• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vivet sir agda bandi kullanan var mi?

Benim yeşil olan çok kalındı o yüzden zor oluyordu şimdi turuncu olanı var ince çıktı bu memnunum.. Herhalde dönem dönem değişiyor.. :)

arkadaşlar bunlar elde tam ısınmıyor kaskatı kalıyor siz nasıl yumuşatıyorsunuz bu ağda bantlarını. vi-vetinkini bikini bölgemde kullanmak istiyorumdaa....

arkadaşlar bunlar elde tam ısınmıyor kaskatı kalıyor siz nasıl yumuşatıyorsunuz bu ağda bantlarını. vi-vetinkini bikini bölgemde kullanmak istiyorumdaa....

ben kaloriferin üzerinde ısıtıyorum.yazın da ütü ile hafif sıcaklıkta.bendeki turuncu kutuda olan.bacaklar için olan bir kereden fazla yapışmıyor.o yüzden çok sayıda bant kullanmak gerekiyor.küçük bant ile dudak üstünü alıyorum.ondan da memnunum.bikini bölgesine denedim ama yapıştı kaldı ve çok acıdı.onu beceremedim.ama fiyatının ucuz olması sebebiyle vivetten memnunum.en kötü ihtimal çok kullanarak tertemiz oluyorsun

Bikini bölgesine ben de denedim üst taraf sorunsuz halloluyor ama dudak kısmına olmuyor maalesef..

ben kendime yapamıyorum başkasına çok güzel uyguluyorum nasıl oluyor anlamıyorum.
sinir geldi bu tüy meselelerinden bana off offf

bende 8 liraya yeşil olandan aldım daha denemedim aslında koltuk altı bıyık için çok pratik gibi geldi bana ama bacak ve bikni için uğraştırır gibi bakalım bi denyimde deneyimlerimi yazarım artık

canım zeytinyağı ile falan temzilenir belki ama sir ağda yağının içindekiler cildede iyi geliyormuş depiissimanın 1 litrelik yağı var 15-20 tl bişey 1 sene yeter zaten

Arkadaşlar vivet sir ağda bandını kullandıktan sonra bacaklarıma johnsons baby yağını sürsem olur mu?Hiç ağda yapmadım da bilmiyorum.Yardımcı olur musunuz?

yok canım sür bişey olmaz sir ağda yaptık dan sora biraz agda kalır bacaklarında hem onları cıkarmıs olursun sir agda yag dan baska bişeyle cıkmıyor hemde ağda sora sı acın biraz hafifler

kızlar bimden alın ağda bantlarınızı.. hem içinde baya var hemde fiatı çok uygun 4.90 dı sanırım.. ben çok memnun kaldım... üstelik elde çok çabuk ısınıyo fazla uğraşmanıza gerek yok..

kesinlikle almayın bugün ilk kez aldım ve denedim bantları ayırırken ağda tek bir bantta kalıyor bozuk gibi derimide kopardı üstelk geri vercem

Back