- Konu Sahibi beyazkardelenn
-
Merhabalar iyi akşamlar
1 haftadır aşırı halsizlik baş dönmesi bedenimde uyuşma birsey yapmama isteği kolumu zor kaldırıyorum …
kan tahlili veremiyorum elimde değil bayılıyorum en son 10 yıl önce vermiştim
Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir msnz
Not: dahiliyeye doktora git vs demeyin yarın gideceğim ama kan tahlili veremediğim için elim boş döneceğim son çarem sizsiniz
Ne yapıyolar acilde tansiyon mu ölçüyorlatTıbbı müdahale korkum var haftada 2 kere acile giden biriyim ehvamlıyım ama psikolojik olarak hastaneye boş gidip gelerek kendindeki rahatlatıyorum
Merhabalar iyi akşamlar
1 haftadır aşırı halsizlik baş dönmesi bedenimde uyuşma birsey yapmama isteği kolumu zor kaldırıyorum …
Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir msnz
Not: dahiliyeye doktora git vs demeyin yarın gideceğim ama kan tahlili veremediğim için elim boş döneceğim son çarem sizsiniz
Beyin tümörüne bire bir bir tarifim var benim. Karabiberle limon kolonyasını karıştırıp tülbentle kafanıza bağlıyorsunuz. Kesin çözüm.Bana ilaç yazın demedim pekmez limon karıştır vs anne tarifleri bekliyorum
Beyin tümörüne bire bir bir tarifim var benim. Karabiberle limon kolonyasını karıştırıp tülbentle kafanıza bağlıyorsunuz. Kesin çözüm.
Doğal seleksiyonSizi tanimayanlarin inanma ihtimali cok yuksek
Bence hemen kan verin. Ben de benzer şikayetlerle kan verdim, kan değerlerim diplerde. Aile hekimi hemen ilaca başlattı ve dahiliye randevusu aldırdı. Benim de yarın randevum... Benim çok çok düşük çıktı, seni yatırıp kan takviyesi yaparlar dedi. Yarını bekliyorum bakalım ne diyecek???Merhabalar iyi akşamlar
Görseniz ne yapacaksınız? Gençlik kanlarınızı mı yad edeceksiniz? O kanlar üzerinden ebe tarifleri mi araştıracaksınız? Son 10 yılda ülkede neler değişti. Sizin kanınız mı aynı kalacaken son 10 yıl önce verdim oda sistemde gözükmüyorağlanacak Halime güleyim
Yattığınız yerden nasıl hazır olacaksınız, madem bu bir hastalık tedavi olun sonra da gerekeni yapın, durumun psikolojik olduğunu bilen bir hekimin tavrı bu mu olmalıhekimim dünya tatlısı kendisi durumun psikolojik olduğunu bildiği için kendini ne zaman hissedersen o zaman kan verirsin diyor
Kadıncağız da kalacağını şaşırdı
Belki şeker hastasısınız nereden bilecez de vebalinizi göze alacaz tarif tavsiye edecez ya pekmez limon karıştırmış, oldu bir katil olmamız eksiktiBana ilaç yazın demedim pekmez limon karıştır vs anne tarifleri bekliyorum
Tıbbı müdahale korkum var haftada 2 kere acile giden biriyim ehvamlıyım ama psikolojik olarak hastaneye boş gidip gelerek kendindeki rahatlatıyorum
Acildeki insanlarında vebaline giriyorsunuz doktorları da gereksiz meşgul ediyorsunuz yaniTıbbı müdahale korkum var haftada 2 kere acile giden biriyim ehvamlıyım ama psikolojik olarak hastaneye boş gidip gelerek kendindeki rahatlatıyorum
Hiç öldünüz müBeni sadece siz anlarsınız o an o koltukta oturmak bile ölümle eşdeğer ağlama bağırma atak bayılma hepsini yaşıyorum
Gerçekten acil servisi keyfiniz için mi meşgul ediyorsunuz. Yazdıklarınızın hepsini şımarıklık olarak değerlendiriyorum. Gerçekten hasta olan bunların hiçbirini düşünemez.Tıbbı müdahale korkum var haftada 2 kere acile giden biriyim ehvamlıyım ama psikolojik olarak hastaneye boş gidip gelerek kendindeki rahatlatıyorum
Ayy şimdi bunu da cidden uygulayan olurBeyin tümörüne bire bir bir tarifim var benim. Karabiberle limon kolonyasını karıştırıp tülbentle kafanıza bağlıyorsunuz. Kesin çözüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?