Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir misiniz?

Orası öyle terapi önerilebilir ancak da koca kadınsın falan diyenler olmuş.
Önerdik zaten
Doğru demişler, yetişkin bir insan aklı da var, bir sorun varsa koskoca insanın yapması gereken çözüm bulmaktır, durumu umrunda değil şu an hissettiği şeyler de umrunda değil vebaline girdiği insanlar vebaline girsin istediği insanlar da umrunda değil eeee?

Önerdik zaten
Doğru demişler, yetişkin bir insan aklı da var, bir sorun varsa koskoca insanın yapması gereken çözüm bulmaktır, durumu umrunda değil şu an hissettiği şeyler de umrunda değil vebaline girdiği insanlar vebaline girsin istediği insanlar da umrunda değil eeee?
Koca kadınsın korkma olarak algıladım yoksa koca kadınsın çözüm bul demek mantıklı. Çünkü fobiler yaşamayan için anlamsız gelir.

Sizi biraz anlayabiliyorum. Çok korkardım. Bayılacak gibi olurdum düşününce bile. Uykularım kaçardı. Halbuki elimizi kolumuzu sağa sola carpsak daha çok canımız acır ama gel de anlat😅 sonra mecbur kalınca verdim. Derken bir bakmışım alışmışım. Hatta hemşirenin kan aldığını bile anlamamıştım. Çoğu hemşire işinde çok iyi dakikada bilmem kaç hastadan kan aldıkları için baya baya ustalar.
Burada pekmez limon zedecal vs bir şeyler okuyacağınıza ya da bir üye yazmış ya doktoru bir saat Ellemis teşhisini koymuş öyle bir saat elleteceginize serefinizle kan verin daha iyi 😂 imkansız değil.

Her hafta 2 kere acile gittiğinizde napıyorsunuz peki? Nabız, tansiyon ölçtürüp dönüyor musunuz? Ayrıca acile de bilinçli, stres atmak için gidiyorsunuz anladığım kadarıyla ama adı üzerinde "ACİL". Orada bekleyen daha acil insanların hakkını da düşünmek lazım. Sizin ihtiyacınız olan acil tıp doktoru değil psikiyatrist malesef.

Koca kadınsın korkma olarak algıladım yoksa koca kadınsın çözüm bul demek mantıklı. Çünkü fobiler yaşamayan için anlamsız gelir.
Benim de üç fobim var
Bilin bakalım ne acabaaaa?
Walla benim fobim yüzünden kimsenin hayatı etkilenmiyor, acilleri doktorları meşgul etmiyorum oradaki hastaların hakkına girmiyorum, özel yada devlet farketmez kaynakları israf etmiyorum, fobilerim yüzünden kimseyi vebal altında bırakmaya saçma sapan işler yapmaya kalkmıyorum. Fobin var diye aklın mantığın devre dışı kalmıyor sadece kendi durumuna gücün yetmiyor. İnsanlar zaaflarını acılarını üzüntülerini eksikliklerini kullanmaya okadar alışmışki, ondan kurtulma ihtimalini hayal bile etmiyorlar çünkü bu durumu suistimal etmekten zevk alıyorlar

Merhabalar iyi akşamlar 🥰
1 haftadır aşırı halsizlik baş dönmesi bedenimde uyuşma birsey yapmama isteği kolumu zor kaldırıyorum …
kan tahlili veremiyorum elimde değil bayılıyorum en son 10 yıl önce vermiştim 🤦🏻‍♀️
Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir msnz
Not: dahiliyeye doktora git vs demeyin yarın gideceğim ama kan tahlili veremediğim için elim boş döneceğim son çarem sizsiniz
Halsizlik ve baş dönmesi kansızlıktan olabilir ama uyuşmanın sebebini buradan tahmin etmek de zor, bedenimde demişsiniz bir de bölgesel de değil. Burada ne desek havada kalır yani. Uyuşma da olduğu için bence ayılıp bayılsanız da bir doktora gitmelisiniz. Sonuçta ciddi bir şey varsa bayılmak onun yanında önemsiz kalır.

Bana ilaç yazın demedim pekmez limon karıştır vs anne tarifleri bekliyorum
Demır eksıklıgı vardır harnup pekmezıne lımon sıkıp ıcebılırsın o cok faydalı
Bendede anksıyete var ben dıscıye gıdemıyorum
O ıgneyı vurulamıyorum
Okadar korkak ve anksıyete hastasıyım ayda bır kan verdıgım oluyor hatta bıkac kere oluyor
Hiçte korkmadım
Ama kansızlık için damardan serum yapalım dedıler
Onu yaptıramam korkarım
Senı anlıyorum bazen cok sacma buldugumuz bırsey ıcın korkumuzu ınsanlar anlamayabılıyor ama
Senınkı devamlı gerek olabilecek bır durum
Bence psıkolog yada psıkıyatrıye gıtmelısın
Bende dıscıye gidebilmek ıcın tedavı goruyorum
İnşallh atlatırız

