- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi beyazkardelenn
-
Siz nasıl yasıyorsunuz anlamadım ki elinize birseyde mi batmadı tetenoz asısı olmanızı gerektirecek birsey. Benim bildigim bir tetenoz aşısını bile on yılda tekrarlamamız gerekiyor. Yoksa ufacık seyden ölümcül reaksiyona girebilirsiniz. Gercekten cok mu korkusuzsunuz yoksa tıbbı mudahaleden cok mu korkuyorsunuz ben anlayamadım.. Hayatınızı önemseyin lutfen. Gerekirse psikolojik tedavi alın bu konuda..maalesef ne serum be iğne ne MR tomografi yıllardır hiçbiri yok
Tıbbı müdahale korkum var haftada 2 kere acile giden biriyim ehvamlıyım ama psikolojik olarak hastaneye boş gidip gelerek kendindeki rahatlatıyorumSiz nasıl yasıyorsunuz anlamadım ki elinize birseyde mi batmadı tetenoz asısı olmanızı gerektirecek birsey. Benim bildigim bir tetenoz aşısını bile on yılda tekrarlamamız gerekiyor. Yoksa ufacık seyden ölümcül reaksiyona girebilirsiniz. Gercekten cok mu korkusuzsunuz yoksa tıbbı mudahaleden cok mu korkuyorsunuz ben anlayamadım.. Hayatınızı önemseyin lutfen. Gerekirse psikolojik tedavi alın bu konuda..
Ya ciddi bir kan hastaliginiz yada metabolik bir hastaliginiz varsa? Bir korku ugruna deger mi boyle yasamaya? Lutfen gidin hastaneye soyleyin hemsireye, bashemsire yada deneyimli bir hemsire gelse hemencik hissetirmeden alir.en son 10 yıl önce verdim oda sistemde gözükmüyorağlanacak Halime güleyim
Ya ciddi bir kan hastaliginiz yada metabolik bir hastaliginiz varsa? Bir korku ugruna deger mi boyle yasamaya? Lutfen gidin hastaneye soyleyin hemsireye, bashemsire yada deneyimli bir hemsire gelse hemencik hissetirmeden alir.
Ciddi anlamda destege ihtiyacınız var yarın bir sekilde o kanı verin. Sonrada terapi için bir adım atın. Muhtemelen bekarsınız. Evlendiginizde ne olacak peki?Nasıl bebek doguracaksınız. Hadi bebek istemediniz yinede duzenli kontrole gitmeniz gerekecek kadın doguma rahim agzı smear vs alınacak. Meme kontrolleri vs yapılacak bir zaman sonra. Liste boyle uzar gider.. Lutfen destek alın.Tıbbı müdahale korkum var haftada 2 kere acile giden biriyim ehvamlıyım ama psikolojik olarak hastaneye boş gidip gelerek kendindeki rahatlatıyorum
hekimim dünya tatlısı kendisi durumun psikolojik olduğunu bildiği için kendini ne zaman hissedersen o zaman kan verirsin diyor
Kadıncağız da kalacağını şaşırdı
kan verirken iğneye bakmamaya çalışın gerekirse telefondan izlenecek veya dinlenecek bir şeyler açın ya da gözünüzü kapatın, çok geçmiş olsunMerhabalar iyi akşamlar
1 haftadır aşırı halsizlik baş dönmesi bedenimde uyuşma birsey yapmama isteği kolumu zor kaldırıyorum …
kan tahlili veremiyorum elimde değil bayılıyorum en son 10 yıl önce vermiştim
Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir msnz
Not: dahiliyeye doktora git vs demeyin yarın gideceğim ama kan tahlili veremediğim için elim boş döneceğim son çarem sizsiniz
Çok teşekkür ederim ama Kahramanmaraş Elbistan’dayımSiz böyle anlatınca aklıma kan aldırmaktan korkan çocuklar geldi.Bir kere sabretseniz korkunuzun çok anlamsız olduğunu göreceksiniz.Acı hissi mi ortam mı sizi korkutuyor?aHangi ilde yaşıyorsunuz İstanbul’sa yardımcı olabilirim.
Çok haklsınızDünya tatlisidir mutlaka ama vucut sizin, saglik sizin yaptirmak istemiyorum dedikten sonra doktorun cokta umurunda degilsiniz. Sizi ikna etmekle ugraşacak hali yok, tabi ki ne zaman istersen der.
Bendede halsizlik vardı, d vitamini b 12 eksik çıktı.Merhabalar iyi akşamlar
1 haftadır aşırı halsizlik baş dönmesi bedenimde uyuşma birsey yapmama isteği kolumu zor kaldırıyorum …
Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir msnz
Not: dahiliyeye doktora git vs demeyin bendeyarın gideceğim ama kan tahlili veremediğim için elim boş döneceğim son çarem sizsiniz
Yas kaç ? Bekarmisiniz?maalesef ne serum be iğne ne MR tomografi yıllardır hiçbiri yok
Beni sadece siz anlarsınız o an o koltukta oturmak bile ölümle eşdeğer ağlama bağırma atak bayılma hepsini yaşıyorumBende kan verirken bayılırdım inanılmaz korkuyordum ölsem daha iyi diye düşünüyordum ortalık ayağa kalkardı ben kan verecegimde.
Biraz terapi alarak biraz mecbur kalarak korkuma maruz bırakıldım.
Bu şekilde hayat zindan olur kendimden biliyorum beyninizi şartlayin verin bir kere o kanı.
Bende hala korkuyorum ama cesaretim korkumdan bir tık yukarıda şükür
O zaman kimse size bir şey oneremez. Belki ciddi bir hastalık belki de sıradan bir basdonmesi.Merhabalar iyi akşamlar
Not: dahiliyeye doktora git vs demeyin yarın gideceğim ama kan tahlili veremediğim için elim boş döneceğim son çarem sizsiniz
Bekarım 24Yas kaç ? Bekarmisiniz?
Evet çok iyi anlıyorum ben iki bebeğimi kaybettim genetik teste gitmem gerekiyordu senelerce oyalandim korkudan kan vermek yerine boşanmak bile istedim.Beni sadece siz anlarsınız o an o koltukta oturmak bile ölümle eşdeğer ağlama bağırma atak bayılma hepsini yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?