- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Bende öyle kusmam bile yıllardırMerhaba hamilelikte balık yağı ve decavit gibi birkaç vitamine başlamıştım midem acayip bulandı kustum (ben çok çok nadiren kusarım, hamillelik bende kusma yaratmadı) her gün birini içmedim hangisinin kusturduğunu anlamak için ve balık yağının kusturduğunu anladım, doktora söyledim bana çiğnenebilir omega bilmem ne verdi :) ben bu şekilde çözmüştüm
DEMİR hapı da yapıyor . verildiyse onu gece yatmadan içmeyi deneyin12.haftada her şeyin bitmesi lazımdı mide bulantısı adına ben bu zamana kadar toplasan 1 hafta midem bulanmadi. Ama ne zaman 12.hafta doktora gittim verdiği vitaminleri aldığım günden beri midem bulanıyor artık pazar alışverişi bile yapacak durumda değilim.. vitaminler böyle bir şey yapar mı başına gelen var mi
Oyle yapsam bile saçma bi şekilde ertesi gün gün boyunca devam ediyorDEMİR hapı da yapıyor . verildiyse onu gece yatmadan içmeyi deneyin
Hiçbi koku yok jelibon gibi tatlı ben imom marka kullanmıştım ama bir sürü çeşidi var doktoruna söylersinn kız kardeşimBende öyle kusmam bile yıllardırçok garip ya o dediğin balık yağının kokusu berbat böyle koklamadan içmeye çalışıyorum ama o cignenende koku yok dimi benimde 2li test sonucu cuma çıkacak cuma anca gidebilcem
Çok teşekkür ederim canim benim sen hamile misin doğurdun muHiçbi koku yok jelibon gibi tatlı ben imom marka kullanmıştım ama bir sürü çeşidi var doktoruna söylersinn kız kardeşim
Demir hapı yapıyor banada doktora söyledim yemek arasında al dedi şuan iyiyim bulantı kusma olmuyor uzun zamandır denemenizi tavsiye ederim12.haftada her şeyin bitmesi lazımdı mide bulantısı adına ben bu zamana kadar toplasan 1 hafta midem bulanmadi. Ama ne zaman 12.hafta doktora gittim verdiği vitaminleri aldığım günden beri midem bulanıyor artık pazar alışverişi bile yapacak durumda değilim.. vitaminler böyle bir şey yapar mı başına gelen var mi
Yemek arasında dediğin yemek yerken dimiDemir hapı yapıyor banada doktora söyledim yemek arasında al dedi şuan iyiyim bulantı kusma olmuyor uzun zamandır denemenizi tavsiye ederim
Evet canım biraz yiyorum ilacı içip yemeye devam ediyorumYemek arasında dediğin yemek yerken dimi
Maalesef bende balik hapı kullanıyorum ve aşırı bulantı yapıyor o yüzden gün aşırı içiyorum zaten bulantılarım normalde de bitmiş değil12.haftada her şeyin bitmesi lazımdı mide bulantısı adına ben bu zamana kadar toplasan 1 hafta midem bulanmadi. Ama ne zaman 12.hafta doktora gittim verdiği vitaminleri aldığım günden beri midem bulanıyor artık pazar alışverişi bile yapacak durumda değilim.. vitaminler böyle bir şey yapar mı başına gelen var mi
Benimde balik hapı yapıyormuş bende onu öğrenmiş olduk bu süredeMaalesef bende balik hapı kullanıyorum ve aşırı bulantı yapıyor o yüzden gün aşırı içiyorum zaten bulantılarım normalde de bitmiş değil
İsterseniz sizde gün aşırı deneyebilirsinizBenimde balik hapı yapıyormuş bende onu öğrenmiş olduk bu sürede
Denicem sağol canımİsterseniz sizde gün aşırı deneyebilirsiniz
Çok şanslısın canımBende vitamin kullanıyorum
Ters etkisi olmadı .
Ama tabi ayrı mide bulantım var hamilelikten dolayı .
B12 vitamin eksikliğim var ilaç kullanıyorum bendede mide bulantısı var (hamile değilim)12.haftada her şeyin bitmesi lazımdı mide bulantısı adına ben bu zamana kadar toplasan 1 hafta midem bulanmadi. Ama ne zaman 12.hafta doktora gittim verdiği vitaminleri aldığım günden beri midem bulanıyor artık pazar alışverişi bile yapacak durumda değilim.. vitaminler böyle bir şey yapar mı başına gelen var mi
Normalde b12 yapmaz amaB12 vitamin eksikliğim var ilaç kullanıyorum bendede mide bulantısı var (hamile değilim)
SağolÇok şanslısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?