Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir misiniz?

maalesef ne serum be iğne ne MR tomografi yıllardır hiçbiri yok
Siz nasıl yasıyorsunuz anlamadım ki elinize birseyde mi batmadı tetenoz asısı olmanızı gerektirecek birsey. Benim bildigim bir tetenoz aşısını bile on yılda tekrarlamamız gerekiyor. Yoksa ufacık seyden ölümcül reaksiyona girebilirsiniz. Gercekten cok mu korkusuzsunuz yoksa tıbbı mudahaleden cok mu korkuyorsunuz ben anlayamadım.. Hayatınızı önemseyin lutfen. Gerekirse psikolojik tedavi alın bu konuda..

Siz nasıl yasıyorsunuz anlamadım ki elinize birseyde mi batmadı tetenoz asısı olmanızı gerektirecek birsey. Benim bildigim bir tetenoz aşısını bile on yılda tekrarlamamız gerekiyor. Yoksa ufacık seyden ölümcül reaksiyona girebilirsiniz. Gercekten cok mu korkusuzsunuz yoksa tıbbı mudahaleden cok mu korkuyorsunuz ben anlayamadım.. Hayatınızı önemseyin lutfen. Gerekirse psikolojik tedavi alın bu konuda..
Tıbbı müdahale korkum var haftada 2 kere acile giden biriyim ehvamlıyım ama psikolojik olarak hastaneye boş gidip gelerek kendindeki rahatlatıyorum

en son 10 yıl önce verdim oda sistemde gözükmüyor 😅 ağlanacak Halime güleyim
Ya ciddi bir kan hastaliginiz yada metabolik bir hastaliginiz varsa? Bir korku ugruna deger mi boyle yasamaya? Lutfen gidin hastaneye soyleyin hemsireye, bashemsire yada deneyimli bir hemsire gelse hemencik hissetirmeden alir.

Tıbbı müdahale korkum var haftada 2 kere acile giden biriyim ehvamlıyım ama psikolojik olarak hastaneye boş gidip gelerek kendindeki rahatlatıyorum
Ciddi anlamda destege ihtiyacınız var yarın bir sekilde o kanı verin. Sonrada terapi için bir adım atın. Muhtemelen bekarsınız. Evlendiginizde ne olacak peki?Nasıl bebek doguracaksınız. Hadi bebek istemediniz yinede duzenli kontrole gitmeniz gerekecek kadın doguma rahim agzı smear vs alınacak. Meme kontrolleri vs yapılacak bir zaman sonra. Liste boyle uzar gider.. Lutfen destek alın.

İğne fobisi mi? Bende de aynı durum var ama ne olur ne olmaz mecburen gideceksiniz vitamin eksikliği çok ciddi hastalıkları beraberinde getiriyor. Bir de ne olursa olsun her gün her gün askorbik asit alın. Piyasada satılan dandik formlardan değil ama…
Hakiki C vitamini zırh gibi koruyor insanı ve enerji veriyor

İşinin ehli yaşlı ve elle muayene eden bir doktora giderseniz belki tahlile gerek kalmaz. Benim doktorum böyle bir doktor. Muayene eder karnıma belime koltuk altıma kollarıma vs vs gerek görmez genelde tahlil. Mesela en son çok rahatsızdım halsizlik vücut ağrısı, dengesizlik. Baktı 1 saat muayene etti ve tahlile gerek yok şunları kullanacaksın dedi. Kullandım düzeldim şükür :)

Siz böyle anlatınca aklıma kan aldırmaktan korkan çocuklar geldi.Bir kere sabretseniz korkunuzun çok anlamsız olduğunu göreceksiniz.Acı hissi mi ortam mı sizi korkutuyor?aHangi ilde yaşıyorsunuz İstanbul’sa yardımcı olabilirim.

hekimim dünya tatlısı kendisi durumun psikolojik olduğunu bildiği için kendini ne zaman hissedersen o zaman kan verirsin diyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Kadıncağız da kalacağını şaşırdı 🤦🏻‍♀️

