• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri vitamin hapları

mbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
62
4
98
Ankara
kızlar kaç gündür kafama takılan bir soru var pantogar, priorin, biotin vb. saç için kullanılan vitamin haplarını içmesek de yağların içine katıp doğrudan saç derimize sürsek saçımıza faydası olur mu acaba tanıdığınız eczacı veya doktor varsa veya sizin bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

kimse cevap yazmayınca kendim denek olmaya karar verdim dün beş kapsul pantogar vitamin hapını hc saç bakım yağının içine koyum saç diplerime sürdüm haftada iki gün yapacam, bayadır bakım yapyodum gelişmeleri sizlerle paylaşırım

hiç denemedim ama işe yararsa paylaşırsan sevinirim canım...

ben de denemedim canım..o yüzden bir şey diyemeyeceğim..
inşallah faydasını görürsün..ben neler yaptım kasım ayından beri saçlarımı ama ne yazıkki işe yaramadı..yine kısacık ve bende kendi haline bıraktım..
inşallah seninkiler istediğin gibi olur.

kızlar kaç gündür kafama takılan bir soru var pantogar, priorin, biotin vb. saç için kullanılan vitamin haplarını içmesek de yağların içine katıp doğrudan saç derimize sürsek saçımıza faydası olur mu acaba tanıdığınız eczacı veya doktor varsa veya sizin bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

saç içerden beslenir kan yoluyla boşuna saçına dışarıdan birşey sürmekle uğraşma dışarıdan saça sürülenlerin saçın köküne ulaşması neredeyse imkansız çünkü kafa derisi çok kalın

kızlarrrrrrrrrrrrr TIRNAK CEFADAN SAÇ KEYİFDEN UZARMIS yanı neşeli olmanız lazım moral ıyı olması lazım dertli oldugunu bır ayda tırnaklarını kac kere kesıyorsunuz bakın bi ben farkettımde mutluyken saç daha cok uzuyor gercekden

bence haplari yutman daha faydali olur... gecen sene bedenime zindelik vermesi icin B complex ve magnesyum-calcium almistim uzun bir süre ... cok yogun calisiyordum o aralar bazen 3-4 günde yada haftada 1 sacimi güzelce tarayip aynada bakabiliyordum... ve o kadar sasiriyordumki nasil uzadigina inan bana vitaminler bütün vücuduna ve saclarina ayni anda fayda eder 1 tasla 2 kus misali :34::69:

bence haplari yutman daha faydali olur... gecen sene bedenime zindelik vermesi icin B complex ve magnesyum-calcium almistim uzun bir süre ... cok yogun calisiyordum o aralar bazen 3-4 günde yada haftada 1 sacimi güzelce tarayip aynada bakabiliyordum... ve o kadar sasiriyordumki nasil uzadigina inan bana vitaminler bütün vücuduna ve saclarina ayni anda fayda eder 1 tasla 2 kus misali :34::69:

bide kilo aldırmasalar.. :(

Back