldım. Daha sonra bir de turuncu olanı aldım ki bu diğerinden daha iyi çıktı. :)

Bende kullanıyorum ve cok memnunum 8.75'e almıştım
Ama kesinlikle portakallısını tavsiye etmem arkadaşlar hiç iyi olmuyor..
Daha kalın oluyo ve yapışıyor Azulenlisini alın derim..

ben veet in soğuk ağda bantından aldım hassas ciltler için olanından menmun kalmadımohaoldumsmile
acaba ben mi beceremedim yoksafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…