Demır eksıklıgı vardır harnup pekmezıne lımon sıkıp ıcebılırsın o cok faydalı
Bendede anksıyete var ben dıscıye gıdemıyorum
O ıgneyı vurulamıyorum
Okadar korkak ve anksıyete hastasıyım ayda bır kan verdıgım oluyor hatta bıkac kere oluyor
Hiçte korkmadım
Ama kansızlık için damardan serum yapalım dedıler
Onu yaptıramam korkarım
Senı anlıyorum bazen cok sacma buldugumuz bırsey ıcın korkumuzu ınsanlar anlamayabılıyor ama
Senınkı devamlı gerek olabilecek bır durum
Bence psıkolog yada psıkıyatrıye gıtmelısın
Bende dıscıye gidebilmek ıcın tedavı goruyorum
İnşallh atlatırız
İyi niyetinizden şüphem yok da biraz düşünerek davransanız daha hayırlı olur
Demir eksikliği değilde yüksek tansiyonu varsa, şekeri yüksekse? Anneannemin tansiyon sorunu var kadın tatlı yiyip beyin kanaması geçirdi. Babamın şeker problemi var bir kaşık pekmez ölümüne neden olabilir. Çok ciddi bir sorunu varsa ve tavsiyenizi ciddiye alıp pekmez içip şifa bulmayı beklerken başına birşey gelirse? Doktor bile tavsiye vermemiş tahlil tetkik yapmadan sizce sizin vermeniz doğru mu

İyi niyetinizden şüphem yok da biraz düşünerek davransanız daha hayırlı olur
Demir eksikliği değilde yüksek tansiyonu varsa, şekeri yüksekse? Anneannemin tansiyon sorunu var kadın tatlı yiyip beyin kanaması geçirdi. Babamın şeker problemi var bir kaşık pekmez ölümüne neden olabilir. Çok ciddi bir sorunu varsa ve tavsiyenizi ciddiye alıp pekmez içip şifa bulmayı beklerken başına birşey gelirse? Doktor bile tavsiye vermemiş tahlil tetkik yapmadan sizce sizin vermeniz doğru mu
Farkındaysanız bir psıkolog yada psıkıyatrıye gıdın demişim
Yani biz burdan ne dersek diyelim 10 yıldır bir kan aldıramamış kişiyi ikna edemezsiniz
Sağlığıda söz konusu olsa yaptıramıyor demkkı
Bende dişçiden korkuyorum şuan gidemiyorum ama ıkı sene önce işlem yaptırdım mesela
Psıkolojık tedavı alması gerekıyor

Merhabalar iyi akşamlar 🥰
1 haftadır aşırı halsizlik baş dönmesi bedenimde uyuşma birsey yapmama isteği kolumu zor kaldırıyorum …
kan tahlili veremiyorum elimde değil bayılıyorum en son 10 yıl önce vermiştim 🤦🏻‍♀️
Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir msnz
Not: dahiliyeye doktora git vs demeyin yarın gideceğim ama kan tahlili veremediğim için elim boş döneceğim son çarem sizsiniz
kan alınırken bakma neden bayılıyorsun ki kan tuttuğu için değil mi ? yani biz deriz kan değerlerin düşük, d vitamını, magnezyum al ama sonuçlar daha farklı olabilir kimsenin söylediği kesin çözüm değil hastalıklara bogulursun git test yaptır baksınlar belki Allah korusun çok büyük bir hastalığa yakalandın yerlerde sürünürsün olur mu öle şey canınızı sokakta mı topluyorsunuz? yada 9 canlı falan mısınız?

Farkındaysanız bir psıkolog yada psıkıyatrıye gıdın demişim
Yani biz burdan ne dersek diyelim 10 yıldır bir kan aldıramamış kişiyi ikna edemezsiniz
Sağlığıda söz konusu olsa yaptıramıyor demkkı
Bende dişçiden korkuyorum şuan gidemiyorum ama ıkı sene önce işlem yaptırdım mesela
Psıkolojık tedavı alması gerekıyor
Hanımefendi pekmez önerdinizya ben bu tehlikeli doğru değil diyorum, doktor bile tavsiye etmiyor vebale girmeyin diyorum siz psikologdan dişçiden bahsediyorsunuz

Son durum nedir kan verdiniz mi?

Biliyor musunuz benim abimde hastaneleri pek sevmezdi korkmazdı ama gitmezdi de. Bir gun agrılara dayanamadı ve gitti malesef kanser tanısı aldı, son on yıldır hiç hastaneye gitmemiştim demişti bize.. Tanı aldıktan sekiz ay snra vefat etti..

buradan gelecek önerilere göre vitamin ya da mineral takviyesi almak pek makul değil. zira vitamin ve minerallerin eksikliği kadar fazlalığı da vücutta ciddi sorunlara yol açmaktadır. gereksiz takviye alımına teşvik edecektir buradaki tavsiyeler.

demir eksikliği belirtileri aynı zamanda magnezyum.Demir oksijenin taşınmasını sağlayan kırmızı kan hücrelerinin yapısında yer alır ve eksikliğinde oksijen hücrelere taşınamadığından vücutta bir enerji üretim olmaz bu da bizde halsizlik yorgunluk ve üşüme olarak kendini gösterir aynı zamanda magnezyum eksikliği belirtileri de var

X