vitamin desteği ve omega 3 takviyesi neler kullanıyorsunuz ve önerirsiniz

belki sonra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
331
348
103
mrb.kan değerlerim epey düşük çıktı.zaten vücudumda epeydir halsizlik güçsüzlük sürekli bitkinlik vs.kronik durumlar var.vitamin takviyesi ve omega 3 takviyesi almak istiyorum.sizler neler kullanıyorsunuz hangi ürünler güvenilir ve gerçekten etkili.paylaşımlarınızı bekliyorum.

Merhabalar, ben 37 yaşındayım. 25 yaşından beri kan ilacı maltofer kullanıyorum. kan değerlerimin en düşüğü 4, en yükseği 12.5 şimdiye dek..Bebeğimi yeni kaybettiğim için, dr.um bir çok vitamin verdi yeni bir bebeğe vücudun hazırlanması için..pekmez yiyorum, d vitamin damlası, omega3, multivitamin, coenzim q10 kullanıyorum fındık, badem, ceviz, brokoli yiyorum. siz de bunlara dikkat ederseniz toparlarsınız, zaten turkiyede kadınların büyük çoğunluğunda anemi var. biz de maalesef onlardan biriyiz.

Başınız sağolsun Allah sabirlar versin...bende biraz arastima sonucu birtakim vitaminlerde karar kildim başliycam bakalim.evet adet döngüsü vs.iyice düşürüyor değerlerimi benim kan birtürlü sabitlenemiyo.ilac igne mudahaleyle normale getiriliyor ama kisa surede yine ďusuyor demir depolarim neredeyse boş hep..geçistirirdim hep ama artik bende 30 umu gectigim icin kendime bakmaya yöneldim.inş.toparlariz hepimiz.teşekkürler

Demir ilacı dışında, üstteki mesajımda yazdığım multivitamin kullanımına dikkat edin kullanmayı dusunuyorsaniz eğer. kan değerlerime baktırdım. 13.6 hemoglobin, şimdiye dek en yüksek değerim ama, zayıf, spor yapan, yiyip içtiklerine dikkat eden biri olarak, ilk kez ALT değerim yani karaciğerle ilgili değerim ve kolesterolüm biraz yuksek çıkti. ilaca bağlıyorum açıkçası..bir de, önerim b12 değerinize baktirin. b12 düşük, adet kanamaniz fazla, midede minik kanamalar varsa da anemi çok oluyor.

Evet b12 cok dýsuk cikti.dodex ampul yaptiriyorum şimdi.kadin doguma gitmistim bir nedenle ordada ayni sizin söylediginizle benzer seyleri soylediler.dahiliyeyede o yuzden gittim kanama odaklari varsa tespit edilsin diye ama simdilik sadece dodex verdi.15 gun sonra tekrar kan vericem.tşk.yorumlariniz icin

Yakin arkadaşım sizin gibiydi, b12 eksikliği çıktı. 2014 yılında kan değerim 4e düşmüştü. doktor ya 3 ünite kan vereceğiz yada gün aşırı gelip 1 ay boyunca kan serumu takacağız demişti. 2.yi seçtim. yanında da b12 iğnesi vermişti. o günlerden bugünlere geldim. b12'im hep yüksek.
önerim iyi, yararlı şeylerle beslenin lütfen. rica ederim..

Yeme alışkanlığımızı düzeltmemiz önemli ancak ne kadar doğal besleniyoruz desek bile maalesef doğal değil. Bundan dolayı eğer ki sağlıklı yaşamak istiyorsak tamamen doğal beslenme olmadığı için gerekli besin takviyelerini almamız gerekiyor. Ancak besin takviyesi alırken güvenirliğine ve etkisine dikkat etmemiz gerek. Çünkü duyuyoruz birçok insan B12. omega3. c vitamini takviyesi aldığını ve faydasını görmediğinden şikayetçi. Hala rahatsızlıklarınız devam ediyorsa ihtiyacınıza göte alanında en iyisi olan besin takviyesi önerileri verebilirim

Solgar in ester-c plus başladim yaklaşik 20 gündur kullaniyorum omega 3 arayişim hala devam ediyor.tabiki önerileriniz varsa paylaďirsaniz sevinirim.

Solgar in ester-c plus başladim yaklaşik 20 gündur kullaniyorum omega 3 arayişim hala devam ediyor.tabiki önerileriniz varsa paylaďirsaniz sevinirim.
Ben Nutraxin omega3 ile Nutraxin women multivitamin kullanıyorum. Omega3 içeriği, dha, epa hepsi yüksek oranda mevcut. Memnunum.

carlson içerik ve hammadde kalitesi bakımından türkiyedeki en iyi ürünlerden bir tanesi. tavsiye ederim.
Carlson
Omega-3 1000 mg 50 Kapsül
Besin Değerleri
Servis Miktarı: 1 kapsül
Paketten Çıkan Servis Sayısı: 50
Bir Servis için Besin Değerleri (1 kapsül) % Günlük Değer*
Kalori 10
Yağdan Gelen Kalori 10
Toplam Yağ 1000 mg
Omega-3 Yağ Asidi 600 mg
EPA(EicosaPentaenoic Acid) 300 mg
DHA (DocosaHExaenoic Acid) 200 mg
Diğer Omega-3 Yağ Asitleri
Doğal E Vitamini
10 lU
* Günlük değerler 2000 kalorilik diyet için hesaplanmıştır.
** Günlük değerler belirlenmemiştir.
İçindekiler: Jelatin, gliserin, su.

eğer gebelik dönemindeysen nordic naturals en iyisidir ancak fiyat biraz tuzlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…