Dünya tatlisidir mutlaka ama vucut sizin, saglik sizin yaptirmak istemiyorum dedikten sonra doktorun cokta umurunda degilsiniz. Sizi ikna etmekle ugraşacak hali yok, tabi ki ne zaman istersen der. 🙄

Merhabalar iyi akşamlar 🥰
1 haftadır aşırı halsizlik baş dönmesi bedenimde uyuşma birsey yapmama isteği kolumu zor kaldırıyorum …
kan tahlili veremiyorum elimde değil bayılıyorum en son 10 yıl önce vermiştim 🤦🏻‍♀️
Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir msnz
Not: dahiliyeye doktora git vs demeyin yarın gideceğim ama kan tahlili veremediğim için elim boş döneceğim son çarem sizsiniz
kan verirken iğneye bakmamaya çalışın gerekirse telefondan izlenecek veya dinlenecek bir şeyler açın ya da gözünüzü kapatın, çok geçmiş olsun

Bende kan verirken bayılırdım inanılmaz korkuyordum ölsem daha iyi diye düşünüyordum ortalık ayağa kalkardı ben kan verecegimde.
Biraz terapi alarak biraz mecbur kalarak korkuma maruz bırakıldım.
Bu şekilde hayat zindan olur kendimden biliyorum beyninizi şartlayin verin bir kere o kanı.
Bende hala korkuyorum ama cesaretim korkumdan bir tık yukarıda şükür

1 haftadır aşırı halsizlik baş dönmesi bedenimde uyuşma birsey yapmama isteği kolumu zor kaldırıyorum …
kan tahlili veremiyorum elimde değil bayılıyorum en son 10 yıl önce vermiştim 🤦🏻‍♀️
Vitaminlerle alakalı bir durum mu öyleyse hangi vitamin eksikliği var sizce evde napabilirim yol gösterir msnz
Not: dahiliyeye doktora git vs demeyin bendeyarın gideceğim ama kan tahlili veremediğim için elim boş döneceğim son çarem sizsiniz
Bendede halsizlik vardı, d vitamini b 12 eksik çıktı.

Ohoo bana kan ver desinler al ablam al diye atlarım valla yeter ki doktor üzerimde biseyler yapsın kan alsın makineye soksun cok severim

Multivitamin haplarından kullanabilirsiniz en azından toparlar b12 filan

Bende kan verirken bayılırdım inanılmaz korkuyordum ölsem daha iyi diye düşünüyordum ortalık ayağa kalkardı ben kan verecegimde.
Biraz terapi alarak biraz mecbur kalarak korkuma maruz bırakıldım.
Bu şekilde hayat zindan olur kendimden biliyorum beyninizi şartlayin verin bir kere o kanı.
Bende hala korkuyorum ama cesaretim korkumdan bir tık yukarıda şükür
Beni sadece siz anlarsınız o an o koltukta oturmak bile ölümle eşdeğer ağlama bağırma atak bayılma hepsini yaşıyorum

Not: dahiliyeye doktora git vs demeyin yarın gideceğim ama kan tahlili veremediğim için elim boş döneceğim son çarem sizsiniz
O zaman kimse size bir şey oneremez. Belki ciddi bir hastalık belki de sıradan bir basdonmesi.

Beni sadece siz anlarsınız o an o koltukta oturmak bile ölümle eşdeğer ağlama bağırma atak bayılma hepsini yaşıyorum
Evet çok iyi anlıyorum ben iki bebeğimi kaybettim genetik teste gitmem gerekiyordu senelerce oyalandim korkudan kan vermek yerine boşanmak bile istedim.
Korkuya maruz kalmadan aşmak çok çok zor ilk başta kaçacagini hissettigin an üstüne git bir kere kaçınca korku daha da büyüyor. Biliyorum şuan ne söylersem söyleyeyim için rahatlamaz korkun daha Baskın sadece bir kere o sınırı aş hicbirseyi yokmuş diye küçümseye küçümseye hafifleyecek fobin.

X